epitropos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Και επεισεις αν οντως ειχε προβλημα το τρενο πως και δεν ακούσαμε τίποτα στις ειδήσεις ??
N.I.C Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Καλά άλλο παπαευαγγέλιο και το eshop...άστα να πάνε, αμα δεν πηγαίνεις αυτοπροσώπως εκεί να δεις το προ'ί'ον, να το πάρεις μόνος σου, οτι και να κάνεις, σίγουρα θα υπάρξει μια φορά που θα σε πιάσουν κορό'ι'δο Πάντως sadman, να ξέρεις, ρώτησα τον πατέρα μου που είναι μέσα στον σιδηρόδρομο,προιστάμενος στο τμήμα των μηχανών, και μου είπε ότι δεν είχε βλάβη κάποιο τρένο Αθήνας-Θεσσαλονίκης αυτές τις μέρες.
Sadman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Εγω ρε παιδια δεν ξερω τι λετε παντως το πλαισιο εχει την καλυτερη εξυπηρετιση.1) Τις προαλλες ειχα παραγγειλει ενα εξ.σκληρο 10 το πρωι ηταν σπιτι μου. 2) Πριν 2 χρονια ειχα αγοαρσει εναν σκληρο απο εκει και ηταν κρασαρισμενος. Τον πηγα εκει το απογευμα και την επομενη μερα το πρωι μοθ τον αντικαταστησανε με καινουριο( αναθεμα αν τον κοιταξανε) 3) Καηκε το τροφοδοτικο μου και μαζι πηρε μ/β και καρτα γραφικων 6600. Την πηγα εκει και επειδη δεν ειχανε 6600 μοθ την αντικαταστησανε με 7600. Για αυτο ας μην τα εισοπεδονουμε ολα. Οχι επειδη εχει προσλαβει κατι τεμπελοπαιδα που βαριουνται να κανουν την δουλεια τους να κατακρινουμε την ολη πολιτικη μιας εταιριας. οκ δν λεω στις αντικαταστασεις σκιζουνε.Αλλα τωρα τελευταια οπως φαινεται τα σκατωνουνε λιγο στις παραγγελειες τους. Και εγω εχω κανει επυτηχημενες συναλλαγες με το ενλογο καταστημα αλλα ενταξει αλαλ το να τυχει κατι ανθρωποι ειναι ρε παιδι μου ας το πουνε,αλλα οχι να μας δουλευουνε μπροστα στα ματια μας.
Sadman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Πάντως sadman, να ξέρεις, ρώτησα τον πατέρα μου που είναι μέσα στον σιδηρόδρομο,προιστάμενος στο τμήμα των μηχανών, και μου είπε ότι δεν είχε βλάβη κάποιο τρένο Αθήνας-Θεσσαλονίκης αυτές τις μέρες. καλα γιαυτο ειμουνα σιγουρος :lol: Αφου πρωτα ειπανε για Δευτερα και οταν ηδανε πως χανουνε πελατη την επομενη μερα με πληρωμενο courier...αρα το τρενο ειναι μια χαρα
vaso7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ πάντως Δευτέρα έκανα παραγγελία ένα home cinema και Πέμπτη μεσημέρι το παρέλαβα. Αλλά ρε φίλε ο τίτλος πολύ άκυρος. Χάλασε το Πλαίσιο επειδή σου άργησε την κάρτα 1 μέρα και ειδικά σε περίοδο γιορτών? Δεν το δέχομαι. Υπερβολή.
S2Katana Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Tεραστιο τοπικ για 1 ημερα... Ειναι δυσκολες οι γιορτινες μερες παιδια, οχι βεβαια πως αυτο δικαιολογει κατι!
Commentator Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 e giortes apla ginetai xamos...xanei h mana to paidi apo paraggelies... ΑΣΕ....Χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα!
