los!!! Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Φίλε μου μην κοροιδευόμαστε. Ο sadman (τυχαίο παράδειγμα) δεν είναι 30-40 και δεν θέλει την κάρτα για δουλειά και ούτε πρόκειται να τον απολύσουν. Και στο ξαναλέω, αν κάποιος έχει τόσο ανάγκη την κάρτα ή κάτι άλλο ας πάει στο μαγαζί να τελειώσει μπαμ μπαμ... ΕΔΙΤ: Καλά ρε μέχρι να απαντήσω 30 απαντήσεις...:Ρ
christos.p25 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 re to plaisio den kanei kami xarh ston sadman kai se kathe allo pelath, apo thn stigmh pou leitourgei hlektroniko katasthma kai exei sigekrimenous xronous paradoshs einai dikaiwma tou pelath na gkriniazei kai na tous krazei kai kala kanei. an den exoun thn dinatothta na leitourgisoun ena hlektroniko katasthma me amesh enhmerwsh gia tis diathesimothtes kai tis diadikasies paradoshs na to klisoun to magazaki kai na mhn to kratane anoixto me akrivws idies times me to E-SHOP stis online agores.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 ah dld ton Sadman (kai ton ka8e Sadman) na ton koroideuoume den yparxei provlhma kai ase ton makaka na xtypietai... foverh nootropia...
telegamesvg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 To Πλαισιο ανοιξε το ηλεκτονικο καταστημα για να χτυπησει το e-shop περισσοτερο ...Και φυσικα συνεχιζει να τιμωρει τους πιστους του πελατες που προτιμουν να ψωνιζουν απο τα φυσικα καταστηματα με επιπλεον χαρατσι στις τιμες ,που μερικες φορες ειναι εξωφρενικα υψηλο!!!! ΟΥΣΤΤΤ!!!
Sadman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Φίλε μου μην κοροιδευόμαστε. Ο sadman (τυχαίο παράδειγμα) δεν είναι 30-40 και δεν θέλει την κάρτα για δουλειά και ούτε πρόκειται να τον απολύσουν. Και στο ξαναλέω' date=' αν κάποιος έχει τόσο ανάγκη την κάρτα ή κάτι άλλο ας πάει στο μαγαζί να τελειώσει μπαμ μπαμ... ΕΔΙΤ: Καλά ρε μέχρι να απαντήσω 30 απαντήσεις...:Ρ[/quote'] Και τι σημαινει αυτο ρε φιλε μου?Επειδη δν υπαρχει κατι τετοιο(κυνδηνος απολυσης)σημαινε οτι εγω δν χρεαιζομαι την καρτα για τους χy λογους?Και το παμε θα πηγαινα στο μαγαζι(ασχετος την ταλαιπορια)αλλα αφου ειπανε οτι θα την φερουνε την αλλη μερα με courier ποιος ο λογος να ταλαιπωρηθω εγω και γιαυτο γινεται το ολο θεμα. Ασχετο πληρωμενος απο το Πλαισιο εισαι???:-D:-D(λεμε τωρα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Ασχετο πληρωμενος απο το Πλαισιο εισαι???:-D:-D(λεμε τωρα) ela pou to katalaves? magos eisai?
