Nikki_Sixx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 http://sportdrive.gr/articles.php?art=616 Πιστευω οτι ειναι ενα απο τα αυτοκινητα που θα σκεφτω παρα πολυ να το αγορασω οταν βγει(τελη 2009). Κατα την αποψη μου αρκετα ομορφο συν οτι ειναι audi για οτι αυτο συνεπαγεται... Τα φωτα σας...
Lighter122 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δεν μου αρεσει η συμπεριφορα του στις κλειστες γρηγορες στροφες καθως και η αισθηση του φρενου... Επισης θα προτιμουσα μια μακρυτερη 3η σχεση... Πιστευω ομως οτι θα ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες στην κατηγορια του για 2 χρονια μετα....
Nikki_Sixx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δεν μου αρεσει η συμπεριφορα του στις κλειστες γρηγορες στροφες καθως και η αισθηση του φρενου...Επισης θα προτιμουσα μια μακρυτερη 3η σχεση... Πιστευω ομως οτι θα ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες στην κατηγορια του για 2 χρονια μετα.... Αφου ακομα δεν βγηκε που τα συμπερανες ολα αυτα?
Nikki_Sixx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Ε ναι...Μηπως και μπερδευτηκες με κανενα αλλο μοντελο?
KWSN_Men Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Ε ναι. Τι γνώμες ακριβώς περιμένεις για ένα αυτοκίνητο που δεν υπάρχει;
Lighter122 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Ε ναι. Τι γνώμες ακριβώς περιμένεις για ένα αυτοκίνητο που δεν υπάρχει; Ακριιιβωωωωως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.