Gibs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 L2 Private & Official (Lvl 20 - Πάλι κουράστικα....) Αλλά το ψήνω για WoW,έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια.Λέτε?
UltimateCreator Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Αλλο MMORPG που παιζουν πολλα ατομα και εχει παρα πολους server ειναι το Silkroad-Online.
oinoikoz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν.Βέβαια δε νέχω ασχοληθεί κι όλας....
slipknot Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Eve Online...apo ta kalytera mmorpgs pou yparxoun auth thn stigmh...elaxistoi Ellhnes se sygkrish me to WoW kai to L2 Αυτό εννοούσα όταν έλεγα για άλλα mmos...επίσης κάνα everquest ίσως..
Radiatedsoul Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 L2 Private & Official (Lvl 20 - Πάλι κουράστικα....) Αλλά το ψήνω για WoW,έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια.Λέτε? Δοκιμασε το παιχνιδι δεν εχεις να χασεις τπτ. Στον official server μπορεις να παιξεις δωρεαν χωρις ουτε καν να αγορασεις το παιχνιδι, για 10 μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.