Sadman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 παρε τηλ. να δουμε τι δικαιολογια θα πουνε σε σενα.(αν πουνε αλλη εκτος απο αυτη με το τρενο τους τσακωσαμε)
Sadman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 γτ ρε σι εσφλαμνενος? Αφου "χαλασε"δν χαλασε?
Commentator Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 και εμενα μου φερανε το σοπρανο με σπασεμνο το τζαμακι σε μια γωνια αλλα δεν ανοιξα τοπικ να τους κραξω
EKTELESTES Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Τα ίδια έχω πάθει και εγώ με παραγγελίες ( τρελά καραγκιοζιλίκια μέχρι που τσαντίστηκα και πήρα τις μνήμες απο άλλο μαγαζί ) + 2-3ς σκουριασμένες θήκες σκληρών δίσκων, των οποίων τα κουτιά δεν ήταν σφραγισμένα και επέμεναν ότι έτσι τους τα στέλνει η εταιρία.... Στα ράφια ήταν όλα τα κουτιά χωρίς το παραμικρό αυτοκόλλητο να σφραγίζει λίγο τη συσκευασία, άνοιγε άλλα μπροστά μου και μετά απο 2-3 σκουριασμένα, βρήκαμε 1 που δεν ήταν....
iced Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 και εμενα μου φερανε το σοπρανο με σπασεμνο το τζαμακι σε μια γωνια αλλα δεν ανοιξα τοπικ να τους κραξω μαλλον επειδη δεν εχει κοπιασει για τα χρηματα που εδωσες. Η αληθεια ειναι οτι τωρα τελευταια κανει διαφορα κουλα το πλαισιο. Λιγο οι 8800GT λιγο τωρα οι ati, λιγο οι GTS512. Περα απο αυτο πολλες φορες αργουν τα ελτα. εγω εχω μονιμο προβλημα με τα ελτα αλλα τους κραζω αν δεν βρω ακρη και αυτοματως βρισκω.
Sadman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 εσενα στο φερναε ομως. Ας την φερουνε και με σπασμενη ψυκτρα δν με πειραζει(αφου νερακι θα μπει μαλλον)
N.I.C Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 και εμενα μου φερανε το σοπρανο με σπασεμνο το τζαμακι σε μια γωνια αλλα δεν ανοιξα τοπικ να τους κραξω Το Soprano;;; Με σπασμένο τζάμι;;; Ε όχι ρε φίλε αυτο είναι ιεροσυλία δηλαδή που κάναν!!:lol: (πλάκα κάνω, το ίδιο έχω και εγω και το φυλάω σκοπιά μέρα νύχτα, να μην το ακουμπήσει κανείς απο την οικογένειά μου, είναι προσωπικό κειμήλιο το κουτάκι αυτό!!)
blashyrkh+ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Kala pantws ekei pu dinei ta resta tu to plaisio ine st service eixe afhsei enas filos ena pc ekei 2 bdomades +ka8e toso t legane dn t xume piasei elate aurio klp +diafhmizei oti se 4 wres to ftiaxnei klp.Epishs blepume poles fores magazia mikrotera na ine pio eksyphretika+pio filika apo megalytera pu exun stantar pelateia logw tampelas.Auta ine...G auto pou +pou prepei kapoios na tus ta xwnei mprosta se kosmo h se kana forum mpas kai ....
N.I.C Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Kala pantws ekei pu dinei ta resta tu to plaisio ine st service eixe afhsei enas filos ena pc ekei 2 bdomades +ka8e toso t legane dn t xume piasei elate aurio klp +diafhmizei oti se 4 wres to ftiaxnei klp.Epishs blepume poles fores magazia mikrotera na ine pio eksyphretika+pio filika apo megalytera pu exun stantar pelateia logw tampelas.Auta ine...G auto pou +pou prepei kapoios na tus ta xwnei mprosta se kosmo h se kana forum mpas kai .... Άσε τι έχω πάθει με το service.... Ούτε μια κάρτα ήχου δεν μπορούν να βάλουν...δηλάδη τι να πω;
johnny21a Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 εσενα στο φερναε ομως.Ας την φερουνε και με σπασμενη ψυκτρα δν με πειραζει(αφου νερακι θα μπει μαλλον) Ακριβως αυτο το σκεπτικο ειναι που τους κανει και καβαλανε το καλαμι!!! Δηλαδη αν στο εφερναν με σπασμενη ψυκτρα δε θα ελεγες τιποτα επειδη θα την αλλαζες ? Και αν δηλαδη περα απο την ψυκτρα που ειχε σπασει ειχε και αλλο προβλημα που δε φαινοταν και το ανακαλυπτες αφου εβγαζες την ψυκτρα και δε μπορουσες να την επιστρεψεις επειδη σκιστηκαν αυτοκολλητα κλπ κλπ τι θα ελεγες ??? Δε φταιει το Πλαισιο αλλα οι καταναλωτες που δεν ξερουν τα δικαιωματα τους και τι εξυπηρετηση πρεπει να απαιτουν
Sadman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 εδω κολανε τις μνημες με κολλα για να μην τις βγαλει κανενας αλλος οποτε πρεπει να το ξαναπας εκει(ναι το εχουνε δει και αυτο τα ματια μου)
we_will_rise Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 το e-mail να το στειλω στο eorders@******.gr?Ή εχουνε αλλο για ακυρωσεις? Στην διεύθυνση στείλτο φίλε μου, στοίχημα ένα μελομακάρονο ότι θα σε πάρουν τηλέφωνο μέσα σε 24 ώρες...
johnny21a Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 εδω κολανε τις μνημες με κολλα για να μην τις βγαλει κανενας αλλος οποτε πρεπει να το ξαναπας εκει(ναι το εχουνε δει και αυτο τα ματια μου) Ωραια και αυτο τι σημαινει οτι πρεπει να το δεχομαστε αυτο ?
Commentator Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 παντως 5 ωρες απο την παραλαβη πηγα στον πειραια και μου το αλλαξαν σε 4 λεπτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.