Προς το περιεχόμενο

Kαλυτερο Console Game για το 2007

xrest

Kαλυτερο Console Game για το 2007  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Kαλυτερο Console Game για το 2007

• Metroid Prime 3 Corruption
      6
    • Uncharted: Drake's Fortune
      13
    • Super Mario Galaxy
      27
    • R&C: Tools of Destruction
      0
    • God of War II
      6
    • Crackdown
      0
    • MotorStorm
      2
    • Call of Duty 4: Modern Warfare
      25
    • BioShock
      17
    • Mass Effect
      12
    • The Orange Box
      0
    • Halo 3
      13
    • Forza MotorSport 2
      7
    • Αssasin's Creed
      14
    • Heavenly Sword
      0
    • Warhawk
      0
    • ΑΛΛΟ
      3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλυτερο Console Game για το 2007:-)

Μαss Effect με ευκολια ομως(iσως το πιο ολοκληρωμενο game σε αυτη την γενια,μεχρι στιγμης)....μετα bioshock

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Assasins creed...

Άνετα για μένα... Με πολλά άλλα να ακολουθούν βέβαια όπως το Cod4...

Αλλα το assasins creed μου τράβηξε την προσοχή (καιρό είχε να το κάνει αυτό game)... Και το ευχαριστήθηκα μέχρι και την τελευταία του μάχη (still δεν έχω πάρει 100% κατα τα άλλα) ;p

Ανυπομονώ για την συνέχεια... (που απο ότι καταλαβαίνουμε στο τέλος θα έχει ενδιαφέρον... ) :)

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω παίξει ακόμη το Mass Effect (απο βδομάδα) ψηφίζω Bioshock με runner up το CoD 4 λόγω του εθιστικού του multi:devil:

PS: Δεν εβαλες το tetris όμως. Τι θα ψηφίσει τώρα ο χαλ?:lol:

Δημοσ.

γενικα μια πολυ καλη χρονια για τους απανταχου gamers, και μια περιοδος που τα videogames γιγαντωνονται σαν αγορα.

για μενα ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο game φετος ειναι το forza2

ακολουθουν mass effect, bioshock, halo, call of duty και μια πλειαδα απο πολυ καλα games που φανταζομαι φαγανε μπολικες ωρες απο τις ζωες ολων μας :-D

Δημοσ.

λιγα παιχνιδια εχω παιξει φετος,και αυτα χαρη στο 360 που πηρα πριν λιγες μερες.

το καλυτερο μεχρι στιγμης που εχω παιξει,ειναι το COD 4,και απο αθλητικα μακραν το 2Κ8!

Δημοσ.

εγω το κλιμα που ειδα στο bioshock δεν το εχω ξαναδει ποτε μου....ο φωτισμος,οι χωροι,οι φωνες,η πλοκη,τα παντα....

το καλυτερο με διαφορα....και το Assasins creed ομως ηταν τρομερο...

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον PetraN. To Mass Effect έίναι παιχνίδι από τα λίγα, όμως το forza είναι μοναδικό και έχει την περισσότερη αγάπη από μένα. :-)

Χαίρομαι πάντως που τα δύο αυτά παιχνίδια που περίμενα περισσότερο δικαίωσαν τις προσδοκίες μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...