polidis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά Χρονια πολλά. Προσπαθώ να ανοίξω λογαριασμό στο Mycosmos για ένα ανιψάκι μου στέλνοντας μήνυμα στο 5000 με OPEN αλλα δεν το στέλνει. Δοκίμασα με 3 διαφορετικά νούμερα Cosmote αλλα μάταια. Ξέρει κάποιος τι παίζει? THANKS
danaos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Καλημέρα. Ίσως ελάχιστοι ασχολούνται με mycosmos εξαιτίας των υπέροχων χρεώσεων... Meeerry Christmas!
_filippos_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Καλημέρα. Ίσως ελάχιστοι ασχολούνται με mycosmos εξαιτίας των υπέροχων χρεώσεων... Meeerry Christmas! Μα πέρα απο το sms της ενεργοποίησης δεν σου χρεώνουν κάτι άλλο. Απλα, κόσμος αρχίζει να το εγκαταλείπει γιατί αυτά που προσφέρει είναι λίγα. Με pop3 και imap μόνο μέσω gprs... Κι εγώ που έχω Mycosmos email αρχίζω σιγά σιγά να το εγκαταλείπω. Google mail!!
polidis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Re paidia gia ta free minimata einai mono i fasi. Alla den stelnei pleon minima gia na ginei i energopioisi. Dokimase kaneis aftes tis meres na anixi tin ypiresia?
danaos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δηλαδή αν χρησιμοποιήσω mycosmos από το κινητό μου, δεν θα με χρεώσουν; Τι λέμε τώρα...
poscaman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 γιατι δεν επικοινωνεις με την Cosmote??? Δηλαδή αν χρησιμοποιήσω mycosmos από το κινητό μου, δεν θα με χρεώσουν; Τι λέμε τώρα... αμα το χρησιμοποιησεις ομως απ'τον υπολογιστη σου θα μπορεις να στειλεις μεχρι και 10 sms δωρεαν την ημερα
danaos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Α, οκ, έχω όμως otenet και έχει free μηνύματα έτσι κι αλλιώς. 20 νομίζω...
cairo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 γιατι δεν επικοινωνεις με την Cosmote??? αμα το χρησιμοποιησεις ομως απ'τον υπολογιστη σου θα μπορεις να στειλεις μεχρι και 10 sms δωρεαν την ημερα Τα οποία 10sms ήταν πριν λίγους μήνες ΚΑΙ προς το εξωτερικό. Τώρα, όμως, το κόψανε και είναι μόνο για Ελλάδα. Τους έγραψα 3 φορές γι' αυτό, και κείνοι με γράψανε κανονικά.
polidis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 γιατι δεν επικοινωνεις με την Cosmote??? Epikinonisa kai mou ipane na epikinoniso me tin ypireseia. Estila kai Mail alla den pira apandisi. Giafto apefthinthika edo. Alla apo oti katalaveno malon tin klisane tin ypireseia logo giorton gia na min gini panikos me ta minimata tis protoxronias idietera. Tha fanei meta tis giortes an xanalitourgisei kanonika.
poscaman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 παντως χτες το βραδυ εστειλα 10 sms απ'την υπηρεσια.κανονικα
polidis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 παντως χτες το βραδυ εστειλα 10 sms απ'την υπηρεσια.κανονικα Nai ok kai ego stelno kanonika me energopioimeno logariasmo. Alla an katalaves kala leo oti den ginete energopioisi neou logariasmou. Diledi den mporoume na anixoume kenourio logariasmo.Apo 3 diaforetika kartokinita cosmote pou dokimasame den apodexete to minima i mycosmos
aledjo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 ΕΒΡΗΚΑ! στειλε Ε ή OPEN στο 54000! μολις το εκανα! απλος αλλαξε ο αριθμος.... χεχε
polidis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 ΕΒΡΗΚΑ!στειλε Ε ή OPEN στο 54000! μολις το εκανα! απλος αλλαξε ο αριθμος.... χεχε BRAVO!!!! Megale eise arxhgos. Afto itane telika. Efxaristo poli.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.