Razor911 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σε ολους και καλα χριστουγενα!! εχω ενα modem THOMSON Speedtouch 530v6 και συνδεση στο conn-x 24mbs ενω αρχικα ειχα 1mbs... τωρα εχω πολυ συχνες αποσυνδεσεις απο το internet... κ κατι παιδια μου ειπαν για συγχρονισμο του modem και κατι modulation... επειδη ειμαι τελειος ασχετος.. μηπως μπορει καποιος να βοηθησει??? plz!!
stm00192 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Η σταθερότητα των ADSL2+ (δηλ 10+ Mbps) συνδέσεων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον θόρυβο της γραμμης! Αμα είναι πολύ μεγάλος παρατηρούνται τέτοιες διακοπές όπως οι δικές σου! Συνήθως ο θόρυβος οφείλεται σε κακή ποιοτητα του χάλκινου από το κέντρο ως την οικοδομή ή του χάλκνου από τον κατανεμητή της οικοδομής σου ως το σπίτι σου! Παρτους τηλέφωνο και πές τους να σου κάνουν ένα καθαρισμό στην γραμμή, αν δεν γίνει τπτ με αυτό φώναξε κάποιο τεχνικό να ελένξει τις γραμμές στο σπίτι σου! Υ.Γ. Φαντάζομαι στις τηλεφωνικές συσκευές σου εχεις φίλτρα αν όχι ΒΑΛΕ!!! Ελπίζω το προβλημα σου να λυθεί αλλά δυστυχως τα δύκτια των χάλκινων του οτε ειναι επαρχιωμένα οπως και οι περισσοτέρες καλωδιώσεις κυρίων των παλαιότερων οικοδομών!
takis renesis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Να σου κανω μια ερωτηση φιλε μου.Ποτε προλαβες και εβαλες 24αρα ?Εγω εκανα αιτηση την πρωτη μερα πρωι πρωι (αναβαθμιση απο 1000αρα)πηρα μεν το καινουργιο ρουτερ αλλα η συνδεση θα γινει σε 10 εργασιμες απο την μερα της αιτησης!!!!
Razor911 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Να σου κανω μια ερωτηση φιλε μου.Ποτε προλαβες και εβαλες 24αρα ?Εγω εκανα αιτηση την πρωτη μερα πρωι πρωι (αναβαθμιση απο 1000αρα)πηρα μεν το καινουργιο ρουτερ αλλα η συνδεση θα γινει σε 10 εργασιμες απο την μερα της αιτησης!!!! εμ ΟΤΕ = Ταχητυτα δεν ξερω παντως εγω μεσα σε 3 μερες ειχα 24mbs.. απο 1 mbs κ εγω..
tassos1948 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Καί μένα από 8άρα σέ 24άρα μού έκαναν τήν αναβάθμιση σέ λιγότερο από 24 ώρες.. Φιλε Razor911 επειδή είχα καί γώ παλιά τό ίδιο Router.. παίξε στίς ρυθμίσεις Multiplexing: VC PPPoE VPI (Range 0~255) 8 VCI (Range 0~65535) 35 Η γραμμή σου είναι PSTN ή ISDN... Πάντως ωπωσδήποτε θέλεις Splitter καί Φίλτρο.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Razor911 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Καί μένα από 8άρα σέ 24άρα μού έκαναν τήν αναβάθμιση σέ λιγότερο από 24 ώρες..Φιλε Razor911 επειδή είχα καί γώ παλιά τό ίδιο Router.. παίξε στίς ρυθμίσεις Multiplexing: VC PPPoE VPI (Range 0~255) 8 VCI (Range 0~65535) 35 Η γραμμή σου είναι PSTN ή ISDN... Πάντως ωπωσδήποτε θέλεις Splitter καί Φίλτρο.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ οταν λες ρυ8μισεις??? γιατι εψαξα αλλα δεν βρικα πουθενα αυτα που αναφερεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.