Sadman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 ela pou to katalaves? magos eisai? οχι αλλα εχω κληρονομικο χαρησμα(ο προ-προ-προ-προ-προ παππους μου ητανε ο Μερλιν απο το καμελοτ :-D:-D:-D) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
sapphire Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Πριν από 5 χρόνια που αγόρασα τη μητρική (της υπογραφής μου), είχα πάρει τηλέφωνο στο Πλαίσιο της Θεσσαλονίκης (Gate Through) και είχα ζητήσει να μου κρατήσουν μία για να πάω συγκεκριμένη ημέρα και να την παραλάβω. Πραγματικά, αφού μου επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει και είναι διαθέσιμη μου κράτησαν την μητρική και ανέβηκα από τη Λάρισα τη συγκεκριμένη ημέρα (μ' ένα πλατύ χαμόγελο σαν αυτά των emoticons) και την παρέλαβα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι επόμενες αγορές μου στο Πλαίσιο έγιναν αργότερα, όσο ήμουν φοιτητής στην Πάτρα και εκεί είχε Πλαίσιο, ενώ στη Λάρισα δεν είχε. Από εκεί έχω παράπονο, διότι είχαν χαλάσει τα ηχεία (της υπογραφής μου) και μου λέγανε ότι το service των Creative δεν το έχουν αυτοί και ότι έπρεπε να τα στείλω εγώ στην InfoQuest και τέτοιες δικαιολογίες, αλλά μετά τις απειλές μου για ΙΝ.ΚΑ. και το τηλεφώνημα μου στα κεντικά του Πλαίσιο, δέχτηκαν να το αναλάβουν αυτοί και μου φέρανε καινούργια σε 3 εβδομάδες. Τέλος στο Πλαίσιο της Λάρισας τα πιο τραγικά έχουν συμβεί με το service. Πήγε στο service μια φίλη μου που είχε αγοράσει pc και δεν άναβε. Της το φτιάξαν (υποτίθεται), το πήρε σπίτι της και πάλι δεν άναβε. Πάμε μαζί πίσω και τους τα λέω όπως έγιναν και γυρνάει και με ρωτάει ο υπάλληλος: "Μήπως έχετε τριφασικό ρεύμα στο σπίτι;" και του λέω "Γιατί εδώ στο Πλαίσιο (1300 τετραγωνικά) μονοφασικό έχετε;"... Δηλαδή ξεφτίλα για τόσο χαζούς μας περνάνε; Επίσης μου είπε το άλλο κουφό ότι μπορεί να βγήκε το καλώδιο ρεύματος του σκληρού δίσκου, γι' αυτό δεν άναβε το pc... Έλεος, δηλαδή, αν είχε γίνει αυτό θα άναβε και θα σταματούσε εκεί που δεν βρήσκει να κάνει boot. Δηλαδή τι δικαιολογία να βρούνε να μας πούμε. Τελικά το αλλάξανε μ' ένα άλλο (μικρότερης ισχύος, 350watt fortron αντί για 420watt no name που είχε το pc) και φυσικά χωρίς χρέωση (είχε λιγότερο από ένα χρόνο το pc). Επίσης, ζήτησα και κατ' οίκον τεχνική υποστήριξης, αλλά ενώ οι ταμπέλες στο κατάστημα της Λάρισας το αναφέρουν, στο τηλέφωνο μου είπανε πως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Την τελευταία φορά που πήγα για να πάρω το σκληρό δίσκο (της υπογραφής μου) ρώτησα αν γίνεται να τον επιστρέψω πίσω σε περίπτωση που δεν κατάφερνα να τον δει η μητρική μου (λόγω sata/raid controller) και να αγοράσω έναν ίδιο αλλά σε IDE (φυσικά ίσης ή μεγαλύτερης τιμής) και μου επιβεβαίωσε ο υπάλληλος ότι θα τον δεχθεί πίσω, αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε. Επίσης ήθελα ένα παιχνίδια (Surf's up, είτε για PS2 είτε για PSP), αλλά ενώ υπάρχει στο site, στο κατάστημα δεν υπάρχε για καμμία πλατφόρμα. Το Πλαίσιο έχει και πολύ καλούς και πολύ καλούς υπαλλήλους (δυστυχώς οι καλοί είναι οι λιγότεροι), και ως ενός σημείου λογικό είναι, αφού έχει τόσους πολλούς, δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι το ίδιο εξυπηρετικοί και σωστοί. Π.χ. στης Λάρισας & Πάτρας το service είναι να μη τους χαρακτηρίσω, οι υπόλοιποι είναι πιο ευσυνείδητοι.
The_Judas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Και περα απο αυτο δν ειναι μονο το οτι περιμενω να ερθει η"super duper"νεα καρτα μου(κατ'εσε αυτο)αλλα το οτι εμενα μου χρειαζεται αυτη η καρτα(εχω να κανω και 2 εργασιες για το σχολειο στις οποιος θα πεσει επεξργασια βιντεο και με onboard δν γινεται δουλεια) Τι να την κάνεις την σουπερ κάρτα εφόσον σε ενδιαφέρει η επεξεργασία βίντεο? Δεν χρειάζεσαι πανάκριβη κάρτα για αυτή την δουλειά. Ο μεγαλύτερος φόρτος για τέτοιες δουλειές στον επεξεργαστή πέφτει.
