mindtrapper Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 μπορεις να δοκιμασεις και με αλλον αλλα δεν θα πετυχεις κατι.ειναι λιγο παραξενο ποθ δεν κλειδωνεις 1 mbit .η κανα προβλημα γενικα στην γραμμη που απλα δεν 8α φτιαχτει η κανα προβλημα στιν καλωδιωση. Με το Speedtough 536i v6 που μου έστειλε ο ΟΤΕ πάντως κλειδώνω Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 22.708. Όπως και να το δεις είναι μεγάλη η διαφορά. Από σταθερότητα τα ίδια (γιατί με Linksys έτρωγε 1-2 disconnects κάθε μέρα κατά τις 21.00-22.00 μάλλον λόγω φόρτο δικτύου). Δε ξέρω τι να κάνω, αλλά με βλέπω για Speedtouch 585i.
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 α.σε μερικες περιπτωσεις θα δεις μικροτερη διαφορα .παντως εννοειτε οτι τα σιεμενς και speedtouc ειναι τα πιο στα8ερα.μερικες φορες βεβεα ισως κλειδωσουν λιγοτερο αν και σπανιο αυτο.κατα τα αλλα οπως λεμε αν δεν παιξει στα8ερα με αυτα τα δυο δεν 8α παιξει με κανενα.αλλα 3 megabit διαφορα μπραβο.εκτος αν η γραμμη κανει up down και για αυτο βλεπεις τοσο μεγαλη διαφορα.τα disconects δεν γινονται λογω μεγαλου φορτου.ο συγχρονισμος γινεται μεταξυ καρτας dslam και ρουτερ σου.οσο φορτο και να υπααρχει η καρτα αυτη ειναι μονο για σενα.δηλαδη εσυ οσο φορτο και να υπαρχει 8α κλειδωσεις παλι στα 22 mb απλα 8α κατεβαζεις πιο αργα.to sync ειναι hardware staff .metabalete μονο αν αλλαξει κατι στην καλωδιωση στην ποιοτητα χαλκου.εχω δει γραμμη που το βραδυ κλειδωνε πιο αργα λογο υγρασιας η κλειδωνε λιγοτερο οταν εβρεχε.ΤΟ ΦΟΡΤΟ ΤΟΥ ISP ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ.
pseira Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πήρα χθες το εν λόγω router Πάω στη σελίδα του Link, κατεβάζω το firmware βάζω το modem να κάνει το update και κατέληξα να έχω ενα Wag200g που έχει κολλημενο το λαμπάκι του power στο κόκκινο χωρίς να μπορώ να κάνω reset ή τίποτα άλλο.... Πάω για RMA? Είναι για PSTN ofc, και είχε 1.01.05 φορτωμένο. Η σύνδεση είχε γίνει με καλώδιο.... Γιατί πάντα σε μένα οι Μ@λ@κίες....
mindtrapper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 α.σε μερικες περιπτωσεις θα δεις μικροτερη διαφορα .παντως εννοειτε οτι τα σιεμενς και speedtouc ειναι τα πιο στα8ερα.μερικες φορες βεβεα ισως κλειδωσουν λιγοτερο αν και σπανιο αυτο.κατα τα αλλα οπως λεμε αν δεν παιξει στα8ερα με αυτα τα δυο δεν 8α παιξει με κανενα.αλλα 3 megabit διαφορα μπραβο.εκτος αν η γραμμη κανει up down και για αυτο βλεπεις τοσο μεγαλη διαφορα.τα disconects δεν γινονται λογω μεγαλου φορτου.ο συγχρονισμος γινεται μεταξυ καρτας dslam και ρουτερ σου.οσο φορτο και να υπααρχει η καρτα αυτη ειναι μονο για σενα.δηλαδη εσυ οσο φορτο και να υπαρχει 8α κλειδωσεις παλι στα 22 mb απλα 8α κατεβαζεις πιο αργα.to sync ειναι hardware staff.metabalete μονο αν αλλαξει κατι στην καλωδιωση στην ποιοτητα χαλκου.εχω δει γραμμη που το βραδυ κλειδωνε πιο αργα λογο υγρασιας η κλειδωνε λιγοτερο οταν εβρεχε.ΤΟ ΦΟΡΤΟ ΤΟΥ ISP ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ. Κατάλαβα. Πάντως αυτά τα 1-2 disconnects δεν πρόκειται να τα γλιτώσω με οποιοδήποτε router έτσι; Γιατί παίζω MMORPG και την ώρα που γίνονται είμαι online και είναι σπαστικό να αποσυνδέομαι. Αν κατάλαβα καλά δηλαδή αυτό που λες, κάνει disconnect για να συγχρονίσει ξανά λόγω διαφόρων παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα της γραμμής. Sorry για το offtopic.
metalmike Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Πάντως η έκδοση 1,01,03 που δίνει και η forthnet απο το site είναι η πιο σταθερη και αξιόπηστη.Εγώ την δοκίμασα και την 1.01.06 αλλά είχα disconect .Συμφωνω 100%!Προσωπικα εχω δοκιμασει ολα τα firmware μετα την 1.01.03 και με ολες ειχα απειρα disconnects,ειδικα οταν κατεβαζα torrents η κατασταση ξεφευγε εκτος ελεγχου!Μου ειχαν σπασει τα νευρα λεμε και απο τοτε ξαναγυρισα στην 1.01.03!Δεν πιστευω πως υπαρχει κατι στανταρ για τις εκδοσεις των firmware αλλα ειναι οποια κατσει καλα στο linsys του καθενος.
