Vice Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 καλησπέρα παιδιά Εχω μια άπορια σχετικά με τις θερμοκρασίες του κουτιού μου. Ανοίγοντας το everest παρατήρησα την παρακάτω εικόνα 1) Μπορεί κάποιος να μου πεί τι είναι αυτό το AUX που ψήνεται στους 124C ???? 2) Γιατί τα cores έχουν μεγαλύτερες θερμοκρασίες απο το γενικό CPU temp? 3) Ποιές είναι οι νορμαλ θερμοκρασίες για κάθε πράγμα μέσα στο κουτί (όχι σε o/c κατάσταση)? Η συγκεκριμένη φώτο έχει τραβηχτεί σε 70% load
Black Demis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 1)Δεν ξέρω τι είναι AUX πάντως σε παλιά μητρική είχα 380 βαθμούς!!!! με αυτήν που έχω τώρα -18 δείχνει(δεν είμαι βόρειο πόλο...) γραφει λάθος του σενσορα θα είναι 2)Και τετραπηιρινοι και διπλοπύρηνοι έτσι είναι είναι φυσιολογικό 3) Σε σένα όλα φυσιολογικά φαίνονται αν και καμιά ψύξη για σκληρούς δεν θα έβλαπτε
Dr.Saimon Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 To Aux απο οτι μου ειχαν πει ειναι το κουτι...τη θερμοκρασια εχει το κουτι... πχ εγω δουλευω το Aida32 και τωρα δειχνη 26 στο motherboard 41 CPU and 26 Aux.
Vatos_locos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 το aux είναι σένσορας σε μητρικές που δεν καταλήγει πουθενά η λάθος του προγράμματος τίποτα για να ανησυχείς τα core έχουν διαφορά γιατί είναι ξεχωριστοί πυρήνες και έτσι γίνετε ούτε αυτό είναι πρόβλημα οι temps σου είναι μια χαρά και ούτε οι δίσκοι σου χρειάζονται ψύξη
Vice Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 h vga όμως θέλει καμια ψυκτρα σαν και αυτήν γιατί ψήνεται στους 52C idle και στους 60-65 load και κάνει και σαν τουρμπίνα απο αεροπλάνο λέω να πάρω αυτά...θα κάνουν δουλειά? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976877&product=982032 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976895&product=941670 και μια ακόμη ερώτηση: εάν τα βάλω αυτά τα 2 στην vga λογικά θα αφαιρέσω πρώτα την στοκ ψύκτρα και ανεμιστηράκι και θα βάλω αυτά... 1) το καινούριο ανεμιστηράκι που θα συνδέεται? 2) θα είναι ρυθμιζόμενο μέσα απο το πρόγραμμα της vga μου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 mia xara einai stous 52 va8mous idle kai 65 full load h karta grafikwn...kamia apolytws anhsyxia
Vice Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 κάνει και πολύ θόρυβο και μου την σπάει. κατα πάσα πιθανότητα θα βάλω αυτά που έιπα πιο πάνω απ'ότι διάβασα βγάζεις το stock cooler και βάζεις την ψύκτρα. Μετά τοποθετείς κάτι ψύκτρες για τις μνήμες της VGA και από επάνω βάζεις και το fan 80mm. δεν λέει όμως πουθενά αν το cooler συνδέεται στην vga και αν είναι ελεγχόμενο απο αυτήν ή αν μπαίνει αλλου? ξέρει κανένας να μου εξηγήσει?
Sadman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 οι περισοτερες καρτες γραφηκων εχουνε πανω υποδοχη γοα ανεμηστερακι,οποτε το συνδεις εκει και τ ορυθμιζει η καρτα.πες μας και τι καρτα εχεις αν δν βαριεσε
Vatos_locos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 απο το pc παίρνει ρεύμα αλλά αν θες μπορείς να το κάνεις να πάρει και από την κάρτα σου κόψε το καλώδιο του ανεμιστήρα της και ένωσέ το σε αυτόν που θα πάρεις
Vice Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Asus EN8800GT 512MB G92 έχω Δηλαδή θα αυξομειώνεται η λειτουργεία του fan απο την κάρτα γραφικών αυτόματα έτσι? αν είναι να το αλλάζω εγώ manually ζήτω που καήκαμε
Vatos_locos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 όχι όπως και να το βάλεις με το χέρι θα πρέπει να το ρυθμίζεις αλλά το ανεμιστηράκι που έχεις διαλέξει δεν κάνει φασαρία
Vice Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 όλα τα fan slots στην motherboard είναι κατελειμένα (7 coolers έχω ήδη) οπότε εαν δεν κάνω την πατέντα που μου είπες Vatos με την σύνδεση στο καλώδιο της VGA θα πρέπει να το συνδέσω σε μια του τροφοδοτικού χωρίς δυνατότητα ρυθμισης στροφών... μόλις είδα κάτι άλλο όμως σχετικά με την συμβατότητα. Στο site της thermalright λέει οτι η συγκεκριμένη ψυκτρα είναι συμβατή με 8800GT αλλα δεν λεει τπτ για G92 συγκεκριμένα. κατα πάσα πιθανότητα δεν έχουν καμία απολυτως διαφορά αλλα ρωτάω για να είμαι σίγουρος. ε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 8800GT=G92...
Vice Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν δεν πήγαινε άλλο με το θόρυβο και παρήγγειλλα τα εξής: Ψύκτρα: Thermalright V2 Cooler: Silenx Ixtrema pro 80x80x25 Compound: Artic Silver 5 Δηλαδή έλεος, καθόμουν και έκανα underclock την VGA πρίν πάω για ύπνο για να σκάσει! Ελπίζω με αυτά να λυθεί το πρόβλημμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.