Προς το περιεχόμενο

θα την σηκώσει η cpu μου???? Ηεlp

sT@vr0z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια έχω εναν athlon64 3000+ μια 6600gt και 2g ram.Χθες εβαλα το unreal 3 και μπορω να πω οτι με τα γραφικα στο μετριο επαιξα αρκετα καλα αν και δεν το περιμενα.Το θεμα ειναι πως θελω να παρω καινουργια καρτα pcie με dx10.Aλλα δεν ξερω αν την σηκωσει η cpu μου και το τροφοδοτικο μου ενα tagan 420w.Ελεγα για την 8600 η την 8800 nvidia.Δεν ξερω εσεις τι λετε? Καμια προταση στα 100 Ε.

Δημοσ.

Κι εγώ για την 8600 Sparkle έλεγα,αλλά με τροφοδοτικό 350W μου είπαν πως θα τα'παιζε το σύστημα.Πάντως εσύ με 420W θα'λεγα ότι αν και οριακά,θα τα πάει καλά.

Ενα τροφοδοτικό της τάξης των 500W είναι βασικό πια για κάρτες τέτοιων απαιτήσεων.

• Super Moderators
Δημοσ.

kata 99% 8a thn shkwnei...den einai moufa ta Tagan san ta Qtek gia na leme oti ta 420w pou leei den einai pragmatika...

pantws h karta 8a trwei to trelo bottleneck me ton cpu auto :P

Δημοσ.

ενταξει αφου εχω διαβασει αρκετα forums και με την αρκετη εμπειρια που εχω απο παλαιοτερα συστηματα καταλαβα πως μια προταση στα 140ε ειναι η ati hd 3850 256mb απλα ειναι δωρο θεου και αυτη η καρτα τα σπαει ολα για την τιμη της.Η 8600 gt 512mb ακομη και η 8600 gts ειναι πολυ κατωτερες,σχεδον τα μισα fps βγαζουν.Και επισης καταναλωνει την μιση ενεργεια και εχει και 30% λιγοτερο θορυβο...Ε ελεος ποια,αυριο παω να παρω μια..

Δημοσ.
πάντως είναι άτοπο να συγκρίνεις κάρτες που έχουν 3 γενιές διαφορά.. (3850/6800)

εχεις δικιο εννουσα 8600gt και 8600 gts φυσικα (το διορθωσα)

Δημοσ.

Το θεμα ομως ειναι πως στο site της amd λεει πως χρειαζετε 450w psu.Το δικο μου θα τα καταφερει???? 420w αλλα ειναι tagan και ειναι πολυ σταθερο..Κανενας με παρομοια περιπτωση ρε παιδια,μην την παρω τζαμπα..

Δημοσ.
Το θεμα ομως ειναι πως στο site της amd λεει πως χρειαζετε 450w psu.Το δικο μου θα τα καταφερει???? 420w αλλα ειναι tagan και ειναι πολυ σταθερο..Κανενας με παρομοια περιπτωση ρε παιδια,μην την παρω τζαμπα..

Ε τι θα έλεγς το site της Amd.Κρατήστε τα τροφόδοτικά σας,παίζει και έτσι μια χαρα;Marketing..

Δημοσ.

δεν έχεις πρόβλημα με το τροφοδοτικό. Η 3850 είναι "μικρής" κατανάλωσης, αθόρυβη και πολύ δροσερή. Για τα λεφτά της είναι 3d κάρτα φαινόμενο :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...