Προς το περιεχόμενο

Παει χαλασε και το ΠΛΑΙΣΙΟ

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον καιρος να βγουνε στην φορα και οι μ@μακιες του Πλασιου.

Εχω παρραγγειλει απο την Δευτερα μια 3850(αμεσα διαθεσιμο στην Σελιδα).

Φτανει Πεμπτη(ε ενταξει γιορτες κλπ εκανα υπομονη)ερχετε e-mail 28.7.07(σημερα)ωρες 9-5 θα εχετε το προιν σας.Πηγαινει 5:20 και αφου δν απαντουσανε στα e-mails παιρνω τηλ.

Αφου περιμενα 10λπετα αναμονη μετα απο αλλα 5λεπτα αναμονη για να βρει ο υππαληλος την παραγγελεια μου λεει συγνωμη αλλα εχει χαλασει το τρενο που τα μεταφερει στην Θεσσαλονικη(σε ποιον τα πουλανε αυτα ρε?:mad:)

Τους λεω θελω να ακυρωσω την παρρεγελεια να παω απο κανα πιο σοβαρο μαγαζι να την παρω την καρτα(στη ψυχρα ετσι:devil:)και μου λεει οτι εφοσον εχει ξεκινησει και ειναι στον δρομο η παραγγελεια(στο χαλασμενο τρενο)δν γινεται να την ακυρωσετε...

Ε τι να πει κανεις τωρα.?

Ρωταω και ποτε με το καλο θα δουμε την καρτουλα?

Απαντηση:Την Δευτερα. Εγω τι θα κανω ολο το Σαββατοκυριακο?Οτι παιχνιδια μπορουσε να μου φερει ο θειος τα εφερε θα περιμενω εγω τωρα δλδ να μου την φερουνε?

Μπορω να τους κανω μυνηση για ψυχηκη οδινη?:devil::devil::devil:

ΥΓ:Το εν λογο ποστ εγινε για να βγουνε τα απλητα του Πλαισιο στην φορα,να μου απαντησετε στις λιγες αποριες που εχω,και να παροτρινω οσους ασχολουνται να πανε σε κανα πιο σοβαρα μαγαζι(οχι το e-shop βεβαια)

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σιγα να μην εχω δωσει λεφτα.

Το προβλημα μου ειναι οτι στηνσελιδα του πλαισιου δν υπαρχει πουθενα κουμπι για ακυρωση και ειναι και αυτο που μου ειπανε στο τηλ.

Εντωμεταξυ στο τηλ. μου ειπανε πως στις 2μμ εστειλαν ε-μαιλ σε ολους τους πελατες για να τους ενημερωσουνε.

Σε μενα ακομα ερχεται αυτο το e-mail

Δημοσ.

παιδια και εγω τα ιδια, παραγγειλα 20 του μηνα μια 3870, μου στελνουν μηνυμα και μου λενε οτι εχει ελειψη, μπαινω στο site και βλεπω οτι υπαρχει αλλης εταιριας το ιδιο μοντελο, παιρνω τηλεφωνο και λεω να μου στειλουν αυτο, μου λενε οκ την πεμπτη θα ειναι εκει, παραλλαβη απο το καταστημα γιατι με βολευε ετσι. Τελικα ουτε καρτα εχω δει ουτε κανεις ξερει τιποτα, ωρες στην αναμονη κλπ κλπ... Αλλα δε φταινε αυτοι φταιει ο κοσμακης ο ασχετος που τους εχει για κορυφη...

• Super Moderators
Δημοσ.

mhn pas na thn paralaveis apo to katasthma h an einai na er8ei spiti mhn thn dexteis...aplo...

siga mhn se deiroun kiolas...grapstous kanonika

Δημοσ.
Λοιπον καιρος να βγουνε στην φορα και οι μ@μακιες του Πλασιου.

Εχω παρραγγειλει απο την Δευτερα μια 3850(αμεσα διαθεσιμο στην Σελιδα).

Φτανει Πεμπτη(ε ενταξει γιορτες κλπ εκανα υπομονη)ερχετε e-mail 28.7.07(σημερα)ωρες 9-5 θα εχετε το προιν σας.Πηγαινει 5:20 και αφου δν απαντουσανε στα e-mails παιρνω τηλ.

Αφου περιμενα 10λπετα αναμονη μετα απο αλλα 5λεπτα αναμονη για να βρει ο υππαληλος την παραγγελεια μου λεει συγνωμη αλλα εχει χαλασει το τρενο που τα μεταφερει στην Θεσσαλονικη(σε ποιον τα πουλανε αυτα ρε?:mad:)

Τους λεω θελω να ακυρωσω την παρρεγελεια να παω απο κανα πιο σοβαρο μαγαζι να την παρω την καρτα(στη ψυχρα ετσι:devil:)και μου λεει οτι εφοσον εχει ξεκινησει και ειναι στον δρομο η παραγγελεια(στο χαλασμενο τρενο)δν γινεται να την ακυρωσετε...

Ε τι να πει κανεις τωρα.?

Ρωταω και ποτε με το καλο θα δουμε την καρτουλα?

