Προς το περιεχόμενο

ερευνα οικονομικου πανεπιστημιου αθηνων

azio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες επειδη ο χρονος τρεχει και την τριτη παραδιδουμε την ερευνα και εχουμε περιπου τα μισα ερωτηματολογια απο οσα χρειαζομαστε, βαλτε ενα χερακι ολοι και απο μενα οτι θελετε..:-D καλα σχεδον.. Και για να κανουμε τα πραγματα πιο ευκολα, η συμπληρωση του ερωτηματολογιου μπορει να γινει πλεον μεσω ιστοσελιδας της ερευνας χωρις να κατεβασετε κανενα αρχειο!

προυποθεση να ειστε ατομα ηλικιας απο 18 και πανω, χρηστες internet και που εχουν συναλλαγες με τραπεζες.

Ευχαριστουμε πολυ και ελπιζουμε στην ανταποκριση σας!!

..για να μη βρεθουμε με τον pantas να ξαναδινουμε το μαθημα του χρονου..κριμα..ειμαστε και 4ετεις..δε λει..

Στη σχολη μου κανουμε μια ερευνα σχετικα με ιστοσελιδες τραπεζων.

υπαρχει ενα ερωτηματολογιο 3 σελιδων που πρεπει δωσουμε σε ατομα ηλικιας απο 18 και πανω, χρηστες internet και που εχουν συναλλαγες με τραπεζες.

αν καποιος θελει να βοηθησει μπορει να κατεβασει το αρχειο που υπαρχει στο παρακατω link και αφου διαβασει προσεκτικα το pdf αρχειο να απαντησει σε μερικες ερωτησεις. http://www.sendspace.com/file/s73g08

δεν θα σας παρει πανω απο 10-15 λεπτα.

απλα θελουμε οποιος συμμετασχει να διαβασει πρωτα καλα το pdf αρχειο που απεικονιζει μια ιστοσελιδα τραπεζας την οποια μετα θα πρεπει, μεσα απο μερικες ερωτησεις, να την αξιολογησει.

το αρχειο το στελνετε μετα στη διευθυνση [email protected]

ειναι αρκετα μεγαλος ο αριθμος των ερωτηματολογιων που πρεπει να μαζεψουμε οποτε σκεφτηκαμε με τον φιλο pan-tas που ειναι κι αυτος μελος του forum να ανοιξουμε ενα thread και να βοηθησει οποιος θελει. ελπιζω να μην κλειδωθει για καποιο λογο. μεγαλη μας τιμη να βοηθησουν και οι moder τoυ forum.:-D

Ευχαριστουμε για τη βοηθεια!

Δημοσ.

Καλή επιτυχία παιδιά αν και τα ερωτηματολόγια τα βαριέμαι κάπως...Αν έχω κέφι μπορεί να το συμπληρώσω αργότερα....

Δημοσ.
http://freeonlinesurveys.com/

Νομίζω πως είναι πιο εύκολο έτσι. Ποιος να κάτσει τώρα να κατεβάσει το αρχείο, να το συμπληρώσει και να στο στείλει....

Φίλε japan σε ευχαριστούμε για τη συμβουλή αλλά στην προκειμένη περίπτωση απαιτείται και η ανάγνωση ενός αρχείου pdf που περιέχει εικόνες από το site μίας τράπεζας, προκειμένου στη συνέχεια να συμπληρωθεί το ερωτηματολόγιο, συνεπώς η λύση ποου έχουμε επιλέξει ίσως είναι η πιο ενδεδειγμένη..

P.s. Από την πλευρά μου να ευχαριστήσω όσους έχουν προβεί στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου αλλά και προκαταβολικά αυτούς που θα θελήσουν να το συμπληρώσουν..Αρκετοί φαντάζομαι είναι αυτοί που έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση με τη δική μας,συνεπώς γνωρίζουν πόσο χρήσιμη είναι για μας η βοήθεια τους.

Δημοσ.

