Προς το περιεχόμενο

Μετατροπη απο NTFS σε FAT32 πως;

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω εναν εξωτερικο seagate 250gb και θελω να τον μετατρεψω απο NTFS σε FAT32

για να το βλεπει το ps3. Eχω Windows XP SP2 δοκιμασα το partition magic αλλα δεν μου το

κανει. να πω οτι οταν τον αγορασα ηταν σε FAT32 και τον γυρισα σε NTFS. να πω οτι δεν με ενδιαφερει αν θα χασω τα δεδομενα. Χρονια Πολλα Καλα Χριστουγεννα:-):-)

Δημοσ.

υποθετω οτι εχεις winxp

θα πας στο device manager (my computer, δεξι κλικ και κλικ στο manage)

θα επιλεξεις το disk managment και θα κανεις delete τα παντα στον δισκο σου, ακομη και το partition

μετα θα δοκιμασεις ξανα partition magic η απο απλο dos την εντολη format

παιδια εχω εναν εξωτερικο seagate 250gb και θελω να τον μετατρεψω απο NTFS σε FAT32

για να το βλεπει το ps3. Eχω Windows XP SP2 δοκιμασα το partition magic αλλα δεν μου το

κανει. να πω οτι οταν τον αγορασα ηταν σε FAT32 και τον γυρισα σε NTFS. να πω οτι δεν με ενδιαφερει αν θα χασω τα δεδομενα. Χρονια Πολλα Καλα Χριστουγεννα:-):-)

Δημοσ.

να πατησω διαγραφη λογικου τομου? εσβησα τα παντα απο τον σκληρο να πω το partition magic μου μετετρεψε τον δισκο σε logical volume. τι ειναι αυτο? πως γραφεται η εντολη format? εκανα format το μονο partition που μπορω να σβησω ειναι του σκληρου που ειναι 240gb

Δημοσ.

Δεξί κλικ στο σκληρό στο υπολογιστής μου και πατάς διαμόρφωση πριν πατήσεις εκκίνηση πρέπει να επιλέξεις να το φορμάρει σε FAT32 (θα χάσεις τα αρχεία σου όμως)

Δημοσ.
Δεξί κλικ στο σκληρό στο υπολογιστής μου και πατάς διαμόρφωση πριν πατήσεις εκκίνηση πρέπει να επιλέξεις να το φορμάρει σε FAT32 (θα χάσεις τα αρχεία σου όμως)
εχει μονο επιλογη για NTFS
Δημοσ.

Υπαρχει και πιο απλος τροπος με μια εντολη απο το "εκτελεση" αλλα δεν τον θυμαμαι.

Η εντολή είναι convert και από ότι θυμάμαι κάνει μονό convert

FAT16>FAT32 και FAT32>NTFS

και κανει convert NTFS>FAT32 μεχρι 30 GB (δεν είμαι όμως σίγουρος)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ξανα-αναφερθεί:

FAT 32 Formatter

http://www.ridgecrop.demon.co.uk/

Φτιάχνει διαμερίσματα FAT32 μεγαλύτερα από 32 γιγαμπάιτ μέσα από τα XP.

Επίσης:

1. Το Partition Magic είναι ο μόνος τρόπος να μετατρέψεις από NTFS σε FAT32. (Χωρίς να χάσεις δεδομένα, εννοείται.)

2. Τα XP δεν σε αφήνουν να φτιάξεις διαμέρισμα FAT32 μεγαλύτερο από 32GB.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν έχει ξανα-αναφερθεί:

FAT 32 Formatter

http://www.ridgecrop.demon.co.uk/

Φτιάχνει διαμερίσματα FAT32 μεγαλύτερα από 32 γιγαμπάιτ μέσα από τα XP.

Επίσης:

1. Το Partition Magic είναι ο μόνος τρόπος να μετατρέψεις από NTFS σε FAT32. (Χωρίς να χάσεις δεδομένα, εννοείται.)

2. Τα XP δεν σε αφήνουν να φτιάξεις διαμέρισμα FAT32 μεγαλύτερο από 32GB.

παιδια απο το partition magic παταω convert partition αλλα δεν υπαρχουν επιλογες ειναι ανενεργες. το μου που εχει ειναι να κανει primary η logical volume
Δημοσ.
παιδια απο το partition magic παταω convert partition αλλα δεν υπαρχουν επιλογες ειναι ανενεργες. το μου που εχει ειναι να κανει primary η logical volume

Δυστυχως δεν εχω xp να το κοιταξω αλλα θυμαμαι οτι γινεται σιγουρα. Στα vista που εχω δεν δουλευει και ειναι το μονο προγραμμα που μου λειπει !!!

Δημοσ.

Παράξενο μάλλον θα χρειαστείς να στήσεις partition και να φτιάξεις ένα καινούργιο σε FAT32(Θα χαθούν τα αρχεία)

Δημοσ.

start->run/msconfig.

metatropi NFTS se FAT32

start->run>ok kai grafoume "convert c:/fs:fat32

metatropi apo FAT32 se NFTS start->run>pliktrologoume "convert c:/fs:ntfs kai kanoume epanakinisi (einai palies simiosis mou apo INSOMNIA.

Δημοσ.
start->run/msconfig.

metatropi NFTS se FAT32

start->run>ok kai grafoume "convert c:/fs:fat32

metatropi apo FAT32 se NFTS start->run>pliktrologoume "convert c:/fs:ntfs kai kanoume epanakinisi (einai palies simiosis mou apo INSOMNIA.

Δύστυχος αυτό πιάνει μόνο σε δίσκο μέχρι 32 gb

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...