jtsc21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 > UW PICO(tm) 4.3 File: fact.c /*file:refact.c*/ #include <stdio.h> void refact (int); int i=1; main() {int n; scanf("%d",&n); refact(n); } void refact (int n) {if(!n) {i=1; printf("%d ! = %d ",n,i); } else i=n*refact(n-1); printf("%d ! = %d ",n,i); } το μεταγλοτιζω(gcc -o fact fact.c) και μου βγαζει το εξης λαθος "fact.c: In function `refact': fact.c:18: void value not ignored as it ought to be" τι λαθος κανω....:devil::devil::devil::devil:
m1cRo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 > UW PICO(tm) 4.3 File: fact.c /*file:refact.c*/ #include <stdio.h> void refact (int); int i=1; main() {int n; scanf("%d",&n); refact(n); } void refact (int n) {if(!n) {i=1; printf("%d ! = %d ",n,i); } else i=n*refact(n-1); printf("%d ! = %d ",n,i); } το μεταγλοτιζω(gcc -o fact fact.c) και μου βγαζει το εξης λαθος "fact.c: In function `refact': fact.c:18: void value not ignored as it ought to be" τι λαθος κανω....:devil::devil::devil::devil: i=n*refact(n-1); h refact dn girizei tpt "void" . kanthn int refact(int n){.... .... } kai eisai ok
jtsc21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 i=n*refact(n-1);h refact dn girizei tpt "void" . kanthn int refact(int n){.... .... } kai eisai ok ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!! τι βλακεια εκανα.... (ε.κ.μ.ε.κ.)!
ixytiris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 ασχολουμε και εγω με την c ,εχω τον gcc compiler σε περιβαλλον linux,θα ηθελα ομως και ενα compiler σε windows,εχετε να προτεινετε κατι?
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 ασχολουμε και εγω με την c ,εχω τον gcc compiler σε περιβαλλον linux,θα ηθελα ομως και ενα compiler σε windows,εχετε να προτεινετε κατι? Σε freeware: MinGW To οποίο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις προφανώς μόνο του (αρκεί να εγκαταστήσεις τον gcc compiler) ή σε συνδυασμό με το Eclipse IDE for C/C++ Development. Οδηγίες εδώ (όπου αναφέρεται και η εναλλακτική λύση του Cygwin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.