Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Mycosmos

polidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά Χρονια πολλά.

Προσπαθώ να ανοίξω λογαριασμό στο Mycosmos για ένα ανιψάκι μου στέλνοντας μήνυμα στο 5000 με OPEN αλλα δεν το στέλνει.

Δοκίμασα με 3 διαφορετικά νούμερα Cosmote αλλα μάταια.

Ξέρει κάποιος τι παίζει?

THANKS

Στείλε στο 54000 και θα είσαι ΟΚ!:-D

edit: Απότι φαίνεται σου έχουν απαντήσει ήδη.... :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μέχρι πριν ένα μήνα είχα 8 σελίδες εισερχόμενα mail, κάποια στιγμή (λογικά) μπλόκκαρε, έλαβα ειδοποίηση, έσβησα ό,τι μπορούσα περιορίζοντας τα εισερχόμενα σε 2 σελίδες, αλλά και πάλι φαίνεται να απορρίπτονται εισερχόμενα επειδή το mailbox είναι γεμάτο. τί άλλο πρέπει να σβήσω? είναι πιθανό να άλλαξαν κάποιες ρυθμίσεις δίχως να το καταλάβω?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τι χρεωση εχει το μηνυμα στο 54000 και για ποσο μετα την ενεργοποιηση θα μπορω να στελνω δωρεαν sms?

θυμάμαι ότι το είχα ενεργοποιήσει με μκήνυμα στο 5000, τώρα από ότι φαίνεται άλλαξε κάτι.

χρέωση δεν θυμάμαι να είχε, ή αν είχε δεν ήταν παραπάνω από 0,20.

3 περιπτώσεις ( χωρίς χρέωση , 0,13 ή 0,20)

δεν θυμάμαι τι ισχύει..

με το συγκεκριμένο μήνυμα ενεργοποιείς θυρίδα e-mail στο κινητό σου και έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιείς το mail.mycosmos.gr για free μηνύματα και για mail.

Δημοσ.
Τι χρεωση εχει το μηνυμα στο 54000 και για ποσο μετα την ενεργοποιηση θα μπορω να στελνω δωρεαν sms?

Αν δεν κάνω λάθος είναι δωρεάν το μήνυμα και η ενεργοποίηση είναι άμεση.

Δημοσ.

παιδιά ... συγγνώμη που επανέρχομαι αλλά παρότι έχω σβήσει τα πάντα (και εισερχόμενα και junk και διαγραμμένα) μου στέλνει κάθε 2-3 μέρες Mail πως απορρίπτονται εισερχόμενα Mail γιατί είναι φουλ. Καμιά ιδέα κανείς?

Δημοσ.

τσέκαρε μήπως υπάρχει καμιά επιλογή στα options ή δες στην επιλογή folders μήπως σου κρατάει τα διεγραμμένα στον κάδο ανακύκλωσης.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

στο Mycosmos μπορουν να ειναι μονο οσοι εχουν συμβολαιο με cosmote? αν καποιος καταλαβε ας μας πει, γιατι εγω ειχα συμβολαιο για χρονια, το καταργησα το καλοκαιρι που μας περασε και περιμενα λογικα να απενεργοποιηθει και ο mycosmos λογαριασμος μου. οταν ομως προσπαθησα να βγαλω ακρη απο την τηλεφωνικη εξυπηρετηση της cosmo μου δηλωσαν αγνοια και εκπληξη που ο λογαριασμος μου ηταν ακομα ενεργος ενα μηνα μετα. 5 μηνες μετα δεν εχω νεα τους, ο λογαρισμος μου ειναι οπως τον ξερω, αλλα ειμαι παντα στην ανασφαλεια για ποσο ακομα θα ειναι ενεργος.

:whistle:

Δημοσ.

ο λογαριασμος καποια στιγμη θα κλεισει! και θα χασεις ολα τα εμαιλ κτλ κτλ

το ποτε ομως ειναι αγνωστο!

εγω που ειχα παλια, εκλεισε 1 χρονο μετα τη διακοπη.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...