Προς το περιεχόμενο

Παει χαλασε και το ΠΛΑΙΣΙΟ

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@panagos

φυσικα και ετσι ειναι, συζηταμε πλεον για το αυτονοητο, οτι δηλαδη πρεπει να τηρουντε αυτα που λενε. Και φυσικα δεν θα πω ευχαριστω σε ενα καταστημα οταν λεει οτι κανει παραδοσαη σε 24 ωρες και μου το φερει σε 24 ωρες, αλλα αντιθετα θα τα χωσω οταν μου το φερει σε 48...

Anyway πλεον πρεπει να απαιτουμε και οχι να υπομενουμε, νομιζω οτι υπαρχει πλεον τοσος ανταγωνισμος που απλα αν δεν γουσταρεις κατι πας σε καποιο αλλο μαγαζι

Γνωμη μου παντως, εγω προσωπικα εχω σταματησει εδω και χρονια να ψωνιζω απο το Πλαισιο λογω κατι τετοιων προβληματων αλλα και τιμης, απλα εχει καποια προιοντα κραχτες και μετα ολα τα αλλα ειναι πολυ πιο ακριβα απο τα αλλα

Δημοσ.

Παιδιά έγινε κάτι απίστευτο...φέραν σήμερα τα πράγματα που είχα παραγείλλει!!:-D. Μάλιστα ήρθε ένας άλλος, πρώτη φορά τον είδα εγώ, μου ευχήθηκε και καλή χρονιά. Τον ρώτησα γιατί καθυστέρησαν μια μέρα, και είπε λόγω γιορτών, υπήρχαν πολλές παραγγέλιες. Μήπως σιγά-σιγά αρχίζει να βρίσκει τον παλιό του εαυτό το Πλαίσιο, μετά από όσα του είπαμε;:lol:;)

Δημοσ.

το αντιθετο θα ελεγα φιλε nic.

Γιατι αφου χθες ακυρωσα την παρραγγελεια και με πειρανε γονατιστοι να μην την ακυρωσω και να ξαναγινει μου υποσχεθηκαν(ενας ηλιθιος υπαλληλος ο οποιος μαλλον θα φαει ποδι)οτι σημερα θα ερχοτανε με πληρωμενο courier.Μολις πριν λιγο πηρα τηλ. και μου εξηγησε μια κοπελια(ευτηχως υπαρχουνε και σωστοι υπαλληλοι)πως μαλλον με δουλεψανε,φυσηκα η συνομιλια με τον προηγουμενο υππαλοηλο ητανε καταγραμμενη και εχεισταλει ιδη στα κεντρικα κατω.

Αφου μιλησα με καποιον υπεφθηνο εκει μεσα βρηκαμε ποιος ητανε ο "ξυπνιος" υπαλληλος και με επιβεβαιωσαν πως θα φαει ποδι.Και τελικα εμεινα εγω χωρις καρτα.

Εφαγαν ενα βρισημο,ακυρωσα την παραγγελεια και τους αππηλισα στην ψυχρα για δισφμηση σε ολα τα ελληνικα φορουμς και οτι δν προκειτε να αγορασω απο το καταστημα τους και οτι ειδη εχει σταλει μαιλ στην γγκ(γενικη γραμματεια καταναλωτη).

Συμπερασμα:Ρε δν παν να γαμη@@@νε.Μας δουλεουνε κιολας.Και οχι τπτ αλλο αλλα χθες θα πηγαινα να την παρω απο αλλο μαγαζι και αφου μου υποσχεθηκαν οτι μου την φερουνε σημερα ειπα καλα...

ΕΕΕΕ νησαφη πια,το ποτηρη ξεχυλησε.

Δν ξερω ισως να υπαρχουνε και ατομα που δν εχουνε προβλημα με το Πλαισιο αλλα μετα απο αυτο ουστ απο το καλομαγαζο.

Μπηκε και αυτο στην μαυρη λιστα για μενα.

/Discuss

Δημοσ.

και πολλα κιολας.

Και οχι τπτ θα ειχα παει να την παρω απο αλλο μαγαζι χθες,αλλα ακουσα αυτον τον καραγκιο@η τον υπαλληλο που με διαβεβεωσε κιολας.Σημερα τους πηρα απο το πρωι 20 τηλ.κατα τις 4 θυμηθηκαν να μου πουνε οτι με δουλεψε εκεινος ο υπαλληλος.Εγω απο που σκτ θα παω να την παρω σημερα?(4:30 κλεινουνε απο οτι ξερω ολα τα μαγαζια με ειδη πληροφορικης και θελω τουλαχιστον 1 ωρα για να φτασω θεσσαλοβικη απο εδω)....

Δημοσ.

μορε επρεπε να ειμασταν σε καμια σοβαρη χωρα.Στις περισοτερες τα καταστηματα φοβουνται τους πελατες και ειναι σαν τις κοτουλες,...Εδω!!!, βεβαια!!,πρεπει να τους φοβομαστε και να βγαινονε και απο πανω αμα κανουνε πατατα...

