Προς το περιεχόμενο

Περι θερμοκρασιών συστήματος

Vice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά

Εχω μια άπορια σχετικά με τις θερμοκρασίες του κουτιού μου. Ανοίγοντας το everest παρατήρησα την παρακάτω εικόνα

24054861yh1.jpg

1) Μπορεί κάποιος να μου πεί τι είναι αυτό το AUX που ψήνεται στους 124C ????

2) Γιατί τα cores έχουν μεγαλύτερες θερμοκρασίες απο το γενικό CPU temp?

3) Ποιές είναι οι νορμαλ θερμοκρασίες για κάθε πράγμα μέσα στο κουτί (όχι σε o/c κατάσταση)?

Η συγκεκριμένη φώτο έχει τραβηχτεί σε 70% load

Δημοσ.

1)Δεν ξέρω τι είναι AUX πάντως σε παλιά μητρική είχα 380 βαθμούς!!!! με αυτήν που έχω τώρα -18 δείχνει(δεν είμαι βόρειο πόλο...) γραφει λάθος του σενσορα θα είναι

2)Και τετραπηιρινοι και διπλοπύρηνοι έτσι είναι είναι φυσιολογικό

3) Σε σένα όλα φυσιολογικά φαίνονται αν και καμιά ψύξη για σκληρούς δεν θα έβλαπτε

Δημοσ.

To Aux απο οτι μου ειχαν πει ειναι το κουτι...τη θερμοκρασια εχει το κουτι...

πχ εγω δουλευω το Aida32 και τωρα δειχνη 26 στο motherboard 41 CPU and 26 Aux.

Δημοσ.

το aux είναι σένσορας σε μητρικές που δεν καταλήγει πουθενά η λάθος του προγράμματος τίποτα για να ανησυχείς τα core έχουν διαφορά γιατί είναι ξεχωριστοί πυρήνες και έτσι γίνετε ούτε αυτό είναι πρόβλημα οι temps σου είναι μια χαρά και ούτε οι δίσκοι σου χρειάζονται ψύξη

Δημοσ.

h vga όμως θέλει καμια ψυκτρα σαν και αυτήν γιατί ψήνεται στους 52C idle και στους 60-65 load και κάνει και σαν τουρμπίνα απο αεροπλάνο

λέω να πάρω αυτά...θα κάνουν δουλειά?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976877&product=982032

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976895&product=941670

και μια ακόμη ερώτηση: εάν τα βάλω αυτά τα 2 στην vga λογικά θα αφαιρέσω πρώτα την στοκ ψύκτρα και ανεμιστηράκι και θα βάλω αυτά...

1) το καινούριο ανεμιστηράκι που θα συνδέεται?

2) θα είναι ρυθμιζόμενο μέσα απο το πρόγραμμα της vga μου?

Δημοσ.

κάνει και πολύ θόρυβο και μου την σπάει. κατα πάσα πιθανότητα θα βάλω αυτά που έιπα πιο πάνω

απ'ότι διάβασα βγάζεις το stock cooler και βάζεις την ψύκτρα. Μετά τοποθετείς κάτι ψύκτρες για τις μνήμες της VGA και από επάνω βάζεις και το fan 80mm.

δεν λέει όμως πουθενά αν το cooler συνδέεται στην vga και αν είναι ελεγχόμενο απο αυτήν ή αν μπαίνει αλλου?

ξέρει κανένας να μου εξηγήσει?

Δημοσ.

οι περισοτερες καρτες γραφηκων εχουνε πανω υποδοχη γοα ανεμηστερακι,οποτε το συνδεις εκει και τ ορυθμιζει η καρτα.πες μας και τι καρτα εχεις αν δν βαριεσε :-D

Δημοσ.

απο το pc παίρνει ρεύμα αλλά αν θες μπορείς να το κάνεις να πάρει και από την κάρτα σου κόψε το καλώδιο του ανεμιστήρα της και ένωσέ το σε αυτόν που θα πάρεις

Δημοσ.

Asus EN8800GT 512MB G92 έχω

Δηλαδή θα αυξομειώνεται η λειτουργεία του fan απο την κάρτα γραφικών αυτόματα έτσι? αν είναι να το αλλάζω εγώ manually ζήτω που καήκαμε

Δημοσ.

όλα τα fan slots στην motherboard είναι κατελειμένα (7 coolers έχω ήδη) οπότε εαν δεν κάνω την πατέντα που μου είπες Vatos με την σύνδεση στο καλώδιο της VGA θα πρέπει να το συνδέσω σε μια του τροφοδοτικού χωρίς δυνατότητα ρυθμισης στροφών...

μόλις είδα κάτι άλλο όμως σχετικά με την συμβατότητα. Στο site της thermalright λέει οτι η συγκεκριμένη ψυκτρα είναι συμβατή με 8800GT αλλα δεν λεει τπτ για G92 συγκεκριμένα.

κατα πάσα πιθανότητα δεν έχουν καμία απολυτως διαφορά αλλα ρωτάω για να είμαι σίγουρος.

ε? :-)

Δημοσ.

Λοιπόν δεν πήγαινε άλλο με το θόρυβο και παρήγγειλλα τα εξής:

Ψύκτρα: Thermalright V2

Cooler: Silenx Ixtrema pro 80x80x25

Compound: Artic Silver 5

Δηλαδή έλεος, καθόμουν και έκανα underclock την VGA πρίν πάω για ύπνο για να σκάσει! :mad:

Ελπίζω με αυτά να λυθεί το πρόβλημμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...