mike-intosh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα & χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως γνωρίζει κανείς τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να μάθω την ακριβή έκδοση της πλατφόρμας λογισμικού της συσκευής μου Nokia E65? Μέχρι τώρα ξέρω οτι είναι Symbian Series 60 3rd edition αλλά είδα οτι υπάρχουν S60 Feature Pack 1 καθώς και S60 Feature Pack 2 beta. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
kifinas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το nokia update http://europe.nokia.com/softwareupdate διαφορετικά νομίζω με * # 0 0 0 0 #
oinoikoz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα & χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως γνωρίζει κανείς τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να μάθω την ακριβή έκδοση της πλατφόρμας λογισμικού της συσκευής μου Nokia E65? Μέχρι τώρα ξέρω οτι είναι Symbian Series 60 3rd edition αλλά είδα οτι υπάρχουν S60 Feature Pack 1 καθώς και S60 Feature Pack 2 beta. Ευχαριστώ προκαταβολικά. To e65 έχει : Λειτουργικό Σύστημα: Symbian OS v9.1 Πλατφόρμα: Series 60 3rd Edition To έχει ένας φίλος μου και δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε ιδιαίτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.