Προς το περιεχόμενο

AGP καρτα...

TeZaS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΠΡΩΤΟΝ

ΔΙΑΒΑΣΕ οτι γραφει για AGP καρτα, και οχι για pci-e

ΔΕΥΤΕΡΟΝ

ΔΕΝ υπαρχει hd2600xt για AGP

ΤΡΙΤΟΝ

Ψαξε λιγακι στο google να δεις ποσοι εχουν προβλημα και μετα ελα πες μου για βλακειες

Την ειχα και εγω αυτην την καρτα

ΤΕΤΑΡΤΟΝ

Αν θες να σε παιρνουν στα σοβαρα, α)μιλα καλυτερα, β)γραφε με ΕΛΛΗΝΙΚΑ

File tha grafo opos goustaro kai milousa gia AGP oxi gia pci-e gia tin 2600pro milousa ok ena tipografiko lathos ekana,epidi re file grafei o kathenas o oti exei provlima me tous drivers simeni oti einai kai sostos re?Ego sou leo oti einai ASXETOS autos pou kanei auta ta parapano katalaves?Min akous tin kathe mlkia pou lei o kathenas.Epidi den perimeno na katalavis sou leo mono na skeftis kati,Les i ATI na einai toso asxeti etairia pou na vgazi drivers pou den pezoun?Eleos eiste diladi.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ασε γιατι υποστιριζω πολυ πιο πολυ την ΑΤΙ απο σενα

Εχω αγορασει σχεδον απο ολες τις σειρες που εχει βγαλει, μεχρι και την rage fury MAXX ειχα, και δυστυχως την ειχα δωσει, θα την ειχα σε γυαλα τωρα, προς εκθεση

Απο εκει και περα κανει ο καθενας οπως θελει, εγω παντως λεω ''μακρια'' απο την σειρα 24χχ/26χχ

Δημοσ.

Κοιτα δεν ψαχνουμε να δουμε ποιος ειναι ο πιο φαν της ΑΤΙ και σου ζητω συγγνωμη για τα προηγουμενα με παραπλανησε το αβαταρ σου νομιζα οτι εισαι κανας 12χρονως που λεει οτι του κατεβει απλως δεν γουσταρω καποιους ασχετους που οταν δεν μπορουν να βαλουν εναν driver πανε και ποσταρουν οτι οι drivers ειναι προβληματικοι.Πες μου κατι μονο απο τοτε που εχουν βγει οι 2400 σε ΑGP εχω βαλει τουλαχιστον 30 κομματια σε καθε λογης διαφορετικα pc και ηρθε ουτε ενας να μου πει οτι εχει προβλημα,πως λες να γινεται αυτο?Ειμαι τυχερος?:-)

Δημοσ.
Πες μου κατι μονο απο τοτε που εχουν βγει οι 2400 σε ΑGP εχω βαλει τουλαχιστον 30 κομματια σε καθε λογης διαφορετικα pc και ηρθε ουτε ενας να μου πει οτι εχει προβλημα,πως λες να γινεται αυτο?Ειμαι τυχερος?:-)

Ναι, είσαι τυχερός!

Εγώ αγόρασα την AGP Sapphire 2600XT γιατι με ενδιέφερε το HD λόγω αδύναμου συστήματος. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους known working official drivers (7.7, 7.8, 7.10 - από το cd της κάρτας- 7.11 και τους νέους 7.12) και πολλούε Omega και Visiontek και δεν έχω δει ποτέ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ HD accell και σωστό 3D (έχω σιχαθεί τα broken textures).

Δημοσ.
Ναι, είσαι τυχερός!

Εγώ αγόρασα την AGP Sapphire 2600XT γιατι με ενδιέφερε το HD λόγω αδύναμου συστήματος. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους known working official drivers (7.7, 7.8, 7.10 - από το cd της κάρτας- 7.11 και τους νέους 7.12) και πολλούε Omega και Visiontek και δεν έχω δει ποτέ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ HD accell και σωστό 3D (έχω σιχαθεί τα broken textures).

Αμ τα λεμε φιλε μου και νομιζουν οτι ειμαστε αχρηστοι και δεν ξερουμε να βαλουμε drivers

Δεν πειραζει, εμεις προειδοποιουμε, εκεινοι ας κανουν οτι θελουν

Δημοσ.