Sadman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Τι να την κάνεις την σουπερ κάρτα εφόσον σε ενδιαφέρει η επεξεργασία βίντεο? Δεν χρειάζεσαι πανάκριβη κάρτα για αυτή την δουλειά. Ο μεγαλύτερος φόρτος για τέτοιες δουλειές στον επεξεργαστή πέφτει. ναι ομως γτ να παρω μια καρτα με 50 ευρω(που δν θα μου κανει κιολας)αφου θα κανω που θα κανω την αναβαθμιση.Αμα δεις πως πηγαινει η πεξεργασια με την ονβαορδ θα τα παρατησεις μεσα στα πρωτα 5 λεπτα. Δν μονο ομως η πεξεργασια,απλα το ανεφεαρ σαν παραφειγμα για το τι μου χρειαζεται αμεσα η καρτα.περα απο αυτο μου χρεαιζεται για gaming και benching αλλα θα μπορουσανε να περιμενουνε λιγο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Το Πλαίσιο έχει και πολύ καλούς και πολύ καλούς υπαλλήλους (δυστυχώς οι καλοί είναι οι λιγότεροι) mia xara dld Τι να την κάνεις την σουπερ κάρτα εφόσον σε ενδιαφέρει η επεξεργασία βίντεο? Δεν χρειάζεσαι πανάκριβη κάρτα για αυτή την δουλειά. Ο μεγαλύτερος φόρτος για τέτοιες δουλειές στον επεξεργαστή πέφτει. to 8ema den einai h karta oute h ka8ysterhsh...to 8ema pleon einai h e3apatish kai h koroidia...an esy auta den ta 8ewreis shmantika tote den xreiazetai na synexizetai h syzhthsh...
The_Judas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 ναι ομως γτ να παρω μια καρτα με 50 ευρω(που δν θα μου κανει κιολας)αφου θα κανω που θα κανω την αναβαθμιση.Αμα δεις πως πηγαινει η πεξεργασια με την ονβαορδ θα τα παρατησεις μεσα στα πρωτα 5 λεπτα.Δν μονο ομως η πεξεργασια,απλα το ανεφεαρ σαν παραφειγμα για το τι μου χρειαζεται αμεσα η καρτα.περα απο αυτο μου χρεαιζεται για gaming και benching αλλα θα μπορουσανε να περιμενουνε λιγο. ΟΚ δεκτό... σίγουρα μια καλή κάρτα θα αντέξει πολλά χρόνια και για πολλές χρήσεις σε αντίθεση με μια των 50 ευρώ. to 8ema den einai h karta oute h ka8ysterhsh...to 8ema pleon einai h e3apatish kai h koroidia...an esy auta den ta 8ewreis shmantika tote den xreiazetai na synexizetai h syzhthsh... Το σχόλιο μου ήταν off-topic... δεν σχολίασα το πλαίσιο ή κανένα άλλο κατάστημα.
Commentator Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μα καλα θα τρελαθουμε εντελως. Αν καποιος θελει κατι για την δουλεια του πεταγεται στο πιο κοντινο μαγαζι και ψωνιζει και γλιτωνει χρονο. Δεν περιμενει την παραγγελια που εκανε απο το ιντερνετ. Ελεος πια. συμφωνω απολυτα
N.I.C Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Πάνε αύριο πρωί-πρωί και στήσου απέξω πριν ανοίξει το Πλαίσιο, και περίμενε να έρθουν οι υπάλληλοι και ζητα τους την κάρτα. Αυτό τους σπάει τα νεύρα, το έκανα και εγώ μια φόρα χωρίς να το ξέρω βέβαια (το Gate Through ανοίγει κατά τις 9 νομίζω και εγώ πήγα 8 γιατί βιαζόμουν, έπρεπε να πάω μετά Περαία σε ένα φίλο για τον υπολογιστή του είχε πρόβλημα)
Sadman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Πάνε αύριο πρωί-πρωί και στήσου απέξω πριν ανοίξει το Πλαίσιο, και περίμενε να έρθουν οι υπάλληλοι και ζητα τους την κάρτα. Αυτό τους σπάει τα νεύρα, το έκανα και εγώ μια φόρα χωρίς να το ξέρω βέβαια (το Gate Through ανοίγει κατά τις 9 νομίζω και εγώ πήγα 8 γιατί βιαζόμουν, έπρεπε να πάω μετά Περαία σε ένα φίλο για τον υπολογιστή του είχε πρόβλημα) Ασχετο λιγο αλλα πλαισιο στην θες/νικη μονο ενα στην Τσιμιτσκη,και ενα Εθνικης αντιστασεως δν εχει?(ετσι λεει στο αμφιβολου εμπιστοσυνης site τους)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.