Προς το περιεχόμενο

AGP καρτα...

TeZaS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου οποιος θελει σημερα καρτα agp kai θελει να κινηθει εξυπνα κανει το εξης: ψαχνει να βρει μια μεταχειρισμενη 6600 gt ή 6800 ή αν ειναι τυχερος μια 7600 (ολες αυτες με λιγο ψαξιμο μπορεις να τις βρεις απο 40-50ε) Θα προτεινα σαν ιδανικο μερος καποια ιντερνετ cafe που αλλαζουν συχνα τις καρτες τους. Αν σκεφτειτε οτι μια ΑΤΙ 1950 gt βγαζει σε ενα παλιο συστημα 3000-3500 στο 3d mark06 και κοστιζει 150ε με αυτες βγαζεις απο 1200-1700 στο 1/3 των χρηματων. (Oσον αφορα παιχνιδια σαν το Crysis ουτως ή αλλως δεν θα παιζουν καλα ουτε με την 1950προ σε full effects..)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή το link είναι με λήξη, μεταφέρω απο

https://support.ati.com/

Radeon Support - PC - Radeon HD 2600 series - Knowledge base -Installation

737-31420: HD 2XXX Series AGP: No Compatible Hardware Found

The information in this article applies to the following configuration(s):

• Catalyst Display Driver 7.7 or higher

• Radeon™ HD2600 series

• Radeon™ HD2400 series

• Windows Vista 32-bit Edition

• Windows Vista 64-bit Edition

• Windows XP Professional

• Windows XP Home Edition

• Windows XP Media Center Edition

• Windows XP Professional x64 Edition

Symptoms
:

Attempting to Install Catalyst Web Drivers for HD 2000 Series AGP products results in a compatible hardware not found message.

AMD publishes drivers to the web which have passed Microsoft's WHQL certification tests. A WHQL driver for HD 2XXX Series AGP products is not currently available, thus our web driver will not install for these products.

Solution:

Use the drivers provided by your Graphics Card manufacturer.

Δημοσ.
Σκέφτομαι να αλλάξω κάρτα γραφικών απο την GeForce 5200 FX να πάω σε μια καλλύτερη. Ψάχνω όμως οχι τρελές αποδόσεις και χαμηλή τιμή. Τί μου προτείνεται?

Ειχα την ιδια καρτα (5200) και πηρα την ατι sapphire 2400 pro.Πραγματικα ειδα μεγαλη διαφορα στην εικονα.Με την 5200 το λευκο ειχε μια κιτριναδα ενω με την 2400 το λευκο ειναι πολυ καλυτερο μερα με νυχτα θα ελεγα.Ομως η 5200 φαινεται να ειναι ποιο πρακτικη ποιο ευχρηστη.Επισης ενα χαρακτηριστικο που εχει η 5200 την "ενισχυση εικονας" δεν το εχει δυστυχως η ΑΤΙ.Περιμενα πποιο πολλα απο μια νεα καρτα σε σχεση

με τη 5200 που ειναι 5ετιας.Απο παιχνιδια δεν ξερω τι κανει δεν με ενδιαφερει,αλλα μαλλον εχει περιορισμενες δυνατοτητες.Ειχα επισης μεγαλο προβλημα με την εγκατασταση των ντραιβερς.Αναγκαστηκα να παω τον υπολογιστη στο καταστημα που αγορασα την καρτα και εκει καταφεραν να εγκαταστησουν to cayalyst control center μονο οταν τοποθετησαν καποιο αλλο μοντελο της ΑΤΙ .Δε θυμαμαι ποιο.Τωρα εχω τους 7.10 θελω να βαλω τους 7.12 αλλα φοβαμαι μην τρεχω παλι.

Δημοσ.

Όταν λές "πιο πρακτική, πιο εύχρηστη", τι ακριβώς εννοείς? Την έχεις εκτός κουτιού για να καρφώνεις πρόκες π.χ.? Sorry για την ελαφρά ειρωνία, αλλά μετά που την εγκατέστησες, ποιο είναι το πρόβλημα ευχρηστίας?

Επίσης, αυτή η "ενίσχυση εικόνας" που είχε η καρτούλα σου, τι ακριβώς έκανε?