Μετά απο διάφορα μπαλώματα που έκανα με πείραγμα στα .inf αρχεία κατάφερα να περάσω τους τελευταίους catalyst αλλά στην ουσία δεν άλλαξε τίποτα.

Οπως λέει και ο φίλος πιο πάνω broken textures στα περισσότερα παιχνίδια,

Ακόμα και το wow δεν παίζει σωστά.

Ξαναέβαλα τους δικούς της drivers που δίνουν σχετικά καλύτερη σταθερότητα αλλά και πάλι είναι για τα μπάζα.

Τελικά οφείλω να ζητήσω συγνώμη στον after καθώς δεν ήταν και τόσο υπερβολικός.

Η κάρτα είναι πράγματι για πέταμα και είναι άξιο απορίας γιατί την πουλάνε ακόμα.

Κατάντησα να ρίξω πάνω την Χ800GT περιμένωντας το καινούργιο pc με την 8800GT και να πω αντίο στις ΑΤΙ μετά απο 10 χρόνια.

Δημοσ.

Και όμως, η κάρτα σαν κάρτα είναι πολύ καλή. Όταν δουλεύει, ακόμη και με broken textures είναι πολύ γρήγορη και σε HD είναι στην κορυφή της κατηγορίας της. ΑΛΛΑ, οι AGP drivers είναι τόσο άχρηστοι "as an ass-hole on your elbow..." όπως λένε σε μία καταπληκτική ταινία...

Και το χειρότερο είναι ότι όλοι περίμεναν τους 7.12 για να σωθούν γιατί η ATi έλεγε ότι θα λύσουν όλα τα προβλήματα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς παίζει ρε γαμώτο...

Δημοσ.

Παιδες καλη χρονια να χουμε!Διαβαζω με ενδιαφερον οσα γραφετε.Επειδη παιζει να ψαξω για agp καρτουλα μεχρι 100 ευρω πανω κατω τελικα η 2600xt που ειχα βαλει στο ματι, που για τα λεφτα της πεταει, αξιζει?Ta προβληματα Με ενδιαφερει για γενικη χρηση και οχι για HD.Για games και ας μην παιζουν στο full..Στα λεφτα αυτα τι αλλο παιζει?Εχω AMD 3000+ 64 Μ/Β ΑΒΙΤ ΚV8 PRO και τροφοδοτικο 450αρι.Thanks...

Δημοσ.

Προτεινω την X1950 αν εχεις τα λεφτα αλλιως με λιγοτερα σου προτεινω μια χ1650pro γιατι τι εχουν δει καπως τη φαση εδω καποιοι και βγαλανε αχρηστες τις 2600 οποτε αν σου προτεινω αυτην θα με βρισουνε.

Δημοσ.

Δεν είναι άχρηστες οι 2600, αλλά έχουν πρόβλημα οι οδηγοί ακόμα. Δεν είναι δύσκολο να βρεις πάνπολλα φόρουμ στο διαδύκτιο με ιδιοκτήτες που βάζουν νέους οδηγούς και δεν λέει να δουλέψει η κάρτα. Θα το φτιάξουν κάποτε αλλά ως τότε θα έχουν βγάλει τα 34χχ (ίδιο chip αλλά στα 55nm).

Δημοσ.

πρόβλημα έχω και εγώ με μια 2400 AGP δεν λέει να δουλέψει σε μια asrock που έχω

δεν ξεκινάει καν η mobo! αν και μέσα στο site της asrock αναφέρει ότι τα προβλήματα λύνονται με bios update για κάρτες τής σειράς 2χχχ

θα πρέπει να πω ότι είμαι λίγο επιφυλακτικώς

συμβουλευτείτε πάντως και το site της mobo σας.

Δημοσ.
φιλε εγω πηρα μια 7600gt της nvidia και πεταει...107 ευρω.αξιζει τον κοπο...( MSI NX7600GT-TD256Z 256MB AGP RETAIL )

Δεν διαφωνώ αλλά η GeForce 7600GT δεν πρέπει να έχει μνήμες στα 1400MHz;

Στα 800MHz είναι και η 7600GS με μόνη διαφορά την ταχύτητα του πυρήνα. Σχεδόν όλες οι καλές κάρτες AGP στο e-shop έχουν μνήμες στα 800MHz.

Είναι λάθος του e-shop ή τακτική των εταιριών για μείωση επιδόσεων των καρτών AGP;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...