Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 H δική μου συμβουλή είναι ότι αν ο Greekness θέλει όντως να τα οικονομήσει χωρίς να κάνει υπερατλαντικά ταξίδια, και εφόσον είναι μικρός, να πάει στα γραφεία π.χ της Minoan που τώρα την άνοιξη πάλι θα θέλει προσωπικό, και να δηλώσει ενδιαφέρον για επίκουρος. Αγγελία στις εφημερίδες δεν βγαίνει. Τώρα αλλάξανε τα πράγματα και δεν χρειάζεται καν ναυτικό φυλλάδιο γι' αυτή τη δουλειά, μπορεί να κάνει μια απλή πρόσληψη ΙΚΑ. Βέβαια κανείς δεν χαρίζει σ' έναν πιτσιρίκο τόσα λεφτά (είναι καλές οι αποδοχές) και θα του βγάλουνε την παναγία στα σίγουρα μιας και τα ωράρια στα καράβια είναι ανέκδοτο, αλλά τέλη καλοκαιριού αρχές Σεπτέμβρη μπορεί να φύγει και να αγοράσει κι ένα αμαξάκι μια χαρά. Ποιός ξέρει; Μπορεί να του αρέσει κιόλας. Δεν θα είναι ο μόνος. Υ.Γ Και ασχέτως αν είναι επίκουρος, αν κατέχει και 1-2 πράγματα από υπολογιστές μπορεί να την βγάλει ζάχαρη μιας και σίγουρα δεν θα έχει να κάνει με.... επιστήμονες. Εγώ είχε τύχει να δουλέψω λίγους μήνες στο Κνωσσός Παλάς όταν το είχαν πρωτοφέρει και επειδή κανένας δεν είχε ιδέα η δουλειά μου ήταν να φόρτωνα κάρτες στον υπολογιστή. Καλά ήτανε.
greekness Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας παιδια!Δεν με ξενερωσατε καθολου και ευχαριστω ολους σας για τις γνωμες σας Θα συμφωνισω σε πολλα με τον frenzyκαι τον apollo πιστευω οτι περα απο καλο εισοδημα το να πας εκει ειναι μεγαλη εμπειρια και στη τελικη εμπειριες καινουριες και εντονες πρεπει να ζουμε στην ζωη μας.Θεμα αποτυχιας Δεν τιθεται τη στιγμη που θα πατησω το ποδι μου εκει θα ειναι μια προσωπικη νικη για μενα..Anyway ειναι κατι το οποιο χρειαζεται μεγαλα @@ (μιας και δεν εχω κανενα γνωστο εκει,ουτε στρατο εχω παει και ψινομαι για απαλλαγη)αλλα καλυτερα να προσπαθησω και να φαω τα μουτρα μου παρα να μην το προσπαθησω ποτε. Ρε παιδια μην τσακωνεσται αν δουλεψε ο χι ο ψ σε καραβι ελεος
mdarkman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα σε ολους πεδια!Ο λογος του λιγο ακυρου ποστ μου ειναι μια συζητηση που ειχα με εναν γνωστο ενος γιλου μου .Δουλευω μπαρμαν και ετσι οπως το εφερε η συζητηση το παλικαρι μου ειπε οτι εχει δουλεψει miami και οτι καθε μερα δεν εφευγε με λιγοτερο απο 300 δολλαρια.Θα ηθελα αν καπιος γνωριζει κατι για τη συγκεκριμενι δουλεια εκει ας πει γνωμη γιατι ειμουν ψημενος να φυγω με εψησε τρελα το παληκαρι!! ευχαριστω μπα ρε φίλε, με την ισοτημία στο 1,43 μάλλον οι αμερικάνοι θα πρέπει να έρχονται ευρώπη για δουλειά...
