tempo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 καλησπέρα, αναποφάσιστος αγοραστής ενός monitor. Ψάχνω 20", οπωσδήποτε wide. ψάχνοντας είδα και το Samsung 2032ΒW το οποίο μου άρεσε και εξωτερικά και έχει και καλά χαρακτηριστικά. Βεβαίως η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνισμό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν και αυτό άλλα και τα υπόλοιπα μοντέλα Samsung πάσχουν απο panel. Σίγουρα τα panel στην κατηγορία αυτή είναι ΤΝ άλλα κάτι έπιασε το αυτί μου ότι η Samsung είχε προβλήματα με κάποια panel της. Έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση ή υπάρχει πιθανότητα να πάρουμε ένα monitor με "κακό" panel και να ψάχνουμε λύσεις μετά?
trib Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 ναι μπορεί να πέσεις σε κακό panel , αφού δεν είναι όλα S panels , όχι όμως ότι θα τα βάψεις μαύρα. Αυτή την περίοδο πατάει στο όνομα η Samsung, έκανε το θετικό βήμα βλέπωντας ένα από τα καλύτερα tn panel με το s panel της 226bw και έκτοτε πιο εύκολα κερδίζεις στο τζόκερ παρά αγοράζεις S panel. Η συμβουλή μου είναι , ψάξε για κάτι άλλο. Και πιο φτηνά θα σου έρθει , και δεν θα έχεις το άνχος του panel και τυχόν προβλημάτων.
tempo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 οκ και τώρα ακούω προτάσεις για 20" οπωσδήποτε wide μέχρι 250ευρώ να υποστηρίζει DVI
tempo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 να ρωτήσω και κάτι ακόμη πιο συγκεκριμένο: ποιό μοντέλο απο τις Samsung είχε πρόβλημα με το panel το 2032bw ή το 226bw? Τα συγκεκριμένα προβλήματα ήταν και είναι σε όλα τα μοντέλα Samsung ή μόνο σε ένα μοντέλο? Ξέρει κανείς αν έχουν λυθεί στα νέα μοντέλα? ευχαριστώ
dtasop Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 να ρωτήσω και κάτι ακόμη πιο συγκεκριμένο: ποιό μοντέλο απο τις Samsung είχε πρόβλημα με το panel το 2032bw ή το 226bw? Τα συγκεκριμένα προβλήματα ήταν και είναι σε όλα τα μοντέλα Samsung ή μόνο σε ένα μοντέλο? Ξέρει κανείς αν έχουν λυθεί στα νέα μοντέλα? ευχαριστώ φιλε μου το 226bw "παρουσιαζει" αυτα που λες. παντως εαν θελεις την γνωμη μου και αφου εχω διαβασει αυτα που λενε οι Insomniacs εδω μεσα παρηγγειλα μια 226cw , με +50€ , που θεωρητικα δεν παρουσιαζει αυτο το issue με το Panel....
okeanos111 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Καλημερα,κ χρονια πολλα. Βασικα επειδη το εχω ψαξει πολυ το θεμα με τις οθονες της samsung, η απαντηση στο προβλημα σου ειναι μια,απο θεμα τιμων,http://www.pixmania.com/gr/gr/589305/art/samsung/ieuic-tft-20-wide-syncmas.html, τωρα δεν ξερω τι παιζει απο θεμα αξιοπιστιας του συγεγkριμενου site. Βεβαια ειναι οτι φθηνωτερο κυκλοφορει.κοιταξε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.