Προς το περιεχόμενο

Παει χαλασε και το ΠΛΑΙΣΙΟ

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
panta iparxoun problimata ala apo tin mia les oxi plasio apo tin allina oxi e-shop ti alo exei mini dld ta multirama pou dn exoun kamia sxesi me ta pc ala me tis kameres kai tis thleorasis i ton radiokorasidi ??

Να βγούμε στους δρόμους με τα μολότοφ...:lol::lol::lol:

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να τιμωρήσετε τα ηλ. μαγαζιά που κάνουν ατιμίες.

Ανοίγει δυσφημιστικό νήμα και στέλνει το url στο email όλων των τμημάτων του καταστήματος (τμήμα πωλήσεων, επιστροφών, επιδιορθώσεων, τεχνικής υποστήριξης κτλ, για να είναι σίγουρο πως θα το δουν αρκετά μάτια και θα διαδωθεί η βρώμα μεταξύ των υπαλλήλων της εταιρίας) έτσι για να το βλέπουν πως οι μαλακίες τους κοστίζουν σε χρήμα, δεν ανοίγει την πόρτα σε αυτούς που φέρνουν την παραγγελία (και άμα θέλω την ανοίγω), στο τηλέφωνο και ενώ μας λένε πως δεν μπορεί να ακυρωθεί η παραγγελία απαντάμε "Δε θα μου πεις τί θα κάνω με τα χρήματά μου, άλλαξα γνώμη δε τη θέλω. Αν θέλεις στείλε την αλλά εγώ δε πρόκειται να την παραλάβω".

Είχα στείλει 4 φορές πίσω μία οθόνη μέχρι να μου τη φέρουν χωρίς καμμένα πίξελ και για να τους τιμωρήσω για την ταλαιπωρία έκανα κάτι σπέσιαλ το οποίο δε θα αποκαλύψω. :mrgreen:

Μην είστε κότες. Σκίστε τους σα δεν είναι εντάξει. Βέβαια στην περίοδο των γιορτών εννοείται πως η παραλαβή αργεί. Αιτία είναι οι ευχετήριες κάρτες που κατακλύζουν τα ταχυδρομεία.

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να τιμωρήσετε τα ηλ. μαγαζιά που κάνουν ατιμίες.

Ανοίγει δυσφημιστικό νήμα και στέλνει το url στο email όλων των τμημάτων του καταστήματος (τμήμα πωλήσεων, επιστροφών, επιδιορθώσεων, τεχνικής υποστήριξης κτλ, για να είναι σίγουρο πως θα το δουν αρκετά μάτια και θα διαδωθεί η βρώμα μεταξύ των υπαλλήλων της εταιρίας) έτσι για να το βλέπουν πως οι μαλακίες τους κοστίζουν σε χρήμα, δεν ανοίγει την πόρτα σε αυτούς που φέρνουν την παραγγελία (και άμα θέλω την ανοίγω), στο τηλέφωνο και ενώ μας λένε πως δεν μπορεί να ακυρωθεί η παραγγελία απαντάμε "Δε θα μου πεις τί θα κάνω με τα χρήματά μου, άλλαξα γνώμη δε τη θέλω. Αν θέλεις στείλε την αλλά εγώ δε πρόκειται να την παραλάβω".

Είχα στείλει 4 φορές πίσω μία οθόνη μέχρι να μου τη φέρουν χωρίς καμμένα πίξελ και για να τους τιμωρήσω για την ταλαιπωρία έκανα κάτι σπέσιαλ το οποίο δε θα αποκαλύψω. :mrgreen:

Μην είστε κότες. Σκίστε τους σα δεν είναι εντάξει. Βέβαια στην περίοδο των γιορτών εννοείται πως η παραλαβή αργεί. Αιτία είναι οι ευχετήριες κάρτες που κατακλύζουν τα ταχυδρομεία.

μια χαρα τα λες,αλλα αμα ειναι να αργησει ας ενημερωνουνε τον κοσμο τουλαχηστον πιο εγκαιρος ωστε να υπαρχουνε περιθωρια να την παρει απο αλλο μαγαζι,και οχι να λενε δικαιολογιες οπως χαλασε το τρενο,δλδ. τι φοβουνται οτι θα τους πει ο πελατης α καλα οκ αν του πουνε για το τρενο...ΕΙπαμε υποτιμουνε την νοημοσυνη μας.

Κατα τα αλλα σωστος.

kith:Φιλε μου γτ να κολαμε στα μεγαλα και γνωστα μαγαζια πυ εχουνε αλυσιδες(και ολη μερα τα ξυνουνε?).Παντα υπαρχουνε και συνικιακα μαγαζακια τα οποια κοντευουνε να κλεισουνε λογο αυτων των μαγαζιων και αυτης της λογικης(γτ δν εισαι ο μονος που σκεφτετε ετσι).

