panpol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Οκ ας μιλήσουμε τώρα σοβαρά μια και έχουμε όλοι το ίδιο πρόβλημα . Καλά τα παράπονα αλλά ας μπούμε στην ουσία. Μας διαβάζει ένα σωρό κόσμος . Η αλήθεια είναι ότι είχαμε βολευτεί όλοι με το πλαίσιο. Αλλά όταν βλέπεις 2 διαφορετικές τιμές για το ίδιο προϊόν π.χ. μητρική τάδε πλαίσιο 100 ευρω και πλαίσιο-νετ 120 ευρώ τρελαίνεσαι … λες γιατί να δώσω 20 ευρώ παραπάνω ; για το χαμόγελο του…εκάστοτε πολίτη ; Δεν είναι τα λεφτά είναι ότι αισθάνεσαι κοροΐδο και λες αντε μέσω νετ καλυτέρα αλλά… «το τυρί το ειδές τη φάκα δεν την ειδές;» Σοβαρά τώρα τι άλλες επιλογές έχουμε ; Προτείνεται –ανοιχτά- καταστήματα όχι με μισολογα .Δημοκρατία έχουμε. Εξάλλου αυτή θα είναι και η καλύτερη τιμωρία μας σαν καταναλωτές.
Missionary Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δεν θα σχολιάσω καθόλου το γεγονός ότι το Πλαίσιο χάλασε. Άλλο θέλω να πω. Καλά ρε παιδιά 14 σελίδες που διάβασα τέτοια ανορθογραφία που είδα μου βγήκε το μάτι! Καλά τα pc αλλά και τα βιβλία βοηθάνε Σε μερικές περιπτώσεις είναι πολύ ενοχλητικό, βλέπεις λέξεις και προτάσεις τελείως κατακρεουργημένες!
Sadman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 εμ οταν ο αλλος εχει τα νευρα του την ορθογραφια θα κοιταξει?(δν πιστευω να σε πειραξανε οι τονοι που δν βαζω )
Missionary Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δε νομίζω ότι φταίνε τα νεύρα... Τέλος πάντων περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Απλά μια παρατήρηση έκανα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Είδες που στα λεγα φίλε μου;;; Λίγο να τους τρείξεις τα δόντια και στρώνουν όλοι. Στο κάτω κάτω, ακουμπάμε τα ωραία μας λεφτά και απαιτούμε αυτό που πληρώνουμε! den 3erw an to prose3es/diavases alla auto to courier den hr8e pote...ton doulepsan psilo gazi... εμ οταν ο αλλος εχει τα νευρα του την ορθογραφια θα κοιταξει?(δν πιστευω να σε πειραξανε οι τονοι που δν βαζω ) dld panta grafeis me neura?
Sadman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 den 3erw an to prose3es/diavases alla auto to courier den hr8e pote...ton doulepsan psilo gazi... dld panta grafeis me neura? μπα...απλα οταν εχω νευρα γραφω γρηγορα,οταν γραφω γρηγορα γραφω οπως θα εγραφα με greeklish,αν γραφω οπως θα εγραφα με greeklish γραφω αλλα ντι αλλων.
slipknot Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Συγνώμη αλλά μια διευκρίνηση πρέπει να γίνει...Δεν είναι το ίδιο να παραγγέλνεις ένα τροφοδοτικό πχ από το να παραγγέλνεις ps3 και games και software κλπ.Εννοείτε ότι το τροφοδοτικό θα το καθυστερήσουν λιγάκι παραπάνω(δεν λέω ότι είναι σωστό,αλλά έτσι είναι τα πράματα) και αυτό μπορεί να το δει κανείς οπουδήποτε κάνει παραγγελία.Δεν θα ρίξουν το ίδιο τρέξιμο με ένα πραματάκι και το ίδιο με ολόκληρη κούτα γεμάτη πράματα(παράδειγμα δίνω).Έχω και προσωπική εμπειρία,το καλοκαίρι όπου είχα παραγγείλει τροφοδοτικό(άλλος το είχε παραγγείλει,αλλά για μένα,γνωστός) και το είχανε αργήσει αρκετά.Αυτά συμβαίνουν..
Sadman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Συγνώμη αλλά μια διευκρίνηση πρέπει να γίνει...Δεν είναι το ίδιο να παραγγέλνεις ένα τροφοδοτικό πχ από το να παραγγέλνεις ps3 και games και software κλπ.Εννοείτε ότι το τροφοδοτικό θα το καθυστερήσουν λιγάκι παραπάνω(δεν λέω ότι είναι σωστό,αλλά έτσι είναι τα πράματα) και αυτό μπορεί να το δει κανείς οπουδήποτε κάνει παραγγελία.Δεν θα ρίξουν το ίδιο τρέξιμο με ένα πραματάκι και το ίδιο με ολόκληρη κούτα γεμάτη πράματα(παράδειγμα δίνω).Έχω και προσωπική εμπειρία,το καλοκαίρι όπου είχα παραγγείλει τροφοδοτικό(άλλος το είχε παραγγείλει,αλλά για μένα,γνωστός) και το είχανε αργήσει αρκετά.Αυτά συμβαίνουν.. φιλε μου το ολο θεμα εγινε οχι γιατι το καθυστερησαν αλλα γιατο τι με κοροϊδεψαν
becausE Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 ouf epitelous teliosa na diavazo to topic vare8ika ena exo na po stin ellada vriskomaste 3ipniste opios katalave katalave
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 καλη χρονια...χαρουμενο 2008:cool: eggs bacon sausages and spam plz (Monty Python rule)
Commentator Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 eggs bacon sausages and spam plz (Monty Python rule) καλη χρονια και σεσενα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 καλη χρονια και σεσενα http://www.youtube.com/watch?v=wZ7YedEopp4 Vikings "spaamm spaaam spaam spamm spaaaaaaaamm"
Commentator Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 το μνμ δεν ηταν σπαμ.Ηταν σαν συνεχεια του μηνυματος του because.Ειχε μια ειρωνικη νοτα...
slipknot Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 φιλε μου το ολο θεμα εγινε οχι γιατι το καθυστερησαν αλλα γιατο τι με κοροϊδεψαν Ναι το κατάλαβα γιατί και καταλαβαίνω τα νεύρα σου,έχεις δίκιο.Απλά το πα πιο πολύ γιατί σε προηγούμενη σελίδα κάποιος παραπονιόταν επειδή του καθυστερήσανε ένα τροφοδοτικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.