spacenet Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΑ ΛΙΝΟΚΣ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ USER NAME AND PASSWORD ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Καταρχήν ηρεμία... βαθιές ανάσες.... χαλαρά. ενα δυο ερωτήσεις πρώτα Ποια διανομή έχεις? Σε ποιο σημείο σου ζητάει το πισι username and password? όταν έχει φορτώσει το σύστημα και πριν την εκκίνηση του γραφικού περιβάλλοντος? ή μήπως αμεσως με το που παει να εκκινήσει το σύστημα? Δεν σου τα ζητούσε πριν? Αυτά.... (ακολουθεί προσπάθεια για χιουμορ πιθανόν ατυχής) Ελα βρε... αντε και στην περίπτωση που έχει συμβεί κάτι κακό και οφέιλεται στην διακοπή.... εεεεκαι αγωγές εναντίον της ΔΕΗ γραφουμε.;);););) Hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 αμα ειναι οπως το φανταζομαι κανεις login και μετα γραψε startx και enter ΓΕΙΑ ΣΑΣΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΑ ΛΙΝΟΚΣ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ USER NAME AND PASSWORD ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πλακα εχει ετσι οπως το γραψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacenet Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 φωρτονει το συστημα γραφει ολα τα ΟΚ και πριν μπει στο περιβαλον linux τα ζηταει!!! δεν γνωρίζω ποια διανομη εχω αν ειναι τελειος απαραίτητο θα προσπαθησω να μαθω!!!ειναι λιγο πολυπλοκο να σου πω γιατι δεν ξερω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Αν δώσεις user name και pass τι γίνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacenet Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 λυπον ειναι το fedora core release 5 και αυτο που μου γραφει ακριβως ειναι localhost login: οταν δοκιμαζω να βαλω κατι τυχεο μου λεει login incorrect και μου ξανα ζηταει το login!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacenet Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 να επισημάνω οτι βρηκα στο νετ πως πρεπει να βαλω localhost:root και το password κενω αλλα δεν λειτουργεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 δοκιμασε alt+ctrl+F7 pls.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Επειδη δεν ξερω πως ειναι τα πραγματα στο Fedora, θα ρωτησω κατι ψιλοασχετο... Στην αρχη οταν ξεκιναει το pc, εχει καποιον bootloader (lilo η grub) που να σου βγαζει να επιλεξεις τι θελεις να bootαρει; Αν ναι, υπαρχει η επιλογη Recovery Mode καπου; Σε μενα πχ λεει: Ubuntu, kernel 2.... και απο κατω Ubuntu, kernel 2.... (recovery mode) Σε μερικές διανομες ισως να χρειαστει να πατισεις το Esc προκειμενου να δεις τις επιλογες αυτες του bootloader. Αν οντως εχεις recovery mode, τοτε ειναι 2-3 απλα βηματα που πρεπει να κανεις για να αλλαξεις το password. Αν ειναι πες μου να τα κανω post btw... Το recovery mode θα σε βγαλει σε γραμμη εντολων, ετσι πρεπει, μην τρομαξεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 οταν δοκιμαζω να βαλω κατι τυχεο Γιατί κάτι τυχαίο; Tόσο καιρό, πριν γίνει η διακοπή, δεν έκανες login δίνοντας ένα έγκυρο username και password για να μπεις στο λειτουργικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Απορώ, γιατί του απαντάτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacenet Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Απορώ, γιατί του απαντάτε... απορω εσυ γιατι απαντησες?? τεσπα thnx για τη βοηθεια βρηκα λυση special thnx στον poscaman για τον χρονο του!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.