Προς το περιεχόμενο

Παει χαλασε και το ΠΛΑΙΣΙΟ

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σίγουρα .... Βαλτός....

Κρίμα κάποια στιγμή μπορεί να καταλάβετε μειράκια ότι σε ένα Forum όλοι μπορούν και πρέπει να εκφράζουν τη γνώμη τους και να παίρνουν απαντήσεις με επιχειρήματα και όχι ατάκες νηπιαγωγείου ή παιδικής χαράς.:-D

No offence έτσι; :-)

Δημοσ.
ki omws otan to epathes eixe ektroxiastei treno konta sthn Larisa...

Exw mhxanidhgo mpampa.. xaxax :P

Twra an einai ayto ..enas theos kserei .. :P

Φίλε επειδή και ο μπαμπάς μου είνια μηχανικός στις μηχανές, εδώ θεσσαλονίκη, το εξακριβώσαμε αν είδες και πιο πριν ότι τουλάχιστον Αθήνα-Θεσσαλονίκη δεν είχε πρόβλημα η αμαξοστοιχία

Δημοσ.

Eφόσον το παραδέχτηκαν είναι μια πολυ καλη αρχή και από ότι φαίνεται παρά την μρική ταλαιπωρία υπάρχει πρόσφορο έδαφος ότι σέβονται τον πελάτη...

Δημοσ.
Σίγουρα .... Βαλτός....

Κρίμα κάποια στιγμή μπορεί να καταλάβετε μειράκια ότι σε ένα Forum όλοι μπορούν και πρέπει να εκφράζουν τη γνώμη τους και να παίρνουν απαντήσεις με επιχειρήματα και όχι ατάκες νηπιαγωγείου ή παιδικής χαράς.:-D

είδαμε και τα δικά σου τρελά επιχειρήματα.Και τέλος πάντων άμα έχεις τα κότσια μπες με το κανονικό σου account και άσε τα fake.Και θα δούμε ποιος έχει και ποιος δεν έχει επιχειρήματα φίλτατε.

Δεν το συνεχίζω για να μην στερήσω στους υπόλοιπους το δικαίωμα να συζητάνε στο παρόν τοπικ. Τσαο.

Δημοσ.
... σε ένα Forum όλοι μπορούν και πρέπει να εκφράζουν τη γνώμη τους και να παίρνουν απαντήσεις με επιχειρήματα

Αυτό ακριβώς!!Αλλα στο θέμα του forum, και όχι off topic.Τσαο κι' απο μένα.

Δημοσ.
Σίγουρα .... Βαλτός....

Φίλε μου έαν δεν έχεις προσωπική εμπειρία για ποιό λόγο χώνεσαι και μιλάς έτσι; Επίσης σε ποιόν στέρησαμε, και σε ποίον απαγορεύσαμε να εκφράση την άποψή του; Εαν διάβασες από την αρχή όλο το θέμα, θα διαπίστωνες πως υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα, τι τους είπαμε, μην ξαναγράψετε; Επίσης έαν θεωρείς ότι η εξαπάτηση και κορο'ι'δία από ένα κάταστημα (όχι μόνο για το Πλαίσιο,γενικότερα λέμε) είναι ένα επιχείρημα του νηπιαγωγείου τότε γιαύτο εξακόλουθουν να υπάρχουν τέτοια καταστήματα....

Δημοσ.
κε επησις αισαινα πηος σε ροτεισαι?

Το πρώτο σου ποστ και μου κάνεις και υποδήσεις? :mad::mad::mad:

No offense έτσι?

Κατάλαβες φίλε μου ποιος ήρξε χειρών αδίκων; Αυτά για την ελευθερία της γνώμης σύμφωνα με τον sadkid..

Αλλά δεν ωφελεί να αναλώνονται οι αναγνώστες με ανόητες κόντρες.

Τελεία και παύλα. :-D

Δημοσ.
Κατάλαβες φίλε μου ποιος ήρξε χειρών αδίκων; Αυτά για την ελευθερία της γνώμης σύμφωνα με τον sadkid..

Αλλά δεν ωφελεί να αναλώνονται οι αναγνώστες με ανόητες κόντρες.

Τελεία και παύλα. :-D

Είπα να μην το συνεχίσω και να μην πέσω στο επίπεδό σου αλλά μετά από το "sadkid"δεν μπορώ να κάτσω στα αυγά μου.

Και για να μην ενοχλώ τους υπόλοιπους αναγνώστες το βάζω σε Spoiler και αν θες διαβασέ το.