Εσυ τι θα προτημουσες να πας σε ενα συνικακο μαγαζι(που τελοσπα ισως τους ξες τους ανρθωπους εκει κιολας)και να μπορεις να τους μιλησεις οπως θες(σε λογικα πλαισια παντα)και να συνενωειθεις μια χαρα(και να πληρωσεις και κανα ευρω παραπανω ισως)ή να εχεις το πλασιο,και γενηκα ολα αυτρα τα μεγαλα μαγγαζια,να σου ζαλιζουνε τον ερωτα με φθηνες δικαιολογιες και να το παιζουνε αυτοι ξυπνιοι,εμεις βλακες?

Δημοσ.

Τι να πω. Κάποιοι μάλλον δεν εχουν δουλέψει και δεν ξέρουν πως είναι τα πράματα. Μακάρι τα προβλήματα στην ζωή σας να είναι πάντα καθυστερήσεις 1-10 ημερών της καινούριας σούπερ ντούπερ κάρτας γραφικών που έχετε παραγγείλει..

• Super Moderators
Δημοσ.

aha malista...

dld an kapoios h8ele na parei mia opoiadhpote karta (epeidh h palia tou xalase px) wste na mporei na xrhsimopoiei to pc tou gia thn douleia tou 8a eixe dikio na krazei me thn ka8ysterhsh 1-10 hmerwn apo thn stigmh pou den 8a mporouse na doulepsei?

den mas noiazei pws einai ta pragmata...den tis pairnoume tsampa...plhrwnoume kai apo thn stigmh pou sto site den leei e3antlhmeno na tsakistoun na thn feroun...(den xreiazetai kan na anaferw tis a8lies dikaiologies pou eipan ston Sadman)

Δημοσ.
Τι να πω. Κάποιοι μάλλον δεν εχουν δουλέψει και δεν ξέρουν πως είναι τα πράματα. Μακάρι τα προβλήματα στην ζωή σας να είναι πάντα καθυστερήσεις 1-10 ημερών της καινούριας σούπερ ντούπερ κάρτας γραφικών που έχετε παραγγείλει..

φιλε μου εδω εισαι λαθος.Σε πληροφορω πως εχω δουλεψει και ξερω πως ειναι τα πραγματα,αλαλ παντα προσπαθεις να κανεις τα πραγματα οσο πιο καλυτερα μπορεις σε μια δουλεια(και ας εινα ιγια τον βασικο μισθο)ωστε να εξυπηρετεις τους αλλους και να μην σπιλονεις το ονομα της εταιριας που δουλευεις,οχι ομως να καθεσε να τα ξυνεις και να περιμενεις να πας στην επομενη δουλεια και δν σου καιγεται καρφι αν ο αλλος θα εχει προβλημα επειδη εσυ τον γραφεις και δν νοιαζεσαι.

Και περα απο αυτο δν ειναι μονο το οτι περιμενω να ερθει η"super duper"νεα καρτα μου(κατ'εσε αυτο)αλλα το οτι εμενα μου χρειαζεται αυτη η καρτα(εχω να κανω και 2 εργασιες για το σχολειο στις οποιος θα πεσει επεξργασια βιντεο και με onboard δν γινεται δουλεια)

Δημοσ.

Nα γρινιάζουμε και γενικά να κάνουμε κάποιες κινήσεις είναι απολύτως φυσιολογικό. Αλλά το να φτάσουμε στο σημείο να χαιρόμαστε που ένας υπάλληλος θα "πάρει πόδι" είναι πιστεύω υπερβολικό...

ΕΔΙΤ: Και αν κάποιος έχει τόοοοοοσο ανάγκη την καρτούλα του λόγω δουλειάς δεν θα την πάρει μέσα στις γιορτές που όλοι είναι τρελαμένοι (η πολύ ζάχαρη από τα μελομακάρονα πρέπει να φταίει :P) ή θα πάει να την θα πάει να την πάρει σαν κύριος από το μαγαζί..

• Super Moderators
Δημοσ.

ah dld an o Sadman htan 30-40 xronwn o opoios ekane thn douleia tou sto pc kai exase 1-10 meres douleias logo auths ths ka8ysterhshs (px den mporese na prolavei ena project vre aderfe :P ) kai efage ton poulo apo to afentiko tou (logikh synepeia) 8a htan ok...alla o upallhlos tou plaisiou pou eipe psemata oti 8a tou er8ei to proion me courier (pragma pou ton ekane na mhn paei na psa3ei se allo magazi) na mhn pa8ei tpt etsi? ee re 3ylo pou 8eloune...autoi kai ta afentika tous...

sou fernw ena akraio paradeigma...alla poios mporei na pei oti den yparxei periptwsh na ginei kati tetoio?

