Προς το περιεχόμενο

COD 4 SERVER

pantrif2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalimera se olous 8elw na ftiaxw ena diko mou server sto cod 4 gia na paizw egw me kati filous giro sta 5 atoma gia na to sikonei i speed mou alla to 8ema einai pws den 3erw pws exw psaxei arketa kai den exw vrei plirofories pou8ena.mipws 3erei kaneis pou na exei asxoli8ei na mou dwsei plirofories?

ps:den exw to original game exw spasmeno

Δημοσ.

off topic alla vriskw teleiws vlakwdes to rule peri ellhnikwn apo

coblexika atoma pou otan oi palioi grafan greeklish aftoi den

hkseran ti paei na pei pc .-

P.S Pros apofygh pareksigisews de paei ston filo , milaw gia to rule.

Δημοσ.

Και εγώ ρε φίλε πρέπει να μαντέψω πως σας κ@ύλωσε να γράψετε για να χρησιμοποιήσω την αναζήτηση..

Μην τρελαθούμε τελείως θα κάτσω να σκεφτώ αν έγραψες εσύ "ksexases" ή "3exases" και να χρησιμοποιώ όλους τους πιθανούς συνδιασμούς..

Για μένα είναι η καλύτερη κίνηση που έκανε το insomnia..

Δημοσ.
off topic alla vriskw teleiws vlakwdes to rule peri ellhnikwn apo

coblexika atoma pou otan oi palioi grafan greeklish aftoi den

hkseran ti paei na pei pc .-

P.S Pros apofygh pareksigisews de paei ston filo , milaw gia to rule.

Δεν ξέρω ποια η γνώμη σου για τον κανόνα. Πάντως :

1) Είναι καθαρά θέμα σεβασμού στον αναγνώστη, που δεν είναι υποχρεωμένος να του βγαίνουν τα μάτια για να διαβάσει τι έγραψες εσύ.

2) Κάποτε τα greeklish είχαν χρηστική αξία, σήμερα με τα unicode λειτουργικά δεν υπάρχει δικαιολογία για τη χρήση τους.

3) Είναι θέμα πρακτικό να γράφουμε όλοι με ελληνικά, ώστε να διευκολύνεται η αναζήτηση στα forum.

Υ.Γ. Είμαι 30 χρονών και ασχολούμαι με υπολογιστές από το 1986. Είσαι πιο παλιός και από μένα; Τα greeklish δε σε κάνουν "γκουρού", όπως δε με κάνει και εμένα "γκουρού" το Linux περιβάλλον από το οποίο γράφω τώρα ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

8ema sevasmou omws (den to lew gia sena gdp77) den einai na grafoume kai tis agglikes le3eis/onomata me aggliko alfavhto? :-) (ekei na deis ti exei na ginei apo tou xronou...8a vlepoume kati Ιντελ Αμδ σλι κροσφαιρ ktlp ktlp)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...