fantacid Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 θελω να βαλω το space για τρεξιμο, αλλα το κακο ειναι το selection mode του pes δεν ειναι καθολου friendly στη περιπτωση μου. για τι με το που πατας να διαλεξεις ενα κουμπι το macro του accept παει πανω στο κουμπι [cancel] μπορει καποιος να μου πει πως θα βαλω το space για τρεξιμο??? παρτε κ το scrn shoot να καταλάβετε τι λεω!
EKTELESTES Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Πάρε με 10 ευρώ ένα χειριστήριο σαν του Playstation (η λίγα ακόμα να πάρεις ένα original playstation / xbox ) να ευχαριστηθείς και το Pes και Emulators και παιχνίδια πλατφόρμας / ράλλυ. Πίστεψε με, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορά.
fantacid Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 ειμαι κολλημενος keybordακιας. δε παιζω παιχνιδια εκτος απο pro k cm rally. παντα με πληκτρα! stdr γινετε με το space!
antonl Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 [...]stdr γινετε με το space! Από ό,τι θυμάμαι σε ένα απαντητικό email της Konami αναφέρει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν. Αν το βρω θα το παραθέσω, αν βρεις εσύ λύση την περιμένουμε edit: Here you are. Ίσως να μπορούσες να το κάνεις μόνο αν τρέχεις κάποιο άλλο πρόγραμμα που αλλάζει το mapping του πληκτρολογίου αλλά δεν έχω ιδέα πόσο εφικτό θα ήταν αυτό in-game
fantacid Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Από ό,τι θυμάμαι σε ένα απαντητικό email της Konami αναφέρει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν.Αν το βρω θα το παραθέσω, αν βρεις εσύ λύση την περιμένουμε edit: Here you are. Ίσως να μπορούσες να το κάνεις μόνο αν τρέχεις κάποιο άλλο πρόγραμμα που αλλάζει το mapping του πληκτρολογίου αλλά δεν έχω ιδέα πόσο εφικτό θα ήταν αυτό in-game κριμα.... παντως γινοταν στο 6 που ειχε παρομοιο interface k φανταστηκα πως....
oinoikoz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Πολύ άκυρος ο τρόπος χειρισμού στο pro8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.