DIMITRISG Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 αμερικανος μεταναστης ! θα το δούμε κι αυτό
Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 μπα ρε φίλε, με την ισοτημία στο 1,43 μάλλον οι αμερικάνοι θα πρέπει να έρχονται ευρώπη για δουλειά... και 0.01 να παει το δολλαριο, οι αμερικανοι θα πληρωνουν τα ιδια λεφτα για οτι αγοραζουνε. γιατι ειδικα στα ρουχα, διαφορες στις τιμες δεν εχω δει εδω και χρονια.
grdimis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Αγαπητε φιλε στο Αμερικα Η Δουλεια του σερβιτορου και του Μπαρμαν ειναι καλη αλλα πρεπει να εισαι συνεχως τσιτομενος δεν εχει πολλα πολλα με τους πελατες δεν εχει λιγο να κατσω να ξεκουραστω αφου δεν εχει δουλεια.Αυτα μονο στο ελλαδα Εκει εχει το μπαρ μια σειρα απο καμερες και σε τσεκαρουν συνεχεια. Οταν δουλευεις δουλευεις.Αλλα ρε φιλε δεν ξερω γιατι δεν κανεις πρωτα μια δοκιμη με τις σκνδιναβικες χωρες της Ευρωπαικης ενωσης.Αν ξερεις μια τεχνη η μια δουλεια χειρονακτικη,σε αυτες τις χωρες δεν Πεινας.Αλλα υπαρχει και δυνατο ελληνικο στοιχειο που νομιζω θα σε βοηθησει.Μαλιστα αν πας στην Σουηδια εχει μεχρι και Ελληνα Βουλευτη στο κοινοβουλιο τους.ΑΑΑ και επισης εκει οι βουλετες δεν ειναι σαν τους ελληνες για ρουσφετια.Εκει το ρολο της Ευρεσης εργασιας δεν το περνεις ρουσφετολογικα αλλα πας στον Αντιστοιχο ΟΑΕΔ και δηλωνεις τι εισαι και τι ξερεις και που σκοπευεις να κατοικησεις και αυτοι σε ενημερωνουν καθημερινα ειτε ηλεκτρονια η Τηλεφωνικα για δουλειες. Παντως φιλε εισαι σε μια ηλικια που μπορεις να κανεις τα παντα απλα ορεξη να εχεις. Απλα καντο Just do it ΥΓ Ειδα καποια σχολια για τους μεταναστες μας στην αμερικη.Νομιζω οτι κυριοι πρεπει να υπαρχει λιγος σεβασμος για τους μεταναστες μας.Ειναι Ηρωες και πανω απο ολα ειναι ποιο ελληνες απο εμας. Και αν δεν στελναν αυτοι τοτε τα δολαρια τους η τα γερμανικα μαρκα τους πολλα θα ηταν διαφορετικα σημερα στην Ελλαδα που η βαρια της Βιομηχανια ειναι το ΔΗΜΟΣΙΟ. Εχουν γραψει μια τεραστια σελιδα και εμεις τους ξεχασαμε με αποτελεσμα η 2η η 3η γενια να μην ξερει ουτε καν ελληνικα. Και τελος Συγχαρητηρια στους Κυβερνοντες που θα τους δωσει το δικαιωμα να Ψηφισουν στις εκλογες που ερχονται.
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Και τελος Συγχαρητηρια στους Κυβερνοντες που θα τους δωσει το δικαιωμα να Ψηφισουν στις εκλογες που ερχονται. Τωρα φιλε ανοιγεις αλλο θεμα. Εδωσαν δικαιωμα ψηφου σε ελληνες στην Αυστραλια που εχουν να ερθουν 25 χρονια και οι ξενοι που ειναι στην Ελλαδα 10 και 15 χρονια δεν εχουν δικαιωμα ψηφου. Σαν το ανεκδοτο στο αμαν πασοκ και παλι πασοκ, 10 χρονια εδω στην Γερμανια μια χαρα περναμε... Και αν δεν στελναν αυτοι τοτε τα δολαρια τους η τα γερμανικα μαρκα τους πολλα θα ηταν διαφορετικα σημερα στην Ελλαδα που η βαρια της Βιομηχανια ειναι το ΔΗΜΟΣΙΟ.για ποια εποχη μιλας; κανα link?
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 ε αμα το θετεις ετσι. Το να ψηφιζουν ανθρωποι που δεν ζουν στην Ελλαδα και ουτε καν μιλουν ελληνικα δεν ειναι ψηφοθηρια, ανωτερη αισθηση της δημοκρατιας ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.