ReaLity Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Kalispera, apo tis 11/11/2007 exw agorasi to paketo apo plaisio tis forthnet alla akoma xwris kamia enimerwsi perimenw xwris kanena ousiastiko apotelesma tin 'dithen' energopoiisi tou logariasmou mou! K rwtw esas edw pou sas empisteuomaste k sas diavazw kathimerinos! Na provo sthn Epitroph Katanalwtwn k stin EETT h oxi? kai ti na kanw etsi opos pane autoi den tha mou valoune POTE internet! k distixos einai apraitito gia ti doulia mou. Euxaristw .... ReaLity
Black Demis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Εγω σήμερα πήγα forthnet και έκανα αναβάθμιση στο 2PlaySoho μου είπαν να περιμένω 1,5 με 2 μήνες περιμένω λοιπόν....
ReaLity Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 ναι καταλαβαινω αλλα εσυ τουλαχιστον εχεισ νετ αυτη τι στιγμη εγω δεν εχω τπτ.... ΥΓ. πρεπει να γραφουμε στα ελληνικα τωρα, στα English can we?
kostasSTi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Είσαι κλασικό θύμα του πολέμου μεταξύ ΟΤΕ και ιδιωτικών isp... Πολύ πιθανόν να είχες ίντερνετ αν είχες κάνει αίτηση στην ΟΤΕΝΕΤ. Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, κάνε ένα τηλέφωνο στην ΕΕΤΤ να σου πούνε τι μπορείς να κάνεις...
Black Demis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 ναι καταλαβαινω αλλα εσυ τουλαχιστον εχεισ νετ αυτη τι στιγμη εγω δεν εχω τπτ.... Ναι εγώ έχω τώρα Internet και θα συνεχίσω να έχω μέχρι την μέρα που θα μεταφερθω στο ιδιόκτητο δίκτυο θα κοπεί η σύνδεση για κάνα 24ωρο ΥΓ. πρεπει να γραφουμε στα ελληνικα τωρα, στα English can we? Ναι πρέπει να γράφουμε ελληνικά τα μηνύματα στα greeklish διαγράφονται
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 apo 1-1-08 mono ellhnika...mexri tote grafoume mia xara se greeklish den mporeis na kaneis tpt allo para upomonh Reality phgaine kai sto site ths forthnet na deis thn "proodo" ths aithshs...an exei stal8ei ston ote den mporeis na thn stamathseis...an den exei mporeis
furious99 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Στη θέση σου θα έκανα υπομονή 1 μήνα ακόμη... Μην ξεχνάς ότι οι γιορτές είναι νεκρός χρόνος... Σε κάθε περίπτωση πίεσέ τους έστω και τηλεφωνικά κάθε εβδομάδα...
nske Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ περίμενα 3 μήνες.. Το site τους έλεγε ότι η αίτηση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο: >Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι ο ΟΤΕ καθυστερεί να τους παραχωρήσει καλώδια στο Αστικό Κέντρο Αμπελοκήπων και ήταν άγνωστο πότε θα γινόταν αυτό. Γι αυτό το λόγο και για μια άλλη αιτία, έστειλα FAX ακύρωσης, στις 16/12, ημέρα Κυριακή. Ε λοιπόν στις 18/12, 1 εργάσιμη ημέρα αφού είχα στείλει την ακύρωση δηλαδή, το site ανέφερε ότι η ενεργοποίηση προχώρησε στο επόμενο στάδιο: >Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ Τέτοια σύμπτωση ρε παιδιά; Τους έδωσε καλώδια ο ΟΤΕ ίσα ίσα μόλις αποφάσισα να διακόψω; Φυσικά τους πήρα τηλέφωνο να επιβεβαιώσω ότι θέλω να ακυρώσω την αίτηση, και μην τυχόν κάνουν κανένα αστείο. Πριν 1,5 χρόνο κάτι παρόμοιο είχε γίνει με τη Vivodi: περίμενα 2 μήνες και όταν έφτασε η κατάσταση στο αμήν και απείλησα προφορικά να ακυρώσω, μέσα σε μια εβδομάδα με ενεργοποιήσανε. Επίσης η Tellas αγνοούσε την αίτησή μου για σχεδον 6 μήνες (την είχα σχεδόν ξεχάσει κι εγώ, σε όλο το διάστημα ζήτημα αν πήρα 2 τηλέφωνα)! Κάποια στιγμή που θυμήθηκα να ζητήσω να ακυρώσω, με πήραν στο κινητό ότι κατά σύμπτωση τους έδωσε ο ΟΤΕ πόρτες και η αίτησή μου θα μπορούσε να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο σε λίγες ημέρες. Μήπως μας δουλεύουν, ΟΕΟ;
Black Demis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως μας δουλεύουν, ΟΕΟ; Μήπως????:mad:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 ntou kai 3ylo... pantws einai standard taktikh auth an 8es na proxwrhsei h aithsh grhgora se periptwsh pou kolaei kapou
nske Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Η δική τους πάντως standard τακτική για να χάσουν πελάτες είναι
