Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για περιοδικά αυτοκινήτων

SL9S9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα μεγαλη πιθανότητα θα την κανω την αγορα του χρόνου και λίγο το ψαχνω και κατα τυχη βρήκα αυτό:

http://www.topgear.gr/news/c484,1,%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%82_%CF%84%CE%BF_Kia_Ceed.html

και αν κανετε κλικ στον πίνακα δεξιά πάτε στο:http://www.topgear.gr/galleries/416/2147/

Λοιπόν το ερώτημα είναι τι γνώμη έχετε για τα περιοδικά αυτοκινήτων.

Τα "παίρνουν" και προωθούν συγκεκριμένα αυτοκίνητα; Για παράδειγα πως το KIA ceed έχει βαθμό 40 μονο απο 1 περιοδικο; Μεγαλη διαφορά. Δηλ. αυτοι προτιμανε αντι να κυκλοφορουν με C class να έχουν Ceed.

Aγορασε κανεις αυτοκινητο με βαση γνώμη από περιοδικό; Ήταν έτσι όπως τα λέγανε;

Θυμάμαι (άλλο παράδειγμα), τότε με τα προηγούμενα Golf, Focus, Astra κλπ.. Το golf και το golf και είναι έτσι και άψογο κλπ. Οταν βγήκε το τελευταίο Golf διαβάζω: τωρα βελτιώθηκε στην οδική συμπεριφορά και κοντραρει στα ίσια τα focus (το προηγούμενο μοντέλο) :-D (δεν έχω focus!)

Δημοσ.

Κατάλαβα. Κανεις δεν αγοράζει. Και γω το ίδιο. Μαλλον κανενα δεν ειναι αντικειμενικο ή γραφει κατι νεο. Οπως τα computeroπεριοδικα (ακου 7,5€ το ram). Τα βρισκεις απο το internet ή

πας βλεπεις, ρωτας και γνωστους και τελειώσαμε.

Δημοσ.

Είμαι εδώ και 2 χρόνια συνδρομητής στο Auto Moto Und Sport, αν και υπάρχει "ιδιαίτερη" αναφορά σε κάποια μοντέλα. Αυτό γίνεται πιστεύω στο γεγονός οτι οι πωλήσεις στα περισσότερα περιοδικά δεν είναι και οι καλύτερες, έτσι με κάποια "δωράκια" απο τις εταιρίες προβάλουν περισσότερο τα αυτοκίνητα. Κλείνοντας έχω να πώ οτι το συγκεκριμένο περιοδικό είναι απο τα πιο αξιόπιστα, πρόσφατα έβγαλε στην φόρα πρόβλημα στα φρένα στο Fiati Brava, την στιγμή που άλλα το προτίνουν για αγορά. Auto Moto Und Sport λοιπόν και ξερώ ψωμί!!!

Δημοσ.

Έχω περάσει από πολλά (Auto, Car&Driver, 4Τ, Auto Motor und Sport για 3 χρόνια και τέλος Drive).

Από τα πιο πρόσφατα - έχω να πώ ότι το AMS το είχε ρίξει πολύ στη διαφήμιση και δεν είχε ποιότητα στο λόγο του. Αυτό που μου άρεσε στο Drive ήταν ότι ήταν πιο άμεσο / κοντινό στον αναγνώστη και είχε κάποιες στήλες (πχ της τελ. σελίδας) ή οδοιπορικά που άξιζαν. Τον τελευταίο χρόνο άλλαξαν και σ'αυτό το στυλ με σκοπό να το κάνουν πιο εύπεπτο. Μέχρι και στο κείμενο είχαν υπογραμμίσεις με κίτρινο ώστε να διαβάζεται πιο εύκολα. Επιπλέον κάποιες παρουσιάσεις φαίνονταν να είναι σχετικά μεροληπτικές. Έτσι αποφάσισα να το σταματήσω και αυτό. +6-7Ε στην τσέπη μου το μήνα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Κατα μεγαλη πιθανότητα θα την κανω την αγορα του χρόνου και λίγο το ψαχνω και κατα τυχη βρήκα αυτό:

http://www.topgear.gr/news/c484,1,%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%82_%CF%84%CE%BF_Kia_Ceed.html

και αν κανετε κλικ στον πίνακα δεξιά πάτε στο:http://www.topgear.gr/galleries/416/2147/

Λοιπόν το ερώτημα είναι τι γνώμη έχετε για τα περιοδικά αυτοκινήτων.

Τα "παίρνουν" και προωθούν συγκεκριμένα αυτοκίνητα; Για παράδειγα πως το KIA ceed έχει βαθμό 40 μονο απο 1 περιοδικο; Μεγαλη διαφορά. Δηλ. αυτοι προτιμανε αντι να κυκλοφορουν με C class να έχουν Ceed.

Aγορασε κανεις αυτοκινητο με βαση γνώμη από περιοδικό; Ήταν έτσι όπως τα λέγανε;

Θυμάμαι (άλλο παράδειγμα), τότε με τα προηγούμενα Golf, Focus, Astra κλπ.. Το golf και το golf και είναι έτσι και άψογο κλπ. Οταν βγήκε το τελευταίο Golf διαβάζω: τωρα βελτιώθηκε στην οδική συμπεριφορά και κοντραρει στα ίσια τα focus (το προηγούμενο μοντέλο) :-D (δεν έχω focus!)

Το αυτοκίνητο της χρονιάς δεν βγαίνει με κριτήριο την απόλυτη ποιότητα/επιδόσεις κτλ ούτε με βάση την προσωπική προτίμηση του καθενος(έθεσες το παράδειγμα με την C class) γιατί τοτε αυτοκίνητο της χρονιάς θα έβγαιναν κάθε χρόνο lamborghini Ferrari.Ναι μεν θα ήταν αντικειμενικό αλλα δε θα ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα για τον μεσο αγοραστή.Έτσι επιλέξαν το αυτοκίνητο με το καλυτερο value for money καθως το ceed σε σχέση με την πολύ χαμηλή τιμή του προσφέρει πολύ πλούσιο εξοπλισμό,μοντέρνο ντιζαϊν και δυνατους κινητηρες και 7 χρόνια εγγύηση.Δες ποση εγγύηση δίνουν για τα άλλα μοντέλλα στην κατηγορία του και θα καταλάβεις γιατί το τονίζω

Τα golf εδώ και 30 χρόνια έχει γράψει ιστορία γιατί όντως πάντα ήταν άψογο.

Για το προηγούμενο focus όλοι συμφωνούν οτι ήταν όντως καταπληκτικό και συμφωνώ γιατί το έχω οδηγήσει αλλά το golf είναι θεσμός στην κατηγορία του καθώς σε όλες του τις εκδόσεις ήταν εξαιρετικό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...