Τι θες ρε καραγκιόζη και μου τα πρήζεις?Αν έχεις πρόβλημα πες το και μου τα ζαλίζεις με τις μαλακίες σου.Και αν έχεις τα κότσια μπες και με τον κανονικό σου λογαριασμό και άσε τα fake(δεν περνάνε σε μένα αυτά).Δλδ τι γράφτηκες στο φορουμ και λες τι να κάνω-τι να κάνω??Α!!Θα κάνω υποδείξεις στον Sadman...Ρε άντε και γα...

ΥΓ:Αν κάποιος μοντ πιστεύει πως τα παραπάνω δεν είναι ούτε για spoiler ας τα διαγράψει.

Δημοσ.
Είπα να μην το συνεχίσω και να μην πέσω στο επίπεδό σου αλλά μετά από το "sadkid"δεν μπορώ να κάτσω στα αυγά μου.

Και για να μην ενοχλώ τους υπόλοιπους αναγνώστες το βάζω σε Spoiler και αν θες διαβασέ το.

Τι θες ρε καραγκιόζη και μου τα πρήζεις?Αν έχεις πρόβλημα πες το και μου τα ζαλίζεις με τις μαλακίες σου.Και αν έχεις τα κότσια μπες και με τον κανονικό σου λογαριασμό και άσε τα fake(δεν περνάνε σε μένα αυτά).Δλδ τι γράφτηκες στο φορουμ και λες τι να κάνω-τι να κάνω??Α!!Θα κάνω υποδείξεις στον Sadman...Ρε άντε και γα...

ΥΓ:Αν κάποιος μοντ πιστεύει πως τα παραπάνω δεν είναι ούτε για spoiler ας τα διαγράψει.

'Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.' (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Ευτυχώς που δεν έπεσες στο επίπεδό μου. Πάντως η πίεσή σου δεν έπεσε. Να προσέχεις.:-D

Δημοσ.

Ώπα παλικάρια ηρεμίστε λίγο, θα πλακωθείτε στο ξύλο έτσι όπως πάτε:-). Sadman δεν αξίζει μην χαλιέσαι, εντάξει ο τύπος αυτή την γνώμη έχει ας μείνει εκεί. Εδώ δεν είμαστε ούτε για να βριζόμαστε μεταξύ μας ούτε να σκοτωνόμαστε, εδώ βοηθάμε όσο μπορούμε. Προφάνως το παιδί από εδώ θίχτηκε από κάτι που ειπώθηκε στο συγκεκριμένο θέμα και άρχισε να ρίχνει προσβολές. Αφού δεν μπορεί να καταλάβει άστο να πάει στο καλό.... αυτόν θα έχουν στην μπούκα οι υπόλοιποι όχι εσένα ;)

Δημοσ.

Το καλοκαίρι έστησα ένα pc και δεν άνοιγε με τίποτα. Είχα κάνει ένα σχετικό post τότε γιατί δε μπορούσα να βρώ άκρη. Τέλος πάντων το πρόβλημα μάλλον ήταν οι usb που είχαν μπει ανάποδα στη μητρική (μια Abit IS7-SE), όχι οτι έχω ξαναδει κάτι τέτοιο...

Κανονικά έπρεπε να ανοίξει και να κολλήσει στο post.

Το πήγα στο service στο Πλαισιο και ήταν εκεί ένας τεχνικός και αφου του λέω το πρόβλημα (του είπα οτι δεν άνοιγε και οτι σφυριζε το τροφοδοτικό) μου λέει με κατηγορηματικό ύφος οτι είναι χαλασμένο το τροφοδοτικό.

Μα δοκίμασα ένα άλλο τροφοδοτικό και ούτε και μ' αυτο άνοιγε του λέω...

Είναι και αυτό χαλασμένο μου λέει (πάλι με το ύφος "δε σηκώνω κουβέντα")

Μα στο άλλο σύστημα που το έχω δουλεύει κανονικά του λέω.

Είναι χαλασμένη η μητρική μου λέει. Έχει σκάσει κάποιος πυκνωτής. (Πάλι με ύφος "έχω δίκιο")

Τελικά μάλλον ήταν αυτό με τις usb.

Επίσης προχθές ήμουν στο eshop στη Στουρνάρη με ένα φίλο μου που έψαχνε για μια 8800GTS 512. Ρωτάμε έναν εκεί στα τηλέφωνα και πετάγεται ο διπλανός και λέει "εννοείς τη GT με 512".

Όχι λέμε, τη GTS.

Αφού βρίσκει μια, πετάγεται πάλι ο διπλανός και λέει με απορία: "Πότε βγήκαν αυτές;"

Και από τέτοια περιστατικά, ένα σωρό...

Δηλαδή τι είναι αυτοί ρε παιδιά;

ΕΛΕΟΣ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...