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πήρα χθες το εν λόγω routerΠάω στη σελίδα του Link, κατεβάζω το firmware βάζω το modem να κάνει το update και κατέληξα να έχω ενα Wag200g που έχει κολλημενο το λαμπάκι του power στο κόκκινο χωρίς να μπορώ να κάνω reset ή τίποτα άλλο.... Πάω για RMA? Είναι για PSTN ofc, και είχε 1.01.05 φορτωμένο. Η σύνδεση είχε γίνει με καλώδιο.... Γιατί πάντα σε μένα οι Μ@λ@κίες.... Κατάλαβα. οταν βλεπει το λαμπακι κοκκινο συνεχεια τοτε ειναι off.rma και δεν λες τιποτα. Πάντως αυτά τα 1-2 disconnects δεν πρόκειται να τα γλιτώσω με οποιοδήποτε router έτσι; Γιατί παίζω MMORPG και την ώρα που γίνονται είμαι online και είναι σπαστικό να αποσυνδέομαι. Αν κατάλαβα καλά δηλαδή αυτό που λες, κάνει disconnect για να συγχρονίσει ξανά λόγω διαφόρων παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα της γραμμής. Sorry για το offtopic. ναι σωστα.μπορεις να ζητησεις να σου αλλαξουν προφιλ η να βαλεις κανα σιεμενς.αν σου αλλαξουν προφιλ πεφτει λιγο η ταχυτητα και απλα εχεις πιο στα8ερη γραμμη. Συμφωνω 100%!Προσωπικα εχω δοκιμασει ολα τα firmware μετα την 1.01.03 και με ολες ειχα απειρα disconnects,ειδικα οταν κατεβαζα torrents η κατασταση ξεφευγε εκτος ελεγχου!Μου ειχαν σπασει τα νευρα λεμε και απο τοτε ξαναγυρισα στην 1.01.03!Δεν πιστευω πως υπαρχει κατι στανταρ για τις εκδοσεις των firmware αλλα ειναι οποια κατσει καλα στο linsys του καθενος. ειναι τι 8α σου κατσει.εγω οτι και να εβαλα ειχα τα ιδια.αν και σε πολλα firmware απο το ενα στο αλλο δεν αλλαζει τιποτα σχετικα με τα disconects απλα ειναι οτι ειναι ιδεα μας η ετυχε εκεινη την ημερα να παιξει καλα.οπως με τα wag354g .που ελεγαν μερικοι οτι δεν κανουν disconects .στην πραξη ολα εκαναν απλα μερικοι δεν το ειχαν ζορισει.
100 010 00 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 poul? το ξαναβουτηξα απο το γειτονακι (του πασαρα ενα παροπλησμενο microcom), το flashara και μου φαινετε οτι παει το λωκο του. εσεις? αποσυνδεσεις?
dimitris-a35gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Συμφωνω 100%!Προσωπικα εχω δοκιμασει ολα τα firmware μετα την 1.01.03 και με ολες ειχα απειρα disconnects,ειδικα οταν κατεβαζα torrents η κατασταση ξεφευγε εκτος ελεγχου!Μου ειχαν σπασει τα νευρα λεμε και απο τοτε ξαναγυρισα στην 1.01.03!Δεν πιστευω πως υπαρχει κατι στανταρ για τις εκδοσεις των firmware αλλα ειναι οποια κατσει καλα στο linsys του καθενος. Μία απο τα ίδια
100 010 00 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 λετε να του ξαναβουτηξω το microcom? παρεπιπτοντως κατεβαζω κανα τριωρο torrents και με σπασμενο TCP.sys στα 50 simultaneous connection attempts, απο 10 του standard xp sp2 και δουλευει ρολοι
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 poul? το ξαναβουτηξα απο το γειτονακι (του πασαρα ενα παροπλησμενο microcom), το flashara και μου φαινετε οτι παει το λωκο του. εσεις? αποσυνδεσεις? εγω το εχω βαλει me g.dmt στα 9,5 mbit περιπου και ειμαι stable.
100 010 00 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 παιζει ρολο αυτο? εγω τοχω auto.... για πες γιατι δεν τοχω ψαξει το θεμα .... και κατι ακομη.... εχει λογο που εχει enable by default το upnp?
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 παιζει ρολο αυτο? εγω τοχω auto.... για πες γιατι δεν τοχω ψαξει το θεμα .... και κατι ακομη.... εχει λογο που εχει enable by default το upnp? εγω το εχω βαλει g.dmt γιατι εχω κατι προβληματακια .απο default το αφηνεις στο auto.το upnp ειναι ανοιχτο για να μπορουν να παιζουν οι εφαρμογες που 8ελουν port forward xωρις να ανοιξεις 8υρα.εγω το κλεινω και τις θυρες που θελω τις κανω port forward
100 010 00 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 σωστο... ετσι πρεπει ναναι.... βασικα το upnp ειναι για να υπερπηδαει το firewall αλλα αμα κανεις port ford εχεις το ιδιο αποτελεσμα.... σε ολα τα αλλα router ειναι disable by default παντως. ρωτησα μηπως και ειχε καποια χρησιμοτητα στο by default enable.... Τηνχ
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 εχει μονο για αυτον που τα 8ελει πιο ευκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.