Δημοσ.
Όταν λές "πιο πρακτική, πιο εύχρηστη", τι ακριβώς εννοείς? Την έχεις εκτός κουτιού για να καρφώνεις πρόκες π.χ.? Sorry για την ελαφρά ειρωνία, αλλά μετά που την εγκατέστησες, ποιο είναι το πρόβλημα ευχρηστίας?

Επίσης, αυτή η "ενίσχυση εικόνας" που είχε η καρτούλα σου, τι ακριβώς έκανε?

Εννοωτα εξης απλα πραγματα¨

-Με δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο στη γραμμη εργασιων εχω προσβαση σε περισσοτερες λειτουργιες απο οτι στην 2400.Εκει χρειαζεται καθε φορα να ανοιγω το ccc.

-Καθε φορα που παω να ανοιξω το ccc πρεπει να περιμενω...να περιμενω.Και οταν θυμαται.Τσακ! Ανοιγει.

Η "ενισχυση εικονας" ειναι το sharpness.Σε πληροφορω οτι στις εικονες ,φωτογραφιες και στις τανιες dvd κανει πολυ καλη δουλεια.Δινει μεγαλη ζωντανια σε αυτο που βλεπεις

στην οθονη.Οπως ειπα με παιχνιδια δεν ασχολουμαι.Βασικα πηρα την 2400 για καλυτερες επιδοσεις στα γραφικα μονο.Επισης για να βλεπω και HD ταινιες.

Τελικα πηγα να εγκαταστησω τους νεους ντραιβερς της 2400 τους 7.12 και...

error 8045678.Ετσι εβαλα την 5200 παλι και ησυχασα.

Καθε σχολιο ,παρατηρηση δεκτη.Εστω και ειρωνικη. Αποψη μου ειναι οτι αν καποιος νομιζει οτι ξερει κατι παραπανω το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να το καταθετει για να μαθαινουμε και εμεις οι υπολοιποι.Βασικα το σχολιο σου το εκλαμβανω περισσοτερο ως χιουμορ.Καλη χρονια!:-D

Δημοσ.

Δεν ανέφερε κανείς ότι η 1950pro θέλει και βαρβάτο τροφοδοτικό. Οπότε σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει, ο συνδυασμός αγοράς κάρτας AGP των 170Ε μαζί με ένα τροφοδοτικό άλλα 50Ε (τουλάχιστον) σύνολο 220Ε μου ακούγεται τουλάχιστον βλακώδης για την εποχή μας! Σα να βάζεις αεροτομή φόρμουλα 1 σε ζάσταβα! Καλή η κάρτα (όπως κι η αεροτομή) αλλά τα χαρίσματά της θα τα ξεδιπλώσει σε ένα σύστημα από τα τελευταία που βγήκαν με AGP δίαυλο. Η 7900GS αν και λιγότερο ενεργοβόρα είναι επίσης ακριβή 150+ την πουλάνε. Έρχομαι λοιπόν στο ζουμί και σου λέω ότι κι εγώ έψαχνα για κάρτα πριν 1 βδομάδα και κατέληξα στην τελευταία 7600GT που απέμεινε στην αγορά, αποφασίζοντας ταυτόχρονα ότι το pc θα παραμείνει ως έχει για άλλον 1 χρόνο. Έδωσα 99Ε, την έβαλα στο P4 3,00 με 1GBddr κι έπαιξα COD4 και Timeshift σε 1280χ1024 με τις περισσότερες επιλογές "on" ή "best". Αν αυτό σε βοηθάει, πάρε γρήγορα μια απόφαση γιατί μέρα με τη μέρα βλέπω τις AGP να εξαφανίζονται από τα e-stores. Κι αυτό που είπε ο takis345 για μεταχειρισμένη το βρίσκω πολύ σωστό αλλά δυστυχώς φίλε μου Τάκη όσο κι αν έψαχνα εγώ τουλάχιστον 7600gt και άνω δεν έβρισκα. 1950pro παίζει από καμιά που και που στα 130Ε περίπου. Αλλά μην ξεχνάς το τροφοδοτικό! Όσο για τις 2400 και 2600, sorry παιδιά αλλά συμμετέχοντας ενεργά σε 3 φόρουμ διαπίστωσα ότι πρέπει να είσαι εντελώς αδιάφορος ή άσχετος ή MS-Office junkie για να μη δεις κάποιο κώλυμα ή πρόβλημα σ' αυτές τις κάρτες. Η συντριπτική πλειοψηφία εκφράζει παράπονα και δυσαρέσκεια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...