kavaliotis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Τι παιζει ρε παιδια με αυτο το πραγμα? Καθε φορα εχει αυτο το κιτρινο θαυμαστικο στο device manager. Εχω βγαλει drivers, εχω βαλει καινουργιους, εχω κανει φορματ, ολο με θαυμαστικο μου το βγαζει. Εχω ATI HD2900XT (της GeCube) και μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο προβλημα λογω αυτου, αλλα για να βγαζει θαυμαστικο, κατι κακο θα ειναι! Επειδη θελω να κανω κατι analog captures τωρα (να συνδεσω ενα βιντεο στην καρτα γραφικων), λεω μπας και δεν θα μπορεσω με αυτην την χαζομαρα! Επισης δεν εχω καταφερει να βγαλω ηχο απο την HDMI οταν την συνδεω με την τηλεοραση και δεν ξερω αν φταιει αυτος ο Τ200... Κανεις με το ιδιο προβλημα ή με μια λυση?
kavaliotis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Κανεις ρε παιδια? Ουτε στο ιντερνετ μπορω να βρω πληροφοριες, καποιοι προτεινανε re-install το οποιο εχω κανει 100 φορες...
stoum Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Σημερα που εκανα εγκατασταση τους catalyst 7.12 στο τελος μου εβγαλε μηνυμα σφαλματος και αναψε στην taskbar το εικονιδιο των συνδεσεων αναφεροντας αυτο που ρωτας. Επειδη ειναι η τριτη αναβαθμιση που κανω στους catalyst απο τοτε που πηρα τη 2900ΧΤ, μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση αυτο μιας και το εβλεπα για πρωτη φορα. Μου ζητησε να το κανει εγκατασταση αυτοματα, δεχτηκα και λειτουργησε κανονικα. Εχω ΧΡ pro. Προτεινω αν δεν εχεις αναβαθμισει σε 7.12 να το κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.