Τώρα εγώ γίνομαι αυτόματα κακός αν πω ότι κάποια τραπεζα έχει πληρώσει το ΟΠΑ για να δει αν έχει στηθεί καλά το web banking της?Δεν έχω τπτ ρε φίλε με την τράπεζα ούτε με εσένα που θα ασχοληθείς αλλά αντί να πληρώσει κάποια εταιρεία (πιστοποίησης ίσως?), τα κάνει τζάμπα βάζοντας τα σε φοιτητές.

Τέσπα αγνοήστε το μήνυμα απλά να ψυλλιάζεστε ορισμένα πράγματα.

Δημοσ.
Τώρα εγώ γίνομαι αυτόματα κακός αν πω ότι κάποια τραπεζα έχει πληρώσει το ΟΠΑ για να δει αν έχει στηθεί καλά το web banking της?Δεν έχω τπτ ρε φίλε με την τράπεζα ούτε με εσένα που θα ασχοληθείς αλλά αντί να πληρώσει κάποια εταιρεία (πιστοποίησης ίσως?), τα κάνει τζάμπα βάζοντας τα σε φοιτητές.

Τέσπα αγνοήστε το μήνυμα απλά να ψυλλιάζεστε ορισμένα πράγματα.

Και που να δεις τι γίνεται με τις διπλωματικές!!! Στην συντριπτική τους πλειοψηφία (αναφέρομαι στην σχολή που τελείωσα και δεν το γενικεύω) είναι ερευνητικά προγράμματα, τα οποία χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ανατίθενται στα κέντρα ερευνών των πανεπιστημίων. Φυσικά το "τρέξιμο" το τρώνε οι φοιτητές και τα λεφτά οι καθηγητές.

Δημοσ.

πιθανον να εχει πληρωσει η τραπεζα αλλα δε βρισκω κατι το κακο σ αυτο..καλο ειναι να εχουν τα πανεπιστημια πηγες εσοδων περαν του δημοσιου νομιζω..βεβαια εμεις δεν πληρωνομαστε, αν και καλα θα ταν :-D,αλλα ειναι κομματι μιας εργασιας και θα βγαλουμε καποια συμπερασματα μεσα απ αυτο..

βεβαια μαλον θα μου κακοφαινοταν αν τα λεφτα τα τσεπονει ο καθηγητης..

τεσπα το θεμα ειναι αυτη τη στιγμη να μαζεψουμε τα απαιτουμενα ερωτηματολογια και μας ειναι χρησιμη η συμμετοχη σας..

Δημοσ.

απλα να σημειωσω πως η ερευνα πρεπει να ολοκληρωθει μεχρι την πρωτη βδομαδα του Ιανουαριου..

οχι δεν ειναι οτι το θεμα ειχε παει σε αλλη σελιδα..:-D:o

Δημοσ.

Πλέον το ερωτηματολογίο απαντάται ηλεκτρονικά εδώ.Στην αρχή απαιτείται να επισκεφθείτε τα links που δίνονται και στη συνέχεια γίνεται η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου

Υ.γ Να σημειώσω ότι η προσεχής Δευτέρα είναι η καταληκτική ημέρα της έρευνας. Ευχαριστούμε πολύ και καλή χρονιά!

Δημοσ.

Μαγκες επειδη ο χρονος τρεχει και την τριτη παραδιδουμε την ερευνα και εχουμε περιπου τα μισα ερωτηματολογια απο οσα χρειαζομαστε, βαλτε ενα χερακι ολοι και απο μενα οτι θελετε.. καλα σχεδον.. Και για να κανουμε τα πραγματα πιο ευκολα, η συμπληρωση του ερωτηματολογιου μπορει να γινει πλεον μεσω ιστοσελιδας της ερευνας χωρις να κατεβασετε κανενα αρχειο!

Ευχαριστουμε πολυ και ελπιζουμε στην ανταποκριση σας!!

..για να μη βρεθουμε με τον pantas να ξαναδινουμε το μαθημα του χρονου..κριμα..ειμαστε και 4ετεις..δε λει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...