Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση με σκoπό GAMES!!

N.I.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, Χρόνια πόλλα καλές γιορτές. Μόλις έμαθα το δώρο που θα μου φέρει ο άγιος βάσιλης:-):-), 500ε:-D!!

Οπότε καταλαβαίνετε τι θα πάρω έτσι;) Λοίπον κατευθείαν στο ψητό: Διαθέτω 650-700ε για αναβάθμιση της ΚΜΕ, της VGA kai μητρικής. Εχετε να προτείνετε κάτι; Μνήμες έχω ήδη (γράφω κάτω), και κουτί το Σοπράνο με αρκετά καλή ψύξη. Ακουώ ιδέες. Η αναβάθμιση δεν θα γίνει τώρα αλλά μετά τις γιορτές.

Υ.Γ. κατα προτίμησην η VGA ας είναι nVidia, για μητρική είμαι ανάμεσα σε Asus Maximus Formula και Gigabyte GA-X38-DQ6

Δημοσ.

λοιπον,εχουμε και λεμ: για μητρικη προτεινω αυτην,(με λιγο ψαξιμο)

μετα για vga αυτην

και ακομα καλυτερο θα ηταν να επαιρνες 2 για crossfire...παρε και κανα σκληρο 320 gb και εισαι οκ...μην ξεχνας την τροφοδοσια ομως...πρεπει να εχεις καλη για να μην εχεις προβληματα

Δημοσ.

Tου προτείνεις μητρική για sli και μετά του προτείνεις crossfire; Μάαλιστα...

NIC κράτα κανα 2 μηνάκια τα λεφτά σου να πας σε penryn και βλέπεις τότε τι παίζει.

Δημοσ.

Να ΄στε καλά παιδιά ευχαριστώ. Θα περίμενω σίγουρα μέχρι να βγουν οι Penryn. Κάτι άλλο: από μητρικές, δεν βρίσκετε καλές τις 2 που αναφέρω πάνω;

Επίσης SLI προς το πάρον δεν θα προτιμούσα, όχι επειδή το αμφισβητώ αλλά ας πάρω πρώτα την μια και μέτα βλέπουμε;). Καμιά άλλη γνώμη; θέλω να έχω μια ποικιλία...:-D. PSU έχω ένα 650watts αλλά είναι δυστυχώς NONAME

Δημοσ.

Ξαναψάχτο όταν βγουν οι penryn θα έχεις καλύτερες και φθηνότερες (; )επιλογές.

Οι μητρικές που προτείνεις είναι μια χαρα

• Super Moderators
Δημοσ.
λοιπον,εχουμε και λεμ: για μητρικη προτεινω αυτην,(με λιγο ψαξιμο)

μετα για vga αυτην

και ακομα καλυτερο θα ηταν να επαιρνες 2 για crossfire...παρε και κανα σκληρο 320 gb και εισαι οκ...μην ξεχνας την τροφοδοσια ομως...πρεπει να εχεις καλη για να μην εχεις προβληματα

Tου προτείνεις μητρική για sli και μετά του προτείνεις crossfire; Μάαλιστα...

NIC κράτα κανα 2 μηνάκια τα λεφτά σου να πας σε penryn και βλέπεις τότε τι παίζει.

oxi mono auto alla proteinei kai mhtrikh pou den 8a pairnei quad core Penryn...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...