--b}{d-- Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μιας και τα έφτυσε η crt μου προσανατολίζομαι στην αγορά μιας low-end 22" σε ένα μήνα περίπου από τώρα. Η χρήση της θα είναι κυρίως για browsing, office και ταινίες. Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου και η απουσία DVΙ δεν με αγγίζει με την κάρτα που φοράω. Ποια θα μου προτείνατε από τις παρακάτω επιλογές: PHILIPS 220VW8/FB - 225e ASUS VW222S - 225e LG L222WS-BN - 219e
kostasSTi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Philips για μένα... Το έχει περισσότερο το άθλημα από τις άλλες 2...
--b}{d-- Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Philips για μένα... Το έχει περισσότερο το άθλημα από τις άλλες 2... Με παραξενεύει που γράφει μέγεθος κουκίδας 0,277 αντί για το κλασσικό 0,282 που βργαίνει για τις 22άρες.
fasmatikos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 φίλε -[b}{d]- πες μου κατέληξες, γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ για 22"...οκ?
elvisjedi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169500 εγω εχω αυτην και ειμαι υπερευχαριστημενος
million_voices Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Σε αυτη την κατηγορια τιμης δεν θα δεις μεγαλες διαφορες, ολες φτηνοpanel φορανε επισης σε αυτες τις διαστασεις δεν παιζουν 0 pixel εγγυησεις ψαχνοντας λιγο στο net ειδα οτι οι περισσοτεροι εκφραζονται πολυ θετικα για τις Samsung οποτε αγορασα αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168000 με την ποιοτητα κατασκευης δεν τρελαθηκα αλλα ουτε και ειχα προβλημα η εικονα της μου φανηκε καλυτερη απο διαφορων διαστασεων και τιμων LG,Philips που εχω δει βασικα δεν εχει υπερβολικο προβλημα με τον υπερτονισμο καποιου χρωματος οπως αρκετες LG που εχω δει,πχ η 19" LG στο γραφειο με τις εργοστασιακες ρυθμισεις κοκκινιζει τα παντα (αν και αυτο μπορει να εχει σχεση και με την καρτα γραφικων (default ρυθμισεις)) το καλο ειναι οτι με το προγραμμα magictune που δινεται μαζι, σου επιτρεπεται να την ρυθμιζεις μεσα απο τα win (χωρις να παλευεις με δυσχρηστα OSD menu) επισης στο ιδιο προγραμμα σου δινεται η δυνατοτητα να την καλιμπραρεις με σχετικα καλα αποτελεσματα συμπερασματικα απροβληματιστη οικονομικη οθονη ειναι με καλη ποιοτητα απεικονισης τηρουμενων των αναλογιων Υγ προσωπικα δεν εχω δει διαφορες στην ποιοτητα της εικονας αναμεσα σε DVI και Dsub συνδεσεις (μπορει και να υπαρχει εγω δεν την βλεπω παντως) τα HDCP και ολα αυτα δεν εχουν και πολυ νοημα εκτος αν θελεις να βλεπεις BLU-RAY στο Pc σου αλλα και παλι ξεπερνιουνται ευκολα με προγραμματα οπως το ANYDVD HD edit μολις προσεξα οτι το ποστ σου ειναι 12/07 οποτε μαλλον θα εχεις αγορασει, δεν το σβηνω απλα για ανταλλαγη αποψεων και για την περιπτωση που καποιος αλλος ενδιαφερεται για οικονομικη 22αρα
--b}{d-- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Ναι όντως έχω αγοράσει (ε 6 μήνες χωρίς οθόνη δεν θα έλεγε... ) αλλά επειδή μου κάτσαν κάτι extra cash τελικά πήγα για ψηλότερο κασέ και την HP w2207h. Πάντως keep it up, η κατηγορία οικονομικη 22αρα είναι πάντα ενδιαφέρουσα.
Massiv0r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Παιδια εγω μολις σημερα αγορασα 20'' με τα λεφτα που αναφερεται και ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος αν και προκυψαν 2 μη-σημαντικα προβληματα: 1) Stucked Pixel (αν και νομιζω πως το φτιαξα) 2) Παρα πολυ ευκολα βρομιζομενο καλυμα,οι δαχτυλιες δεν φευγουνε,με γαντια να την πιανουμε δηλαδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.