DJJordan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Καλή χρονιά σε όλους! Λοιπόν: εγκατέστησα το pro street και μόλις πήγα να το τρέξω, βγήκε ένα μύνημα που λέει: "Ανιχνεύτηκε διένεξη με το λογισμικό προσομοίωσης", και δεν ανοίγει με τίποτα! Μέσα στο readme γράφει: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS =========================== Windows XP and VISTA with latest service pack installed Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista) 128Mb DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a supported chipset (see below) 512MB RAM (1GB if running Windows Vista) DirectX compatible sound card 7.6 GB of HD space required to install game 8X or faster DVD Drive DirectX 9.0c June 2007 edition (included) και το σύστημά μου είναι: VISTA ULTIMATE CPU: P4 2.8GHz HT 478 RAM: 2X1GB 333MHz GPU: NVIDIA GEFORCE4 TI 4200 AGP8X 128MB MOBO: GIGABYTE soundcard: soundblaster live 4ch με vista drivers και φυσικά DirectX 10 Το θέμα είναι ότι περίμενα πως και πως να κυκλοφορήσει, δεν μου ανοίγει και δεν ξέρω γιατί!! μήπως δεν έχει η συγκεκριμένη γραφικών Pixel shader 2.0 που ζητάει στα MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS; δεν μπορώ να σκευτώ κάτι άλλο
Black Demis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Αν δεν το έχεις αυθεντικό τότε ψάξε αλλού το γιατί... Αν το έχεις αυθεντικό μήπως έχεις Alcohol η το DAEMON Tools η κάτι παρόμοιο δοκίμασε να τα απενγκαταστισεις
DJJordan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Κοίτα δεν θέλω να αναφέρω εδώ τίποτα σχετικά με πειρατικό software, αλλά το readme που υπάρχει όχι του παιχνιδιού αλλά αυτό με τις οδηγίες εγκατάστασης λέει ότι λειτουργεί 100%, επίσης το Alcohol120% είναι το βασικότερο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ και δεν παίζει να το βγάλω. Πάντος το pro street στη demo έκδοση έγρφε στο readme ότι δεν είναι συμβατό με την κάρτα γραφικών μου
Black Demis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δεν είναι η κάρτα γραφικών απλώς ίσως δεν κατάλαβες καλά τι λέει το readme(όχι του παιχνιδιού...) το πήρα και έχω έτσι και έβαλα κανονικά(αλλά πήρε απόλυτη διαγραφή επηδει ήταν το χειρότερο NFS που έχω παίξει)
trib Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 βγάλτο το Alcohol , απαισιότατο , βάλε UltraISO να σωθείς. Αργό , παραπάνω memory usage και πολύ coding για την εικόνα του , παρά για τη λειτουργικότητά του.
Commentator Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δεν είναι η κάρτα γραφικών απλώς ίσως δεν κατάλαβες καλά τι λέει το readme(όχι του παιχνιδιού...) το πήρα και έχω έτσι και έβαλα κανονικά(αλλά πήρε απόλυτη διαγραφή επηδει ήταν το χειρότερο NFS που έχω παίξει) +1 μακραν το χειροτερο...Most Wanted kai Underground the best!
DJJordan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 πάντως το εγκατέστησα και προσπάθησα το ανοίξω με το internet κλειστό. Να ρωτήσω και κάτι άλλο, το carbon δεν είναι συμβατό με vista; γιατί ούτε αυτό μου ανοίγει!
KnightRider Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Εγω λέω οτι φταιει η καρτα γραφικων και μπορεί τα vista που είναι και ultimate.
Black Demis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Εγω λέω οτι φταιει η καρτα γραφικων και μπορεί τα vista που είναι και ultimate. Τωρα επηδει έχει χάλια κάρτα γραφικών η επηδει έχει vista του πετάει:Ανιχνεύτηκε διένεξη με το λογισμικό προσομοίωσης" δεν νομίζω αν και με αυτή την κάρτα το μόνο που θα καταφέρει είναι να ανοίξει το game αλλά δεν θα μπορεί να το παίξει εκτός αν 5fps το θεωρείς αρκετό...
apaixtos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Η καρτα γραφηκων χλωμο να το υποστηριξει..Παντως το εβαλα σημερα και δεν μου φανηκε και πολυ καλο..Most wanted μεχρι στηγμη rules..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.