Psycho13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Για εμενα το πλαισιο χαλασε ΟΝΤΩΣ!!!Πηγα εκει να παρω ενα τροφοδοτικο (enermax infinity 650w) και μου λεει αυτο internet only!Μα του λεω δεν το γραφει αυτο στο site...Απαντηση:πλεον δεν το γραφουμε! Ειχαν εκει περα 3-4 αλλα επωνυμα τροφοδοτικα και καμια 10αρια μαρκα μ'εκαψες και προσπαθησε να μου τα πουλησει...Τι χαλια ειναι αυτα???Πηγαινα στο πλαισιο μεταμορφωσης και εφευγα με γεματα χερια!Τωρα πας και βρισκεις μονο lcd τηλεορασεις και κινητα!Το hardware τους ειναι ελαχιστο εως μηδαμινο!!!Ασε που κατι ηχεια altec lansing 5.1 μου τα αλλαξαν μετα απο 2 εβδομαδες και καμια 10αρια τηλεφωνα και δεν ηξεραν τι εχουν!Τι να πω... Πρεπει να ψαξω να βρω ενα μαγαζι της προκοπης γιατι αμφιβαλλω εαν υπαρχει καποιο!!!
Commentator Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Στην λαικη αγορα εχει μεγαλη ποικιλια...
Psycho13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Στην λαικη αγορα εχει μεγαλη ποικιλια... Εαν εσενα η απαντηση σου σε ικανοποιει δικαιωμα σου!!! Εγω παντως οταν ψωνιζω hardware θελω να αγοραζω συγκεκριμενα προιοντα που εχω δει τα review τους και οχι οτι εχει ξεμεινει στο stockατζιδικο του πλαισιου...
Sadman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 καλα αυτο με τα στοκ να φευγουνε ολοι το κανουνε.(ακομα και στα περιπτερα,και στα σχολεια(ασχετο αν δν το πληρωνεις ))
Greek_Tornado Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Παραγγέλνω στις 14 του μηνός τροφοδοτικό, μία 8800GT ASUS, μνήμες κλπ καθώς και μία m/b Abit IP35-pro.Αφού έκαναν + 1 βδομάδα να τα δώσουν στα ΕΛΤΑ γιατί δεν υπήρχε η GT παρότι το site έλεγε 24ώρες παράδοση, έρχονται επιτέλους και η m/b ήταν ασφράγιστη, ανοιγμένη, και χωρίς τίποτα συνοδευτικό. Λείπουν καλώδια, drivers cd, αξεσουάρ, τα πάντα. Ένα σκέτο κουτί με μια μεταχειρισμένη μητρική που δε μπουτάρει καν μου στείλανε. Θα τους πάρει ο διάολος, γιατί είμαι και πελάτης και έχω ακουμπήσει τα άπειρα στο κωλομάγαζό τους παραγγέλνοντας online. Είμαι έξω φρενών
Commentator Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 φιλε greek_tornado επαθες χοντρη νηλα αδελφε...τι να πει κανεις...προβλεπω αυτο το τοπικ να κρατησει πολυ
panagos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Για αυτο ας μην τα εισοπεδονουμε ολα. Οχι επειδη εχει προσλαβει κατι τεμπελοπαιδα που βαριουνται να κανουν την δουλεια τους να κατακρινουμε την ολη πολιτικη μιας εταιριας. Καλώς ή κακώς η δυσφήμιση ταξιδεύει με μεγαλύτερη ταχύτητα απο την διαφήμιση. Αν μια εταιρία ενδιαφέρεται για το όνομά της καλό θα είναι να προσέχει τους αντιπροσώπους της. Ο λόγος που βλέπουμε topics παραπόνων (τα οποία πολύ καλά κάνουν τα παιδιά που τα δημιρουργούν) και όχι ευχαριστιών είναι επειδή η, σε άριστη κατάσταση, παράδοση προϊόντων σε εύλογο χρονικό διάστημα είναι υποχρέωση ενός καταστήματος, όχι προτέρημα, και αυτό το μήνυμα πρέπει να δοθεί σε όλα τα e-shops.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.