Προς το περιεχόμενο

Εξετάσεις πιστοποίησης ΙΕΚ

erevos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς τις απαντήσεις στις ερωτήσεις πιστοποιήσεις στον ΟΕΕΚ για την ειδικότητα Εδικός Εφαρμογών Πληροφορικής ;<p>

Βοήθειαααα ρε παιδια

frown.gif" border="0 frown.gif" border="0 frown.gif" border="0

Δημοσ.

i do ....... i do.......<p>an kai einai ligo mperdemeni katastasi autes oi apantiseis..... asta na pane....

pantos me autes pou exo ego tin pira tin pistopoiisi me tin proti... an theleis steile mou mail kai ta leme... smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0<p>[ 26-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: porcospino ]</p>

Δημοσ.

Τεχνικός Η/Υ και Ηλεκτρονικών Μηχανών Γραφείου.

Εδωσα το Νοέμβρη και πέρασα.Ευκολα θέματα. Για το Μαϊο άκουσα οτι μπορεί να αλλάξει λίγο το περιεχόμενο.Να μή βάλουν πολλά αναλογικά...

Το γαμώτο είναι πως θα στις δώσω τις ερωτήσεις φιλαράκι...Είμαι με άδεια και τη Κυριακή φεύγω...

Αν δε βιάζεσαι και δε τις βρείς αλλού...ειδοποίησέ με.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Τεχνικός Η/Υ και Ηλεκτρονικών Μηχανών Γραφείου.

Εδωσα το Νοέμβρη και πέρασα.Ευκολα θέματα. Για το Μαϊο άκουσα οτι μπορεί να αλλάξει λίγο το περιεχόμενο.Να μή βάλουν πολλά αναλογικά...

Το γαμώτο είναι πως θα στις δώσω τις ερωτήσεις φιλαράκι...Είμαι με άδεια και τη Κυριακή φεύγω...

Αν δε βιάζεσαι και δε τις βρείς αλλού...ειδοποίησέ με.

Τελειωσα σε δημοσιο Ιεκ εδω Σαμο οπου μενω... Επειδη ειχαμε ενα χαλια καθηγητη στα αναλογικα εχουμε αφησει πολλες ερωτησεις αναπαντητες. Αν και εχω απαντησει σε ολα τα αλλα μαθηματα με την βοηθεια των καθηγητων... υπαρχουν ερωτησεις στα αναλογικα που τις κοιταζω με το στομα ανοιχτο..ελεος.

Σε παρακαλω αν μπορεις να βοηθησεις.. θα εχεις οτι βοηθεια θες απο μενα.. mail me

Δημοσ.

χρυσό φτυάρι....

αν ψάξεις σε βιβλιοπωλεία, μάλλον υπάρχουν βιβλία με τις ερωτήσεις και απαντήσεις που θες ειδικά για την ειδικότητα σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...