Commentator Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Εχω το DivX Pro 6.6.0,το VLC 0.8.6c,το K-lite codec pack και το BSplayer.Θελω να βλεπω ολα τα ειδη βιντεο στην κλαυτερη απεικονιση.Μου χρειαζονται ολα αυτα;
poscaman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 πετας το divx pro,και το bs,βαζεις vlc και εισαι μαγκας ολα τα ειδη βιντεο στην κλαυτερη απεικονιση :mrgreen:παρε amstrad
Black Demis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Κατέβασε και το KMPlayer το οποίο παίζει σχεδόν τα πάντα χωρίς να εγκαταστήσεις εσύ κανένα Codec http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=4094
Commentator Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 εχω συνηθησει την ευκολια του BSplayer.To παραθυρο του,οι υποτιτλοι...ολα τελεια.το KMPlayer και το VLC δεν τα ξερω καλα...
afentiko7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 KM γιατί απλούστατα επιλέγεις εσύ τι codec θα χρησιμοποιήσεις εν αντιθέσει με vlc και λοιπές παπαριές που δε σου αφήνουν παραμετροποίηση.Α και βγάζεις divxia, k lite απλά ότι αρχείο θες κατεβάζεις τον codec και παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.