Προς το περιεχόμενο

Δουλεια σε αμερικη

greekness

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους πεδια!Ο λογος του λιγο ακυρου ποστ μου ειναι μια συζητηση που ειχα με εναν γνωστο ενος γιλου μου :confused:.Δουλευω μπαρμαν και ετσι οπως το εφερε η συζητηση το παλικαρι μου ειπε οτι εχει δουλεψει miami και οτι καθε μερα δεν εφευγε με λιγοτερο απο 300 δολλαρια.Θα ηθελα αν καπιος γνωριζει κατι για τη συγκεκριμενι δουλεια εκει ας πει γνωμη γιατι ειμουν ψημενος να φυγω με εψησε τρελα το παληκαρι!!

ευχαριστω:-)

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν έχεις γνωριμιες εκεί περα και μεσον για την βίζα ώστε να παραμείνεις ίσως αξίζει τον κόπο, βέβαια εξαρτάται και το μέρος αφού οι εποχές ειναι δύσκολες..

Δημοσ.

Δυστηχως κανενασ γνωστος εκει...Αυτο δεν με ενοχλει πολυ αρκει να βρισκεις ευκολα δουλεια..Δεν παλευετε εδω ρε παιδια ευκολα ελεος δηλαδη .βλεπω κατι χωριανους του πατερα μου κανα καλοκαιρι που ερχονται και ειναι φωρτομενοι χρημα και τρελενομαι

Δημοσ.
βλεπω κατι χωριανους του πατερα μου κανα καλοκαιρι που ερχονται και ειναι φωρτομενοι χρημα και τρελενομαι
καλα αυτοι ειναι κατι τυποι που κανουν το σκατο τους παξιμαδι, ζουν χειροτερα και απο τυφλοποντικες για να ερθουν κανα καλοκαιρακι στο Ελλαντα (καθε 5 χρονια) να πουλησουν μουρη στο χωριο με την μερτσεντες...

edit:

επι του θεματος, δεν ειναι και κανα τρομερο βημα που θες να κανεις. Αν αποφασισεις να διαθεσεις τον χρονο, κανα 3μηνο, που χρειαζεται για να δεις μονος σου την πραγματικη κατασταση.

Δημοσ.

Καταρχην δεν καταλαβαινω το υφακη σου.Διαβασες καπου οτι γραφω οτι τα χαριζουν?Απλα φιλαρακο μου σου ειπα τι εχω δει εγω.Δεν εκανα το post για να μου πουν οτι τα χαριζουν απλα αν καπιος μενει εκει η εχει παει ηθελα τι γνωμη του.

Δημοσ.
καλα αυτοι ειναι κατι τυποι που κανουν το σκατο τους παξιμαδι, ζουν χειροτερα και απο τυφλοποντικες για να ερθουν κανα καλοκαιρακι στο Ελλαντα (καθε 5 χρονια) να πουλησουν μουρη στο χωριο με την μερτσεντες...

Εδω δεν εχεις και αδικο φιλε μου...

Δημοσ.
Καταρχην δεν καταλαβαινω το υφακη σου.Διαβασες καπου οτι γραφω οτι τα χαριζουν?Απλα φιλαρακο μου σου ειπα τι εχω δει εγω.Δεν εκανα το post για να μου πουν οτι τα χαριζουν απλα αν καπιος μενει εκει η εχει παει ηθελα τι γνωμη του.

Οι ελληνοαμερικάνοι που βλέπεις να έρχονται με τις Mercedes έχουν δουλέψει 16ωρα χωρίς ασφάλεια για καμιά 30αριά χρόνια. Καμία σχέση με αυτά που νομίζουν όλοι οι ελληνάρες λοιπόν...

Και όχι, δεν κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να πουλήσουν μούρη, έχουν λεφτά. Αλλά δούλεψαν.

Δημοσ.

δεν αμφιβαλω οτι δουλεψαν σκληρα ή οτι εχουν λεφτα, αλλα μιλαμε για απιστευτους φραγκοφονιαδες εχουνε λεφτα και δεν πανε ουτε στον οδοντιατρο να φτιαξουν τα δοντια τους...

