Προς το περιεχόμενο

Καλο capture

Gary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται

έχω μια sony miniDV (TRV-16E) και με όποιο τροπο έκανα capture δεν εμεινα ευχαριστημενος απο την ποιότητα .. η ανάλυση μικρή .. η εικόνα πιο σκοτεινή και το βιντεο που και που ειναι σαν να κανει σπασίματα

δοκιμασα με usb .. με FireWire ακομα και με macintosch αλλα και παλι ...

έχετε καμια άλλη ιδεα ?

Δημοσ.

Εγώ με μια σονυ και miniDV που δεν εχει τρόπο σύνδεσης τι μπορω να κάνω για να περασω την ταινια στον υπολογιστη μου?

Δημοσ.
Χαίρεται

έχω μια sony miniDV (TRV-16E) και με όποιο τροπο έκανα capture δεν εμεινα ευχαριστημενος απο την ποιότητα .. η ανάλυση μικρή .. η εικόνα πιο σκοτεινή και το βιντεο που και που ειναι σαν να κανει σπασίματα

δοκιμασα με usb .. με FireWire ακομα και με macintosch αλλα και παλι ...

έχετε καμια άλλη ιδεα ?

capture παντα με firewire, μετα απο αυτο παιζουν ρολο ο υπολογιστης που χρησιμοποιεις, ο τροπος που περνας το video, αν περνας σε dv εχεις καλυτερη εικονα απ οτι με mpeg, και ποια αναλυση εσυ χρησιμοποιεις στο recoding και τη συμπιεση που θα γινει που θα γινει αλλα αν δεν εχεις καλο pc το video στελνει χαιρετισματα με αποτελεσμα τα σπασιματα και τα κολληματα.

Επισης σαφως η εικονα που θα παρεις δε θα ειναι αυτη που βλεπεις οταν συνδεεις την καμερα στην tv και σαφως θα ναι πιο σκοτεινη και μικροτερης ευκρινιας.

Προσωπικα εχω μια sony 2mpixels και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το capture που κανω, η δικια σου μιλαει για 400.000 ενεργα σε χρηση βιντεοκαμερας και δεν ξερω τι ποιοτητα εικονας ειναι ικανη να δωσει

Δημοσ.

Επισης σαφως η εικονα που θα παρεις δε θα ειναι αυτη που βλεπεις οταν συνδεεις την καμερα στην tv και σαφως θα ναι πιο σκοτεινη και μικροτερης ευκρινιας.

ναι αλλλα εφόσον μιλαμε για ψηφιακή εγγραφή ... και στελνει πάλι ψηφιακά την εικόνα στο pc .. λογικά δεν θα επρεπε να είναι ακριβώς ίδια η ποιότητα ?

Δημοσ.
ναι αλλλα εφόσον μιλαμε για ψηφιακή εγγραφή ... και στελνει πάλι ψηφιακά την εικόνα στο pc .. λογικά δεν θα επρεπε να είναι ακριβώς ίδια η ποιότητα ?

φυσικα και οχι, η καλυτερη εικονα που θα πετυχεις ειναι αν περασεις σε dv μορφη το video, αλλα και παλι η εικονα απ ευθειας στην tv παντα θα ναι καλυτερη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...