epas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 καλησπερα παιδια!θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να βαλλω παιχνιδια στην ιστοσελιδα μου.... δηλαδη θελω να ειναι της μορφης: todomainmou.com/games αυτο πως μπορω να το κανω??
EKTELESTES Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 καλησπερα παιδια!θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να βαλλω παιχνιδια στην ιστοσελιδα μου....δηλαδη θελω να ειναι της μορφης: αυτο πως μπορω να το κανω?? Απλό: 1) Παίρνεις ένα πολυβόλο για gaymers και το στήνεις σε λόφο κατα προτίμηση. 2) Παίρνεις ένα κασονάκι σφαίρες, μερικά μπουκάλια κρασάκι για να ζεσταθείς μιας και κάνει κρύο τελευταία. 3) Καθώς θα περιμένεις ανοίγεις και ένα λεξικό, ρίχνοντας ματιές στο γράμμα Β αρχικά και κατόπιν στο πως βάζουμε τόνους στα νέα ελληνικά. 4) Έχεις οπλισμένο το πολυβόλο, έτοιμος να υπερασπιστείς το λεξικό σου βασίλειο. 5) Βάλλεις ακατάπαυστα προς κάθε αλήτη gaymer που προσπαθεί να σου κλέψει το κρασί και το λεξικό. Υ.Γ Στις 10:27 το πρωί, λέμε καλημέρα.
epas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 καλά ρε φίλε sorry που ξεχάστηκα και δεν είπα καλημέρα!!όλος αυτός ο πρόλογος που αποσκοπεί ??:-D τεσπα τελικά θα μου πει κανείς?? ευχαριστώ!!
alexandr0s Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Καλά εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο, ξέρεις να κάνεις το todomainmou.com χωρίς games?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.