Δημοσ.

Λοιπον ακου, γνωριζω καλα απο εμπειρια (συγγενικου μου προσωπου) εκει για να πας θελει βιζα αμα παρεις βιζα εκει μπορει να μην σε δεχτουν ή και να σε δεχτουν και μετα απο μια εβδομαδα γινει κατι να τσακωθεις πχ σου δινουν τα παπουτσια στο χερι δεν ειναι σαν και εδω με τους αλβανους που κανουν οτι θελουν, δουλεια θα βρεις σχετικα ευκολα ειδικα σε τουριστικες περιοχες οπως ανεφερες πιο πανω το μαλιμπου 'η μιαμι.

Πρεπει να εχεις ακουσει για το αμερικανικο ονειρο ειναι αληθεια, αλλα εκει ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ δε παιζουν δεν εχει οκ τι εγινε ενα διαλειμα μιση ωρα και τετοια, εκει δουλευεις 10 ωρες ασταματητα δεν εχεις ορεξη ουτε να γ______ς μετα .Αποφαση δικη σου

Δημοσ.

για μενα ,επειδη εχω παει να δουλεψω στην αμερικη, αν εχεις ευκαιρια να πας σηκω φυγε τωρα που εισαι νεος και εχεις κουραγιο να το παλεψεις γιατι τα χρονια περνανε και οι ευκαιριες στην ζωη δεν ειναι καθε μερα.

Παραδεισος δεν υπαρχει πουθενα και σε καμια χωρα και οταν πας μεταναστης σε μια ξενη χωρα να εργαστεις ξεκινας απο το μηδεν. Δηλαδη απο κατω κατω και ανεβαινεις. Δεν κοιτας κατευθειαν στα ψηλα δηλαδη

Δημοσ.
Περιττό να σου πω ότι δεν έχεις ιδέα έτσι;
οκ, ισως η γενικευση δεν ειναι σωστη μιας και εχω συγκεκριμενο ατομο στο νου μου.

Μακρινος συγγενης που ειναι στον Καναδα, εχει λεφτα και δεν μιλαει με την αδερφη του για κατι χωραφια.

τεσπα...

Δημοσ.
Λοιπον ακου, γνωριζω καλα απο εμπειρια (συγγενικου μου προσωπου) εκει για να πας θελει βιζα αμα παρεις βιζα εκει μπορει να μην σε δεχτουν ή και να σε δεχτουν και μετα απο μια εβδομαδα γινει κατι να τσακωθεις πχ σου δινουν τα παπουτσια στο χερι δεν ειναι σαν και εδω με τους αλβανους που κανουν οτι θελουν, δουλεια θα βρεις σχετικα ευκολα ειδικα σε τουριστικες περιοχες οπως ανεφερες πιο πανω το μαλιμπου 'η μιαμι.

Πρεπει να εχεις ακουσει για το αμερικανικο ονειρο ειναι αληθεια, αλλα εκει ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ δε παιζουν δεν εχει οκ τι εγινε ενα διαλειμα μιση ωρα και τετοια, εκει δουλευεις 10 ωρες ασταματητα δεν εχεις ορεξη ουτε να γ______ς μετα .Αποφαση δικη σου

+1

το θεμα ειναι η βιζα που χλωμο να την παρεις αν δεν σε καλεσει καποιος...π.χ. καποια επιχειρηση.οποτε πας μαλλον για τουριστικη μεχρι να βρεις καποιον αν βρεις να σ δωσει βιζα...

απο κει κ περα σιγουρα εχει λεφτα αλλα δεν εχει διασκεδαση.αλλα μιας κ εδω μονο σαν barman θα δουλεψεις για μερικα χρονια ,αν την παλευεις βγαλε οσα μπορεις κ μετα θα γυρισεις εδω κ θα ψαχνεις να δεις τι θα κανεις τα λεφτα.

βεβαια δεν ξερω σε τι μαγαζι εισαι barman να υποθεσω πως εισαι σε μικρο κ βγαζεις κανα 50ε?γιατι αλλιως κ δω μια χαρα φραγκα βγαζεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...