zevage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας και χρονια πολλά. Προσφατα αγόρασα μεταχειρισμενο ενα HP G5060EV, σχεδον αχρησιμοποίητο (η μπαταρια στις ζελατινες). Δεν μου αρεσαν ομως τα vista. Για την ακρίβεια ειχα και (έχω) πολλά προβλήματα με το λογισμικό που θέλησα να εγκαταστήσω. Αποφάσισα λοιπον να βαλω τα ΧΡ με τα οποία δεν ειχα προβλήματα πιο πριν. Εφαρμοσα ολα οσα βρηκα στο επισημο site της HP. Δηλαδή οδηγίες και οδηγούς. Δυστυχως όμως προέκυψαν διάφορα. Δεν εβλεπε καρτα ηχου (σαν να μην υπήρχε), έβλεπε τις USB σαν USB 1 και όχι 2 και αλλα τετοια. Μηπως ξερει κανεις κάτι? Καλή Πρωτοχρονια.
alex89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Θα σου πρότεινα αρχικά να περάσεις ξανά τα vista (γιατί τα laptops βγαίνουν τα περισσότερα για να δουλεύουν σωστά με vista) και να δεις αν βλέπουν όλες τις συσκευές. Αν τις βλέπουν τότε το hardware είναι εντάξει. Με τα XP που σωστά έκανες και κατέβασες οδηγούς από το site της Hp είναι το αναμενόμενο να παρουσιάζει προβλήματα, γιατί δουλεύει καλά με τα vista. Σε άλλα μοντέλα μπορεί να μην έχει και καθόλου drivers για xp. Σε άλλες εταιρίες δεν έχει για κανένα μοντέλο σχεδόν drivers για xp.
alex2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Αν χρησιμοποίησες τους drivers της HP και δεν δουλεύουν τότε πάρε ένα τηλέφωνο εκεί.Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι μήπως δεν είναι για το δικό σου μοντέλο οι drivers αλλιώς είναι μία κλασική πατάτα της HP. Πάντως καλά κάνεις και το παλεύεις για XP κατά την γνώμη μου. Και εγώ ο καημένος ψάχνω να βρω laptop με XP τώρα και δεν βγάζω άκρη.Το θεωρώ απαράδεκτο να μας αναγκάζουν να αγοράσουμε ότι μπούρδα θέλουν.Έστω να μας τα δίνουν αφορμάριστα. Αλλά η βλακεία τους τελειώνει όταν σου λένε ότι αν αλλάξεις και βάλεις XP δεν ισχύει και η εγγύηση.Λες και τα XP θα σου χαλάσουν την κάρτα δικτύου για παράδειγμα.Νταβατζιλίκι χειρίστου είδους. Μου φαίνεται θα πάρω Turbo-X και ας μου βγει μπούρδα....τουλάχιστον θα κάνω το pc όπως θέλω και θα ενισχύσω και την Ελληνική οικονομία. Τέλος πάντων Καλό κουράγιο
zevage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Γεια και χρονια πολλά. Ξαναεβαλα τα vista και δουλεύουν ολα ρολοϊ. Οι drivers που εβαλα για τα ΧΡ ειναι αυτα που δίνει η HP. Το προβλημα ειναι οτι δεν τρεχουν καποια προγραμματα.
zevage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Αν χρησιμοποίησες τους drivers της HP και δεν δουλεύουν τότε πάρε ένα τηλέφωνο εκεί.Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι μήπως δεν είναι για το δικό σου μοντέλο οι drivers αλλιώς είναι μία κλασική πατάτα της HP. Πάντως καλά κάνεις και το παλεύεις για XP κατά την γνώμη μου. Και εγώ ο καημένος ψάχνω να βρω laptop με XP τώρα και δεν βγάζω άκρη.Το θεωρώ απαράδεκτο να μας αναγκάζουν να αγοράσουμε ότι μπούρδα θέλουν.Έστω να μας τα δίνουν αφορμάριστα. Αλλά η βλακεία τους τελειώνει όταν σου λένε ότι αν αλλάξεις και βάλεις XP δεν ισχύει και η εγγύηση.Λες και τα XP θα σου χαλάσουν την κάρτα δικτύου για παράδειγμα.Νταβατζιλίκι χειρίστου είδους. Μου φαίνεται θα πάρω Turbo-X και ας μου βγει μπούρδα....τουλάχιστον θα κάνω το pc όπως θέλω και θα ενισχύσω και την Ελληνική οικονομία. Τέλος πάντων Καλό κουράγιο Ετσι οπως τα λετε ειναι και χειρότερα!!!
