creative1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 καλή χρονιά!!! Τι πιθανότητες έχω άμα παραγέίλω σήμερα απο το πλαίσιο μέσω του site, 1 cpu - 1 m/b - 1 fan - ram και 1 HDD να τα παραλάβω απο το υποκατάστημα του πειραιά την πέμπτη το μεσημέρι???? Προέκυψε στο άσχετο ενα ρεπό την πέμπτη και λέω να αξιοποιήσω τη μέρα....
Dr.Strangelove Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Εγώ θα έλεγα να μην παραγγείλεις online αλλά να πάρεις ένα τηλέφωνο την Πέμπτη στο κατάστημα και αν έχουν αυτά που θέλεις να πας να τα πάρεις.
green_beret Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ΣΗΜΑΤΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ... Οταν λεει παραδοση 24 ωρων παει να πει οτι υπαρχουν στην αποθηκη του πλαισιου... Αν λεει 72ωρες καλυτερα μην παραγγειλεις τπτ γιατι ισως να μην σου ερθουν ποτε... Αυτα τα ολιγα απο μενα
Sadman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ΣΗΜΑΤΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ...Οταν λεει παραδοση 24 ωρων παει να πει οτι υπαρχουν στην αποθηκη του πλαισιου... Αν λεει 72ωρες καλυτερα μην παραγγειλεις τπτ γιατι ισως να μην σου ερθουν ποτε... Αυτα τα ολιγα απο μενα και μια ακομα σημειωση+ αυτα του φιλου. Στην σελιδα καβατζωνουνε 5-6 προιντα και οταν εξαντληθουντε απο παραγγελειες δν ενημερωνουνε την σελιδα.Πανε απο το καταστημα καλυτερα.
slipknot Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Πρόσεχε όμως και τις τιμές,κάποια προϊόντα άλλες τιμές έχουν αν τα παραγγείλεις από το net και άλλες αν τα αγοράσεις από το κατάστημα.Πρόσεχε μη μπερδευτείς και ακούσεις άλλη τιμή αντί γι αυτή που θα έχεις στο μυαλό σου(αν τελικά πας από κει και τα πάρεις)
Commentator Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 παρηγγειλα αυτα τα ηχεια-->http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978217&product=911631 μαζι με οθονη,καρτα ηχου και αλλα πραγματα .Πληρωμη με αντικαταβολη .Και με πηραν τηλεφωνο και ειπαν πως δεν τα εχουν τα ηχεια και να αλλαξω την παραγγελεια μου...Πως γινεται να ΜΗΝ τα εχουν?Μηπως τους χαλαει ο τροπος πληρωμης...Τωρα τι κανω.... ?
epitropos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Θα σου πώ τι θα έκανα εγώ. Θα έβγαζα τα ηχεία απ' την παραγγελία, και θα έπερνα τα υπόλοιπα. Τα ηχεία , απο αλλού. Edit : Και 'γω αντικαταβολή πληρώνω πάντα. Πως γινεται να ΜΗΝ τα εχουν? Απλώς δεν ενημερώνουν τακτικά την σελίδα τους.
Commentator Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 βαριεμαι.... θα τους πω να μου φερουν αυτα:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978217&product=735396 Και αμα "ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ" (και καλα) και αυτα θα τους παρει ο ... θα τα ακυρωσω ολα και να παν να ...
Commentator Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ki omws otan to epathes eixe ektroxiastei treno konta sthn Larisa... Exw mhxanidhgo mpampa.. xaxax Twra an einai ayto ..enas theos kserei .. :rolleyes:
Sadman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ki omws otan to epathes eixe ektroxiastei treno konta sthn Larisa... Exw mhxanidhgo mpampa.. xaxax Twra an einai ayto ..enas theos kserei .. φιλε μου το εξακριβοσαμε πως δν εγινε(για Αθηνα-Θεσσαλονικη τουλαχιστον). Και ετσι και αλλιως το παραδεχτηκαν μονοι τους.
slipknot Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Στο link που παραθέτεις πρώτο πάντως,γράφει ότι δεν τα έχουν.
rem_rem Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 sadman 1. Πρέπει να βελτιώσεις τα ελληνικά σου, Είναι ντροπή να γράφεις σε forum ελληνικά με τέτοια ορθογραφία. 2. Πρέπει να μην είσαι ανυπόμονος χωρίς λόγο. 3. Πρέπει πριν γράφεις να σκέφτεσαι.
Sadman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 sadman 1. Πρέπει να βελτιώσεις τα ελληνικά σου, Είναι ντροπή να γράφεις σε forum ελληνικά με τέτοια ορθογραφία. 2. Πρέπει να μην είσαι ανυπόμονος χωρίς λόγο. 3. Πρέπει πριν γράφεις να σκέφτεσαι. κε επησις αισαινα πηος σε ροτεισαι? Κάθισες να διαβάσεις το τοπικ ολόκληρο? Στα άλλα σου ελπίζω να πάρεις απάντηση στο υπόλοιπο τοπικ. Το πρώτο σου ποστ και μου κάνεις και υποδήσεις? :mad: No offense έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.