Απαντηση:Την Δευτερα. Εγω τι θα κανω ολο το Σαββατοκυριακο?Οτι παιχνιδια μπορουσε να μου φερει ο θειος τα εφερε θα περιμενω εγω τωρα δλδ να μου την φερουνε?

Μπορω να τους κανω μυνηση για ψυχηκη οδινη?:devil::devil::devil:

ΥΓ:Το εν λογο ποστ εγινε για να βγουνε τα απλητα του Πλαισιο στην φορα,να μου απαντησετε στις λιγες αποριες που εχω,και να παροτρινω οσους ασχολουνται να πανε σε κανα πιο σοβαρα μαγαζι(οχι το e-shop βεβαια)

Καλά το πλαίσιο στις παραγγελίες είναι τα ζώα μου αργά τα ίδια τράβαγα και έγώ όταν έκανα παραγγελία μια 3870 2 εβδομάδες περίμενα και όταν τους έπερνα τηλέφωνο μου λέγανε αύριο,αύριο,αύριο....μέχρι που μου σπάσανε τα νεύρα και ακύρωσα την παραγγελία :mad:(Η πλάκα είναι οτι στο site την είχε μια μέρα διαθέσιμη και την άλλη όχι....)Το καλύτερο είναι να πας στο κατάστημα και να την πάρεις επιτόπου παρά να περιμένεις, να μην στην φέρνουν και να σου λένε αρλούμπες στο τηλέφωνο.

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι δν μπορω να την ακυρωσω(δν υπαρχει το μαγικο κουμπι...ή εγω δν οτ βλπεω)

Thresh την εχω παραγγειλει να ερθει σπιτι,τι να κανω αμα το φορτηγο να την κπανησω απο την πισο πορτα?:-D

Δημοσ.

Απο δυο παραγγελίες χαμένες (και μάλιστα η μια, μπορεί και να χάλασε το τρενο, τι θες ρε συ sadman να παρουν το ποδηλατο και να στη φερουν αυτοπροσωπως; ) βγηκε το συμπερασμα οτι το πλαισιο ειναι μαπα;

Να παμε σε σοβαροτερο μαγαζι; Επειδη δε μπορεις να περιμενεις μια μερα για τη καρτα σου; ΛΟΛ;

Δημοσ.

Εγω δεν την ακυρωνω, απλα αν την βρω αλλου θα παω να την παρω ωραια και καλα και μετα μην τον ειδατε, το κακο ειναι οτι ειχα ενα υπολοιπο στο πλαισιο που ηθελα να χρησιμοποιησω.

Και μιας και το λεμε αλλη απατεωνια, αν εχεις υπολοιπο μπορεις να το χρησιμοποιησεις μονο στο καταστημα, αν θες π.χ κατι απο ιντερνετ που το εχουν προσφορα θα πρεπει αναγκαστικα να το παραγγειλεις και να πας απο το καταστημα να το παρεις, πληρωνοντας φυσικα την ακριβοτερη τιμη... Μαλλον πρεπει να πουμε στο πλαισιο "Μην παιζετε με την νοημοσυνη μας..."

Δημοσ.
Απο δυο παραγγελίες χαμένες (και μάλιστα η μια, μπορεί και να χάλασε το τρενο, τι θες ρε συ sadman να παρουν το ποδηλατο και να στη φερουν αυτοπροσωπως; ) βγηκε το συμπερασμα οτι το πλαισιο ειναι μαπα;

Να παμε σε σοβαροτερο μαγαζι; Επειδη δε μπορεις να περιμενεις μια μερα για τη καρτα σου; ΛΟΛ;

ρε σι δν ειναι το "η μερα"(3ς ειναι)δν κολαω εκει.

Αλλα το οτι μας δουλευουνε μπροστα στα ματια μας.

Γιατι πως γινεται ρε σι να χαλασε το τρενο και να εχουνε ενημερωσει ολους τους πελατες,εκτος απο εμενα?

Ε μην μας δουλευουνε μπροστα στα ματια μας.

Commentator:Οχι με αντικαταβολη θα την πληρωνα.

Δημοσ.

Στείλε ένα ωραιότατο mail, με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχεις στην διεύθυνση και από κάτω γράψε με μικρότερη γραμματοσειρά:

Για το γεγονός έχει ενημεροθεί το Ινστιτούτο Καταναλωτών...

Δημοσ.

Παιδιά φρέσκο περιστάτικο :-D. Μόλις χτες έδωσα παραγγελία ένα DVD ROM, το Norton 360 και το Oblivion GoTY (θέλω να το έχω σε αυθεντικό :o). Μου έρχεται email με την απόδειξη και τα σχετικά, από 9-5 στις 28.12.07(σήμερα δηλαδή) θα είναι εδώ, αλλά που;;;; Πουθένα δεν είναι, δεν ήρθε σήμερα το παιδί (όχι με τις πίτσες :lol::lol:).

Το θέμα είναι ότι έχω πάρει γύρω στις 5 φόρες από το Πλαίσιο μέσω ίντερνετ και πάντα 10-11 ήταν εδώ.

Το σάββατο κάνουν...delivery;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...