polaki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Θέλω να εκτυπώσω κάτι μπλουζάκια (έχω ήδη τις φανέλες) κοντά στην περιοχή από Γλυφάδα έως Καλλιθέα. Πηγα σε ενα στη Γλυφάδα τυχαία αλλά μου λέει δεν εκτυπωνει μέσω Photoshop/Illustrator. Αυτο ειναι πρόβλημα γιατί το σχέδιο βγαίνει με χρώμα και το άσπρο και φαίνεται χάλια. Ξέρετε κάποιο που να μπορώ να πάω να δώ? Ευχαριστώ!
filtrohouana Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Στα πατήσια που μένω εγώ έχει ενα... Α είναι τόσο επιτακτική ανάγκη μπορεις να τρέξεις ως εδώ... Πες μου αν θες για να σου γραψω πως να πας
polaki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Οχι ευχαριστώ, ξερω και το TShirt factory που κάνει αυτό που θέλω αλλά ειναι λιγο μακρια!
kage Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 κ στην Αμφιθεας εχει ενα στον αυλοκηπο διπλα (παλιος αυλογυρος-χρονοπουλου αμφιθεας στην γωνια
charmed Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 έγω ξέρω απο νίκαια και κορυδαλλό αν βιάζεσαι
groove54 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 νομιζω εχει ενα μεσα στο εμπορικο της γλυφαδας αν δεν κανω λαθος
Japan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Έχει και στον Πειραιά ένα, καθώς ανεβαίνεις την Σωτήρως, δεύτερο στενό αριστερά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.