ReaLity Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας κ απο οτι φανηκε τη συμπονια σας! τετοιεσ μερες ειδικα! θα το ειχα ηδη διακοψη αλλα το θεμα ειναι πως εχω παρει απο το πλαισιο το πακετο της Forthnet κ εχω ηδη δωση τα 130 περιπου [δεν θυμαμε ακριβως] ευρουλακια μου! Οποτε σε περιπτωση διακοπης δεν ξερω τι μπορω να κανω με τα χρηματα.... Επειδη οπως ειναι λογικο αυτες τισ μερες δεν περιμενω τιποτα! αλλα μαλλον θα παρω την ΕΕΤΤ ενα τηλεφωνακι και βλεπουμε απο την καινουργια χρονια! Παιδια Καλη Χρονια σε ολους. ΥΓ. Τελικα δεν αξιζει να βαζεισ τιποτα αλλο περα του ΟΤΕ. τελοσ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 meta apo auta pou exeis pa8ei dekth h apopsh sou...alla gia alles periptwseis epetrepse mou na diafwnisw
ReaLity Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ειναι οτι δεν θα ειναι καλη η συνδεση γνωριζω πολυ καλα το δικτυο της Forthnet το θεμα ειναι η ολη διαδικασια κ ο τροπος που χειριζετε τουσ πελατες της. Οποτε ουτε εγω διαφωνω μαζι σου αλλα δυστυχως οσο οι μερες περνανε κ εγω δεν εχω κανονικη συνδεση με παει πισω στην προσωπικη μου δουλεια! Στη τελικη αν ηθελα να επενδυσω καπου 130 ευρω σιγουρα δεν θα τα εδινα στη Forthnet απλα να μου τα διαχειριστη! Θα δουμε μετα τις γιορτες κ αν δεν γινει ετσι θα προχωρησω νομικα με εναν φιλο μου ! Στην Ελλαδα ενα λυπηρο πραγμα ειναι πως αν δεν φωναξεις δουλεια αμεση δε βγαζεις! Τεσπα μερες που ειναι! δε με χαλαει το γεγονοσ Forthnet . καλη συνεχεια
aftersale Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα και εύχομαι σε όλους να έχουμε μια καλή χρονιά!Λοιπόν για να τελειώνουμε με το θέμα των εταιρειών παροχής Internet και επειδή πέφτει πολύ δούλεμα στο καταναλωτικό κοινό θα εξηγήσω πως έχουνε τα πράγματα καθότι και εγώ βρίσκομαι σε διαδικασία αλλαγής παρόχου και το έχω ψάξει αρκετά.Προς απάντηση στον φίλο που άνοιξε το θέμα έχω να πω ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά. Εάν πάρεις τηλ την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείου θα σου πουν ότι υπάρχει διάταξη η οποία λέει ότι ο παροχέας Internet είναι υποχρεωμένος να σου κάνει την σύνδεση (και εφόσον έχεις καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά) εντός 15 ημερών (εργάσιμες). Εάν ξεπεράσουν αυτό το χρονικό διάστημα έχεις το δικαίωμα να κάνεις έγγραφη καταγγελία προς την εταιρεία και πίστεψε με θα τους πονέσει τόσο πολύ που θα τρέχουν σαν τρελοί να σε εξυπηρετήσουν! Το έχω κάνει ήδη μια φορά με την Vodafone και απο εκεί που ήμουν με ένα τηλέφωνο στο χέρι για μια εβδομάδα να τους παρακαλάω να με εξυπηρετήσουν,βρέθηκα να είμαι στον καναπέ μου και να δέχομαι μέσα σε μία ημέρα τηλεφωνήματα από 5 διαφορετικά άτομα της εταιρείας για να ικανοποιήσουν το αίτημα μου (όπερ και εγένετο)!Το ίδιο ισχύει και για την Forthnet στην περίπτωση σου!Όταν πήρα τηλ στο 13831 για να ρωτήσω την εξυπηρέτηση πελατών της Forthnet σε πόσο καιρό θα έχω συνδεθεί μου απάντησαν 20-25 εργάσιμες!!!!Δηλαδή, πάνω από μήνα!Και όταν τους είπα ότι από την ΕΕΤΤ έχω ενημερωθεί ότι αυτό πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών,μου άπάντησαν το εξής:"Ναι...ξέρετε αν η γραμμή σας είναι καλή,μπορεί και να γίνει εντός αυτού του χρονικού διαστήματος"! Χα,χα...όπως καταλαβαίνετε την ΕΕΤΤ την τρέμουν οι εταιρείες...Και κάτι άλλο απλά σαν πληροφορια:το ίδιο χρονικό διάστημα απαιτείται (15 ημέρες)για να γίνει αποδέσμευση του πελάτη απο την εταιρεία εφόσον αυτός το επιθυμεί αλλιώς....ΕΕΤΤ!Τέλος να ξέρετε ότι η διαδικάσια ενεργοποίησης της σύνδεσης είναι υπόθεση του τεχνικού του ΟΤΕ και διάρκειας -το πάρα πολύ- μιας ημέρας (λόγια γνωστού μου τεχνικού που δουλεύει στον ΟΤΕ).Χίλια συγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος! Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο στην συνέχεια και κάλή επιτυχία φίλε μου με την Forthnet!Χρόνια πολλά και πάλι και να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και λιγότερες ταλαιπωρείες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.