Προς το περιεχόμενο

Kαλυτερο Console Game για το 2007

xrest

Kαλυτερο Console Game για το 2007  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Kαλυτερο Console Game για το 2007

• Metroid Prime 3 Corruption
      6
    • Uncharted: Drake's Fortune
      13
    • Super Mario Galaxy
      27
    • R&C: Tools of Destruction
      0
    • God of War II
      6
    • Crackdown
      0
    • MotorStorm
      2
    • Call of Duty 4: Modern Warfare
      25
    • BioShock
      17
    • Mass Effect
      12
    • The Orange Box
      0
    • Halo 3
      13
    • Forza MotorSport 2
      7
    • Αssasin's Creed
      14
    • Heavenly Sword
      0
    • Warhawk
      0
    • ΑΛΛΟ
      3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βλέπω για μια ακόμη χρονιά την Nintendo και το Mario να διαπρέπει και να χαίρει της εκτίμησης των περισσοτέρων...Κι εγώ Mario ψήφισα παιδιά.Σορρυ Petran αλλά να μην το αναφέρεις καθόλου στα καλύτερα games σου είναι ιεροσυλία, μόνο και μόνο επειδή δεν γουστάρεις το wii...

Παίξτε εσείς τις σούπερ next-gen κονσόλες και αφήστε την Nintendo να προηγείται μακράν σε πωλήσεις (18 εκατομμύρια Wii, 15.5 το 360!) και το Mario να κερδίζει το ένα βραβείο μετά το άλλο!

Δεν είπε κανείς ότι και τα άλλα παιχνίδια δεν ήταν φοβερά αλλά:

Λίγη αναγνώριση δεν βλάπτει ρε παιδιά...

ας παει και 150εκκ κονσολες,αρκει να εχω χρονια σαν την φετινη απο gaming στα ps3/360.Oυτε γω αποθεωνω το mario,παροτι μιλαμε για το καλυτερο στο ειδος του και ειναι απο τα καλυτερα games του 2007,γιατι δεν ειναι το style μου,αλλα και επειδη υπαρχουν πιο ολοκληρωμενα παιχνιδια απο αυτο

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mass Effect πολύ εύκολα...το πιο ολοκληρωμένο game που σου δίνει την αίσθηση ότι παρακολουθείς ταινία και όχι ότι παίζεις videogame...σαν δεύτερο θα έβαζα Bioshock

Δημοσ.

Δεν αποθεώνω τίποτα. Έχω και τις 3 κονσόλες και δεν έχω λόγο να αποθεώσω καμία!

Είναι δηλαδή κακό να με εξέπληξε θετικά το Μαριο περισσότερο απόλα? Και αν το θέλετε έτσι, παρατημένο έχω το ps3 όχι το wii...

Δημοσ.
Φιλτατε Πολακι, δεν λεμε για το ps3 οπου ειναι η μετριοτητα η ιδια αλλα προσπερασες τοσες παιχνιδαρες που εχει το 360....

το 360 και το PC...

αποκλειστικα παιχνιδια, ποια εχει?

GoW, CoD 4, Bioshock, Oblivion, Pro Evo, FEAR Τα έχω παίξε όλα στο PC.

Τεσπα, καλη πρωτοχρονια

Δημοσ.
το 360 και το PC...

αποκλειστικα παιχνιδια, ποια εχει?

GoW, CoD 4, Bioshock, Oblivion, Pro Evo, FEAR Τα έχω παίξε όλα στο PC.

Τεσπα, καλη πρωτοχρονια

Δεν νομίζω να έπαιξες ΗΑLO3 , MASS EFFECT (EXCLUSIVES) , ASSASSINS CREED ή FIFA08 NEXT GEN....

Δημοσ.

to pc ειναι αλλου.αλλα οπως τον συμφερει τον καθεναν.ας μην κανω την ιδια ερωτηση για wii σχετικα με τα παιχνιδια του.Αλλα ειναι θεμα επιλογων και διαφορετικων γουστων οπως κ να το κανουμε.απλα μη συγκρινουμε γραβιερα με μελιτζανα

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν νομίζω να έπαιξες ΗΑLO3 , MASS EFFECT (EXCLUSIVES) , ASSASSINS CREED ή FIFA08 NEXT GEN....

to Assasin's Creed efage anavolh alliws 8a eixe vgei kai auto fetos gia to PC...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...