TeZaS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Σκέφτομαι να αλλάξω κάρτα γραφικών απο την GeForce 5200 FX να πάω σε μια καλλύτερη. Ψάχνω όμως οχι τρελές αποδόσεις και χαμηλή τιμή. Τί μου προτείνεται?
after Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 ati x1950gt/pro ή nvidia 7600gt Την ati 2600pro ξεχνα την, δεν δουλευει καν σε agp στα 99% των mobo
Sadamiraq Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Afou o filos ipe me liga xrimata tote den pisteuo na theli na pari x1950 h 7900. Tha sou protina thn HD2600XT an vevea den exis skopo na paris tis parapano kartes. File After tis vlakies peri problima tis 2600xt me asimbatotita se mobo na afisis se sena.Exo vali dekades 2600 se dekades diaforetikes mobo kai den eixa oute ena problima opote o mythos soy peri asimbatotitas katariptete kai den ksero to logo gia ton opio to ipes ayto
after Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Afou o filos ipe me liga xrimata tote den pisteuo na theli na pari x1950 h 7900.Tha sou protina thn HD2600XT an vevea den exis skopo na paris tis parapano kartes. File After tis vlakies peri problima tis 2600xt me asimbatotita se mobo na afisis se sena.Exo vali dekades 2600 se dekades diaforetikes mobo kai den eixa oute ena problima opote o mythos soy peri asimbatotitas katariptete kai den ksero to logo gia ton opio to ipes ayto ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕ οτι γραφει για AGP καρτα, και οχι για pci-e ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ υπαρχει hd2600xt για AGP ΤΡΙΤΟΝ Ψαξε λιγακι στο google να δεις ποσοι εχουν προβλημα και μετα ελα πες μου για βλακειες Την ειχα και εγω αυτην την καρτα ΤΕΤΑΡΤΟΝ Αν θες να σε παιρνουν στα σοβαρα, α)μιλα καλυτερα, β)γραφε με ΕΛΛΗΝΙΚΑ
NeoRanger Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Το πρόβλημα με την ασυμβατότητα δεν το γνωρίζω (όχι πως έχω λόγο να το αμφισβητήσω), πάντως από τα όσα γνωρίζω, θα προτείνω κι εγώ την 2600 (κατά προτίμηση από sapphire). Αν μπορέσεις να διαθέσεις περισσότερα χρήματα (αρκετά περισσότερα), τότε πήγαινε σε x1950, είναι σαφώς καλύτερη.
Dr.Saimon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 ποσο παει ρε παιδες μια ati radeon 1950 pro καινουργια?
saxon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Την ati 2600pro ξεχνα την, δεν δουλευει καν σε agp στα 99% των mobo Δηλαδή πουλάνε AGP κάρτα γραφικών που δεν δουλεύει σε AGP;
liopyr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 δουλεύουν, εγώ δεν έχω ακούσει ασυμβατότητες με μητρικές, αυτό μου φαίνεται λίγο ακραίο. έχουν όμως πολλοί παράπονα με τους drivers, που με λίγο κόπο λύνεται το πρόβλημα, και κάποιοι άλλοι αμφισβητούν το κατά πόσο υποστηρίζει HD. εγώ θα το ρίσκαρα να την πάρω πάντως, αν και σαν πρώτη επιλογή θα κοιτούσα αν έβρισκα καμμία 7600GT έστω μεταχειρισμένη.