Ε ρε που παει η Ελλαδα....

Δημοσ.
το αντιθετο θα ελεγα φιλε nic.

Γιατι αφου χθες ακυρωσα την παρραγγελεια και με πειρανε γονατιστοι να μην την ακυρωσω και να ξαναγινει μου υποσχεθηκαν(ενας ηλιθιος υπαλληλος ο οποιος μαλλον θα φαει ποδι)οτι σημερα θα ερχοτανε με πληρωμενο courier.Μολις πριν λιγο πηρα τηλ. και μου εξηγησε μια κοπελια(ευτηχως υπαρχουνε και σωστοι υπαλληλοι)πως μαλλον με δουλεψανε,φυσηκα η συνομιλια με τον προηγουμενο υππαλοηλο ητανε καταγραμμενη και εχεισταλει ιδη στα κεντρικα κατω.

Αφου μιλησα με καποιον υπεφθηνο εκει μεσα βρηκαμε ποιος ητανε ο "ξυπνιος" υπαλληλος και με επιβεβαιωσαν πως θα φαει ποδι.Και τελικα εμεινα εγω χωρις καρτα.

Εφαγαν ενα βρισημο,ακυρωσα την παραγγελεια και τους αππηλισα στην ψυχρα για δισφμηση σε ολα τα ελληνικα φορουμς και οτι δν προκειτε να αγορασω απο το καταστημα τους και οτι ειδη εχει σταλει μαιλ στην γγκ(γενικη γραμματεια καταναλωτη).

Συμπερασμα:Ρε δν παν να γαμη@@@νε.Μας δουλεουνε κιολας.Και οχι τπτ αλλο αλλα χθες θα πηγαινα να την παρω απο αλλο μαγαζι και αφου μου υποσχεθηκαν οτι μου την φερουνε σημερα ειπα καλα...

ΕΕΕΕ νησαφη πια,το ποτηρη ξεχυλησε.

Δν ξερω ισως να υπαρχουνε και ατομα που δν εχουνε προβλημα με το Πλαισιο αλλα μετα απο αυτο ουστ απο το καλομαγαζο.

Μπηκε και αυτο στην μαυρη λιστα για μενα.

/Discuss

Όχι φίλε πλάκα έκανα που είπα άλλαξε... αυτοί δεν πρόκειται να αλλάξουν, εμείς είμαστε αυτοι που πρέπει να αλλάξουμε, για να τους αποδείξουμε ότι δεν αξίζουν μία. Ακριβώς το ίδιο που έπαθες εσύ με την κάρτα το έπαθα εγώ με τον υπολογιστή, όταν τον παρείγγειλα πριν 4 χρόνια, φαντάσου!!:-(

Δημοσ.

παντως σοβαρα ειμαστε η μονη χωρα που συμβαινουνε τετοια τρελα πραγματα(φαντασου ακομα και ο μπαμας μου τα εχει παρει που λεει οτι ειναι πεταμενα λεφτα τα πραγματα για pc).

Αμα ημασταν σε καμια πιο σοβαρη χωρα τωρα το πλαισιο,και το οποιοδηποτε πλαισιο ετσι?,θα εχει κλησει την ιδια μερα(ή θα ειχε φαει τρελα προσθημα).

Αλλα το ειπα και πριν το λεω και τωρα...Ελλαντα και παλι ουγκαντα.

Δημοσ.
παντως σοβαρα ειμαστε η μονη χωρα που συμβαινουνε τετοια τρελα πραγματα(φαντασου ακομα και ο μπαμας μου τα εχει παρει που λεει οτι ειναι πεταμενα λεφτα τα πραγματα για pc).

Αμα ημασταν σε καμια πιο σοβαρη χωρα τωρα το πλαισιο,και το οποιοδηποτε πλαισιο ετσι?,θα εχει κλησει την ιδια μερα(ή θα ειχε φαει τρελα προσθημα).

Αλλα το ειπα και πριν το λεω και τωρα...Ελλαντα και παλι ουγκαντα.

Άσε φίλε άσε...και να ήταν μόνο στον τομέα της εξυπηρέτησης ενός καταστήματος... γενικότερα άμα το δεις είμαστε πολύ πίσω σαν χώρα...τρακόσια χρόνια πίσω πιο συγκεκριμένα (κάταλαβες τι θέλω να πω),και κανείς δεν κάνει τίποτα, αλλά αυτό είναι μια άλλη μέγαλη συζήτηση...που δυστυχώς κάνεις δεν την θυμάται παρα μόνο όταν παθαίνει να τέτοια πράγματα σαν και εμάς, γίνεται θύμα στην ουσιά, και λέει καλά ρε που ζούμε; Αχχχ τι να κάνουμε...

Δημοσ.

Egw genikos ime ikanopoiimenos apo ta plaisio veveos kai nai panta iparxoun problimata ala apo tin mia les oxi plasio apo tin allina oxi e-shop ti alo exei mini dld ta multirama pou dn exoun kamia sxesi me ta pc ala me tis kameres kai tis thleorasis i ton radiokorasidi ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...