johnny21a Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μα το να σου αλλαξουν κατι που ειναι ελλατωματικο ειναι το φυσιολογικο, μην το λετε σαν να ειναι υπερ τους. Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τους. Επισης ξερατε οτι ακομα και αν χρησιμοποιησεις κατι και δε σου κανει εχεις δικαιωμα σε 10 μερες να το γυρισεις πισω ? Ετσι απλα, απλα επειδη δεν το θες, αρκει να μην ειναι αναλωσιμο και να ειναι αθικτη η συσκευασια. Αν ενημερωθουμε ολοι σαν καταναλωτες θα αναγκαστουν να συμμορφωθουν και αυτοι...
Commentator Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 παντως αυτο με τις ram που ειπες θα ηταν απαραδεκτο
Commentator Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 μαλλον επειδη δεν εχει κοπιασει για τα χρηματα που εδωσες. Η αληθεια ειναι οτι τωρα τελευταια κανει διαφορα κουλα το πλαισιο. Λιγο οι 8800GT λιγο τωρα οι ati, λιγο οι GTS512. Περα απο αυτο πολλες φορες αργουν τα ελτα. εγω εχω μονιμο προβλημα με τα ελτα αλλα τους κραζω αν δεν βρω ακρη και αυτοματως βρισκω. Κανεις μεγαλο λαθος!Εχω κοπιασει για τα χρηματα αυτα.Αν δεν γνωριζουμε κατι για τον αλλον καλυτερα να μην αναφερομαστε,αντε μπραβο.
Sadman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 λοιπον μετα εμαιλ για ακυρωση(και εγραψα και μικρα γραμματα για την γραμμ.κατα.)με πηρανε τηλ. μεσα σε 5λεπτα και με παρακαλουσανε να μην την ακυρωσω.Τελικα αυριο θα μου ερθει με courier που το πληρωνουνε αυτοι(αν και παλι αργα ειναι) Τελικα φοβερα θελουνε ολοι τους παιδια.
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 ta elta to exoun paraxesi edo pera kai ego perimeno pragmata kai den exoun erthi apo tin perasmeni evdomada .. kai akousa oti exei terasties oures sta taxidromia oloi stelnoun demata
optostyle Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Για ολα φταιει η μεταφορικη που εχει ορισει το Πλαισιο εδω στη Θεσσαλονικη..ο τυπος ειναι απαραδεκτος και οταν τα αργει΄λεει και πως δεν τον νοιαζει ....τα παραπονα σας στο Πλαισιο για την μεταφορικη του λοιπον.ας αλλαξει συνεργατη σε τελικη
johnny21a Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπον παιδια μολις πηρα στα χερακια μου την 3870 μου την ειχα παραγγειλει 20 του μηνα, μου ειχαν πει οτι θα ειναι χτες στο καταστημα, παω στο καταστημα χτες, λεω το ονομα μου, τιποτα... δεν ειχε ερθει μου λενε Παιρνω παλι σημερα, δεν εχει ερθει μου λενε... Παιρνω στην Αθηνα με σκοπο να την ακυρωσω αν δεν εχει φυγει ακομα, μετα απο 35 λεπτα αναμονης περιπου μου λεει η κοπελα οτι η παραγγελια βρισκεται στο μαγαζι... Κοκκαλο εγω, ευτυχως μου εδωσε η κοπελα ενα νουμερο παραγγελιας, οχι αυτο που υπηρχε στο mail, ενα 8ψηφιο, παιρνω στο καταστημα τους λεω τον αριθμο και μου λενε οτι ειναι εδω και να ερθω να την παρω... Τα συμπερασματα δικα σας, αν δεν ειχα την υπομονη δηλαδη να περιμενω 35 λεπτα στο τηλεφωνο καρτα θα εβλεπα του χρονου... Τουλαχιστον την πηρα!!!! Ωρα για δοκιμες!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
djapal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Είναι αυτό που έλεγε σε μια παλιά καλή Ελληνική ταινία... Λόγω της ημέραααααααααααααααςς... :D Υπομονή παίδες! Γιορτές είναι, όλοι πήραμε δώρο Χριστουγέννων κι όσοι είναι πιο νέοι και δανείζονται από μπαμπά πάλι πάνε και αυτοί να ψωνίσουν! Όλοι να ψωνίσουμε, ε κάποιοι θα αργήσουν να εξυπηρετηθούν! Προσπαθήστε να στείλτε μήνυμα π.χ. κατά τις 00:10 την 1η του μηνός κι αν φτάσει αμέσως, τότε είστε τυχεροί
21century Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Εξαρτάται από την κίνηση, να φανταστείς ότι σε άλλο κατάστημα έκανα παραγγελία μνήμης απο τις 6/12 και τώρα λένε να την στείλουν να την έχω στις 31/12...
Commentator Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 η αναμονη στην γραμμη εξυπηρετησης του πλαισιου θελει υπομονη.Προσωπικα με συνδεσαν με 5 τηλεφωνα μεχρι να πω τα παραπονα μου
furious99 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Ηθικό δίδαγμα ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ Ειδικά τέλος του χρόνου τα μαγαζιά κάνουν απογραφές κλπ. κλπ.... Έχω περίπτωση φίλου που παράγγειλε πανάκριβο ηχοσύστημα 20 Δεκέμβρη, για να το παραλάβει 25 Γενάρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.