alex89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Γεια και χρονια πολλά. Ξαναεβαλα τα vista και δουλεύουν ολα ρολοϊ. Οι drivers που εβαλα για τα ΧΡ ειναι αυτα που δίνει η HP. Το προβλημα ειναι οτι δεν τρεχουν καποια προγραμματα. Είναι κάτι που πολλοί το αναφέρουν. Και εγώ όταν βγήκανε τα XP δε μπορούσα να τρέξω προγράμματα που έτρεχα στα win 98.
zevage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Καμμια βοήθεια βρε παιδια!! Ξαναεβαλα τα XP και δεν βρισκει συσκευή ήχου. Επισης τα συνολικά σφάλματα που βγαζει ειναι: ? Αλλες συσκευες ? PCI Device ? Αγνωστη συσκευή ? Ελεγκτης βιντεο ? Ελεγκτης βιντεο (συμβατος VGA) ? Ελεγκτης διαύλου SM Δεν εχει αλλα ερωτηματικά, ουτε στο πεδίο συσκευές συστήματος. Υποθετω οτι η αγνωστη συσκευή είναι η συσκευή (κάρτα) ήχου
zevage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Καμιά βοήθεια βρε παιδιά!!!! Ξαναεβαλα τα XP και τωρα δεν βρισκει συσκευή ήχου. Εκτος αυτού τα σφάλματα που δειχνει με ερωτηματικό στη διαχείρηση συσκευών (device manager) είναι τα παρακάτω: ? Άλλες συσκευές ? PCI Device ? Αγνωστη συσκευή ? Ελεγκτής βίντεο ? Ελεγκτής βίντεο (συμβατός VGA) ? Ελεγκτής διαύλου SM Υποθέτω οτι η άγνωστη συσκευή είναι η καρτα ήχου. Απο το site της ΗΡ ο οδηγός κάρτας ήχου δεν εγκαθίσταται γιατί δεν βλέπει κάρτα ήχου. Συγκεκριμένα λεει οτι δεν υπάρχει τετοια συσκευή.
alex89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Θα χρειαστεί προσπάθεια για να βρεις τους drivers. Βάλε το everest και δες για την κάθε συσκευή που δε βλέπει ποιος είναι ο κατασκευαστής το μοντέλο κλπ και ψάξε στο google drivers.
zevage Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Τελικά σχεδόν τα κατάφερα!!!! Εγκατεστησα την καρτα ηχου. Δηλαδή ετσι νομιζω. Παντως εχω ηχο και ρυθμισεις αυτου. Διαβασα πιο προσεκτικα τις οδηγιες εγκαταστασης του οδηγού. Επισης εγκατεστησα την καρτα γραφικών απ' ευθειας απο την INTEL. Τώρα μένουν τα παρακάτω ? Αλλες συσκευες ? Αγνωστη συσκευή ? Ελεγκτης διαύλου SM (Τι είναι αυτό ?) Επίσης αυτό που παρατηρώ τώρα ειναι οτι το ανεμιστηράκι δουλεύει πιο συχνα τωρα με τα XP. Εχει κανεις καμιά ιδεα γιατί γινεται αυτό?
atutaleg36 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Πατα στο system manager και δεξι click στις συσκευες που δεν βρισκει και βαλτο να κατεβασει αυτοματα τους drivers απο το internet.
zevage Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Πατα στο system manager και δεξι click στις συσκευες που δεν βρισκει και βαλτο να κατεβασει αυτοματα τους drivers απο το internet. Πως ακριβως θα το βαλω να κατεβασει drivers απο το internet? Θα ηθελα ολα τα βήματα ενα προς ενα. Ευχαριστώ.
hunter18gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 φιλε μου στο site της hp δινει αρκετες πληροφοριες στο πως να περασεις τα xp νομιζω οτι μπορει να σε βοηθησουν αρκετα οι πληροφοριες τους.εχω και εγω hp και το εψαχνα το θεμα πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.