sapphire Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 ΔΕΝ υπαρχει hd2600xt για AGP Κι όμως, υπάρχει: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510631
after Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Κι όμως, υπάρχει:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510631 Θα βγηκε τωρα μαλλον Παιδια, σορρυ που γινομαι επιθετικος, αλλα υπαρχει ΣΟΒΑΡΟ προβλημα με την hd2400/2600 σε agp και με τους drivers Εμενα δεν μου δουλεψε καν σαν 3D, το ιδιο και στο πλαισιο, για αυτο και μου την αλλαξανε Εψαξα στο νετ μπας και βρω λυση, και ειδα οτι εκατονταδες ατομα εχουν το ιδιο προβλημα Λυση δυστυχως δεν υπαρχει(drivers φυσικα, αλλα η ΑΤΙ μας εχει(ειχε) γραμμενους κανονικα) Το προβλημα παρουσιαζεται σε παλιες(σχετικα) μητρικες, αλλα πειτε μου καποιον με καινουργια μητρικη και agp θυρα, ωστε να μην του παρουσιαζει προβλημα Σιγα μην παρει καινουργιο mobo με agp, ουτε υπαρχει ετσι κι αλλιως Εγω ειχα μητρικη με το KT266A της VIA Oπως ειπα, ουτε σε καποιο testing mobo του service του πλαισιου δουλεψε ΔΕΝ την προτεινω αυτην την καρτα για AGP, καλυτερα παρε μια αλλη μεταχειρισμενη, μην αρχισω την διαφημιση τωρα, κανε μια βολτα στο κεντρο της Αθηνα, και θα βρεις με 50-70? πολυ καλες προτασεις Αν και παλι δεν πιστευετε, καντε ενα search Αλλα και παλι, ουτε το αξιζει και η καρτα σαν ''καρτα'' να το παλαιψει καποιος, βρισκεις φθηνοτερα πολυ γρηγοροτερες, μην ψαρωνετε με το DX10 και το HD EDIT Μην παμε μακρια http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=229501
sapphire Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Φυσικά και δεν αξίζει να δώσει κανείς 105 ευρώ για τέτοια κάρτα. Αν έχεις AGP δίαυλο απλά δεν αξίζει να επενδύσεις... Όσο για τις ασυμβατότητες, κι εγώ έχω διαβάσει πολλά, αλλά αν ήταν "εκ φύσεως" προβληματικές οι κάρτες, το πιο λογικό θα ήταν να μην τις φέρουν καθόλου. Και το KT266A της VIA που αναφέρεις είναι πολύ παλιό, 6-7 χρόνια πίσω, ενώ μητρικές AGP πωλούνταν μέχρι και τα μέσα-τέλη του 2005 (2 και κάτι χρόνια).
saxon Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 EDIT Μην παμε μακρια http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=229501 Ανήκω στο 1% που τους δούλεψε η κάρτα. Σε διπλανό post γράφω να μη την αγοράσετε γιατί δεν υποστηρίζετε πλέον απο drivers. Αλλο αυτό όμως και άλλο να λες οτι 99% των καρτών είναι για πέταμα βασιζόμενος σε προσωπική εμπειρία. Επίσης το παραπάνω link που δεν μας πάει μακριά, μιλάει για pci express κάρτα. Επίσης για όποια κάρτα και να κάνεις search θα βρεις 5 εκκατομύρια άτομα που αντιμετώπισαν προβλήματα. Φυσικό είναι τα άτομα αυτά να είναι περισσότερα με κάρτες που δεν αναγνωρίζουν τους καινούργιους drivers. Γνώμη μου: 1. Η κάρτα δεν αξίζει να την αγοράσει κάποιος 2. Είσαι κομματάκι υπερβολικός Καλά Χριστούγεννα
after Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Υπερβολικος ξευπερβολικος, καλυτερα να μην μπει στην διαδικασια που μπηκα εγω και τοσοι αλλοι Ας παρει καποια αλλη Οπως ειπα, δεν ειναι και καμια γρηγορη καρτα ετσι κι αλλιως
Sadamiraq Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 ΠΡΩΤΟΝΔΙΑΒΑΣΕ οτι γραφει για AGP καρτα, και οχι για pci-e ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ υπαρχει hd2600xt για AGP ΤΡΙΤΟΝ Ψαξε λιγακι στο google να δεις ποσοι εχουν προβλημα και μετα ελα πες μου για βλακειες Την ειχα και εγω αυτην την καρτα ΤΕΤΑΡΤΟΝ Αν θες να σε παιρνουν στα σοβαρα, α)μιλα καλυτερα, β)γραφε με ΕΛΛΗΝΙΚΑ Δηλαδή πουλάνε AGP κάρτα γραφικών που δεν δουλεύει σε AGP; File tha grafo opos goustaro kai milousa gia AGP oxi gia pci-e gia tin 2600pro milousa ok ena tipografiko lathos ekana,epidi re file grafei o kathenas o oti exei provlima me tous drivers simeni oti einai kai sostos re?Ego sou leo oti einai ASXETOS autos pou kanei auta ta parapano katalaves?Min akous tin kathe mlkia pou lei o kathenas.Epidi den perimeno na katalavis sou leo mono na skeftis kati,Les i ATI na einai toso asxeti etairia pou na vgazi drivers pou den pezoun?Eleos eiste diladi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.