Δημοσ.

Μα καλα θα τρελαθουμε εντελως. Αν καποιος θελει κατι για την δουλεια του πεταγεται στο πιο κοντινο μαγαζι και ψωνιζει και γλιτωνει χρονο. Δεν περιμενει την παραγγελια που εκανε απο το ιντερνετ. Ελεος πια.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι η ανικανοτητα ενημερωσης μεσω του site της οποιασδηποτε εταιρειας.. Εννοειται πως αν βιαζεσαι και θες επειγοντως ενα προιον δεν αγοραζεις μεσω ιντερνετ αλλα πας και το παιρνεις μονος σου! Καλη η βολεψη, αλλα... Μεσα στις γιορτες μην περιμενετε τελεια εξυπηρετηση και αυτο ισχυει για ολα! τα πραγματα (γραμματα, πακετα, courrier κτλ)

Δημοσ.

Να πω κατι ρε παιδια.... Δεν γινεται να ερχονται στο Πλαισιο 100 κομματια απο την 3870 και να μπορει να καλυψει την ζητηση 500 ατομων... Σιγουρα καποιοι θα μεινουν δυσαρεστημενοι... Το κακο ξεκιναει απο την ATI και απο την nVIDIA... αφου με τις πολιτικες τους αφηνουν πολλους πελατες δυσαρεστημενους...

• Super Moderators
Δημοσ.

mono pou o Sadman menei arketa makrya apo tetoia katasthmata apo oti eipe...to "petagetai" mia le3h einai...

auto omws den allazei to gegonos oti o upallhlos ton koroidepse...as tou elege DEN thn exoume...(opws mou esteilan emena email apo to eshop gia ena disko proteinontas mou na diale3w allo)

pisteuw oti o Sadman 8a ektimouse thn eilikrineia tou upallhlou kai 8a anoigei kan topic gia kra3imo ase pou 8a eixe paei na thn agorasei apo kapou allou...

Δημοσ.
Το θεμα ειναι η ανικανοτητα ενημερωσης μεσω του site της οποιασδηποτε εταιρειας.. Εννοειται πως αν βιαζεσαι και θες επειγοντως ενα προιον δεν αγοραζεις μεσω ιντερνετ αλλα πας και το παιρνεις μονος σου! Καλη η βολεψη, αλλα... Μεσα στις γιορτες μην περιμενετε τελεια εξυπηρετηση και αυτο ισχυει για ολα! τα πραγματα (γραμματα, πακετα, courrier κτλ)

μα θα πηγαινα να παρω απο καποια μαγαζι(με 5 ευρω πιο ακριβη καρτααλλα δν με πειραζε)στο τσακ ειμουνα και πηρανε τηλ. αμα δν ελεγε εκεινητην μπαρουφα ο υπαλληλος(και εγω το ζωων τον πιστεψα κιολας)θα την ειχα ειδη παρει.Δλδ. τι περιμενε πως αν θα με ενημερωσουνε αργα ωστε να μην την παρω απο αλλο καταστημα δν θα ακυρωνα την παραγγελεια και θα εδινα τα λεφτουδακια μου σε αυτους?

Εγω το ειπα υποτιμανε την νοημοσυνη μας .

Δημοσ.
mono pou o Sadman menei arketa makrya apo tetoia katasthmata apo oti eipe...to "petagetai" mia le3h einai...

auto omws den allazei to gegonos oti o upallhlos ton koroidepse...as tou elege DEN thn exoume...(opws mou esteilan emena email apo to eshop gia ena disko proteinontas mou na diale3w allo)

pisteuw oti o Sadman 8a ektimouse thn eilikrineia tou upallhlou kai 8a anoigei kan topic gia kra3imo ase pou 8a eixe paei na thn agorasei apo kapou allou...

ακριβως.Οπος τα λεει ειναι.

Δημοσ.

πράγματι χάλασε το πλαισιο, παρήγγειλα ένα case και μου ειπαν θα μου το φέρουν την δευτερα... περιμένω όλη την μέρα σπίτι (με έκλεισαν μέσα)... και τίποτα, παίρνω τηλέφωνο, μου λένε λάθος κάναμε θα στο φέρουμε την Πέμπτη.... πάλι με κλείνουν μέσα.. περιμένοντας... αλλά τίποτα... παίρνω ξανά τηλέφωνο... μου λένε δεν με είχαν καν περασμένο μέσα στον υπολογιστή!!!!

μπανανία η κατάσταση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...