theoninio7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Πηρα πριν ενα μηνα τον HP PAVILION dv6000.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα υπαρχει ενα προβληματακι.Η καμερα οταν τρεχω το QuickPlay μερικες φορες παιζει αλλες οχι...Εν τω μεταξυ το μονο προγραμμα που εχω αφαιρεσει ειναι το Roxio.Μηπως φταιει αυτο???Παιδια τα φωτα σας γιατι ειναι εκνευριστικο να κανει μονο μετα απο restart και αν...Περιμενω απαντησεις.
_filippos_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Κι εγώ έχω pavilion αλλά το dv6520ea κι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Βέβαια το πρόβλημα ειναι γενικό και δεν αφορά μονο το quickplay αλλά την προσβαση γενικα στην webcam μιας και τα windows θεωρουν οτι χρησιμοποιείται απο κάποιο πρόγραμμα (ποιό όμως και συνεπώς δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται η κάμερα απο πολλά προγράμματα ταυτόχρονα. Είχα επικοινωνίσει με την HP τόσο με email όσο και με live chat και μου είπαν πως το πρόβλημα αυτό είναι θέμα vista. Αμφιβάλω βέβαια... πιστεύω πως αυτό είναι θέμα λογισμικού HP. Το ζήτημα όμως είναι πως κάθε φορά που ανοίγω το laptop και θέλω να κάνω video conference είτε στο msn, skype, yahoo θα πρέπει είτε να κάνω restart και να ξανα προσπαθήσω (που συνήθως μετα απο restart ανοίγει η καμερα) είτε να σταυρώσω τα δάχτυλα και με αρκετή τύχη να μου ανοίξει η κάμερα αμέσως. Με μια αναζήτηση στο google βρήκα αρκετές "λύσεις" με driver κτλ κτλ αλλά ότι κι αν προσπάθησα δεν είχε καλό αποτέλεσμα. Μάλιστα αναγκάστηκα να κάνω rescue στο laptop γιατι δεν μου αναγνώριζε το εσωτερικό modem (κουφό!) Έστειλα email στην εταιρία κι αναφέρω το πρόβλημα με την κάμερα αλλά ένα email είναι κανενα email. Θα πρέπει να στείλουν κι άλλοι για να το λάβουν σοβαρά ως εταιρία.
Sant Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά και εγώ έχω το HP Pavilion dv6000, μοντέλο dv6388ea. Το έχω 8 μήνες χωρίς κάποιο πρόβλημα στη web-camera. Δεν δοκιμάζετε μια επανεγκατάσταση των drivers της web-camera με το HP Recovery Manager?
theoninio7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Ακριβως αυτο το προβλημα αντιμετωπιζω fillipos.Το ανελυσες λεπτομερεστερα... Αυτο που λεει ο Sant το εχει δοκιμασει καποιος???
_filippos_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 προχθές έκανα εγκατάσταση απο την αρχή των vista μέσω recovery (στο προηγούμενο post το έγραψα κατα λάθος rescue) αλλά πάλι μια απο τα ίδια.
giannis865 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ξερει καποιος πως μπορω να βρω το recovery manager για το ΗP Pavillion dv6520ea;
_filippos_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 χλωμό το βλεπω να φτιάχνουν το πρόβλημα με την webcam.
The_Mentor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Τό ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ. Το laptop μου είναι ένα pavilion tx1205us (δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, το πήρα από Detroit τον Νοέμβρη). Όταν μίλησα με HP στην αμερική μου είπανε πως γνωρίσουν το πρόβλημα και ειναι θέμα Vista. βέβαια όταν του είπα του φλώρου πώς μάλλον τα vista δεν έχουν σχέση αλλά αυτές οι κακογραμμένες εφαρμογές σας που γεμίσατε το laptop με παπαριές (χργσιμοποίησα τον όρο crapware) άρχισε να κομπιάζει... Το πρόβλημα βέβαια δεν άλλαξε σε τίποτε μετά από 3 μήνες...
Seldimi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Παθών και εγώ στην μεγάλη τραγωδία της HP... Δοκίμασε κανείς να το γυρίσει σε XP να δοκιμάσει την κάμερα;
chrisimone Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 εγω το εκανα και στα xp δουλευει κανονικοτατα σημ. δεν περασα τις παπαριες της hp (pavillion dv6661)
TeoNOKIA Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Είχα και εγώ πρόβλημα με το 6541ev. Η λύση είναι να βάλετε το driver της Acer. Ακούγεται κουφό αλλά δουλεύει τέλεια... info: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=149463
a_k_i_s Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 σε αυτό το λινκ h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-42488-1&lc=en&cc=us&dlc=en
AGnostICxv Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Πέρασα κ εγώ τους DRIVERS της ASUS, ανοίγει το BLUE LED στην κάμερα,αλλα μαύρη οθόνη βλέπω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.