katina Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό και να είσαι συγχρόνως σε άλλη σχολή (προπτυχιακά); Ευχαριστώ πολύ
Zderg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Θεωρητικα γίνεται. Πρακτικα ειναι δυσκολο να μπορεσεις να παρεις και τα 2 πτυχια (στην ωρα τους τουλαχιστον). Αλλα αν θες απλα να μπεις σε μια σχολη με το 10% για να παρεις καποια βιβλια τοτε ΟΚ (αυτο θα κανω εγω)..
pixies451 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δε σε επηρεαζει το μεταπτυχιακο,μπορεις να κανεις οτιδηποτε παραλληλα,ειναι ανεξαρτητο. μπορεις να κανεις και προπτυχιακο,μπορεις να κανεις και 2 μεταπτυχιακα μαζι (αν δεν εχουν κ τα 2 υποχρεωτικη παρακολουθηση)
insomniaK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 [...]μπορεις να κανεις οτιδηποτε παραλληλα,ειναι ανεξαρτητο.[...]μπορεις να κανεις και 2 μεταπτυχιακα μαζι [...] Δεν ισχύει αυτό, είναι καραμπινάτη παρανομία και διώκεσαι αυτεπάγγελτα, ενώ διαγράφεσαι και αυτόματα από τις 2 σχολές του ίδιου επιπέδου που είσαι εγγεγραμμένος.
nektarios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 διαφορετικής βαθμίδας πτυχία μπορείς να κάνεις ταυτοχρόνως της ίδιας όχι όταν γράφεσαι σε μια σχολή υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είσαι γραμμένος σε άλλη βέβαια ακόμη και να είσαι γραμμένος και σε δεύτερη σχολή δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να το βρουν.
nikos_e34 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 το θεμα ειναι να μην σε ρουφιανεψουν κανενας/καμια και στο τελος πικραθεις πολυ
gdevil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Πρακτικά είναι πολύ δύσκολο, γιατί θα σίγουρα θα συμπίπτουν ώρες διδασκαλίας, θα έχεις πολλές εργασίες και γενικά ο φόρτος εργασίας σου θα αυξηθεί πολύ! Από νομικής απόψης οι nektarios και insomniaK ήταν κατατοπιστικότατοι. Όσο για την ρουφιανιά, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει άτομο να ρουφιανέψει, αλλά θεωρώ απαράδεκτο και μόνο να σκεφτόμαστε να παρανομήσουμε επειδή οι πιθανότητες να μας πιάσουν είναι ελάχιστες.
StavrosD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Προπτυχιακό και μεταπτυχιακό μαζί μπορείς να κάνεις χωρίς πρόβλημα, ξέρω και άτομα που το ξεκκινήσαν αλλά δεν παρατήσαν το προπτυχιακό στο τέλος. Επιπλέον δεν σου δικαιολογεί το κράτος βιβλία για την δεύτερη σχολή. Πρέπει να τα αγοράσεις ή να τα βρείς από αλλού. Το να κάνεις 2 προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά μαζί απαγορεύεται δια ροπάλου, και δεν μπορείς να το κάνεις στα κρυφά. Δεν θα μπορείς να γράψεις στο βιογραφικό σου και τα 2.
random Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 το περι υπεύνυνης δήλωσης, παρανομίας, δίωξης... αναφέρεστε σε Ελλάδα (και για δημόσια ιδρύματα); ή ισχυει γενικά σε Ε.Ε ;
insomniaK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Είναι η ελληνική νομοθεσία. Από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθούν οι διδακτικές μονάδες και η κινητικότητα μεταξύ σχολών (συμφωνία της Μπολόνιας) δε θα υπάρχει θέμα. Τώρα, για αυτούς που μπ'ηκαν στην Ελλάδα και έφυγαν έξω για να σπουδάσουν κάτι διαφορετικό, νομίζω πως πρέπει να να υπάρχει νομικό κενό τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.
pixies451 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Επιπλέον δεν σου δικαιολογεί το κράτος βιβλία για την δεύτερη σχολή. Πρέπει να τα αγοράσεις ή να τα βρείς από αλλού. αυτο δε το ξερα! πικρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.