Kostas75 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Έχω μία ADSL σύνδεση Forthnet, με ένα modem/router Linksys WAG354G, και άλλη μία ξεχωριστή σύνδεση Vodafone ADSL που καταλήγει σε ένα Jetspeed 520+ Intracom. Μη ρωτάτε πως, απλά έκατσε για λίγο έτσι η φάση. Γνωρίζετε αν γίνεται να σετάρω κάπως τις δύο συνδέσεις μου να τις βλέπει το PC μου σαν μία;;; (Bridge ή κάτι άλλο..) Αυτή τη στιγμή είναι μια χαρά σεταρισμένες η κάθε μία ξεχωριστά και τα modem είναι συνδεδεμένα με καλώδια RJ45, το καθένα ξεχωριστά, με το PC (τo mobo έχει 2 εισόδους Giga LAN). Όποτε θέλω να χρησιμοποιήσω τη μία κάνω disable την άλλη και αντιστρόφως. Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ Windows Vista x64 Ultimate. Επίσης και τα δύο modem/router είναι by default σεταρισμένα να έχουν IPs του range 192.168.1.χ. Οπότε αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα και ίσως χρειαστώ τη βοήθειά σας να το αλλάξω στο ένα από τα δύο, αν χρειάζεται βέβαια. Όσο λιγότερες κινήσεις χρειαστεί να κάνω τόσο το καλύτερο. Ελπίζω να μην σαν έβαλα πολύ δύσκολα... το έχει κάνει/δει κανείς πουθενά ένα τέτοιο setup που ζητάω;; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Black Demis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Κάπου στο insomnia πρόσφατα είδα ότι κάποιος κατάφερε να κάνει κάτι τετιο ψάξε λίγο θα βρεις
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 to exo dei me linux na to kanoun kai alloi me wingate i winproxy to kanoun.episis mporeis na bgazeis tis mises efarmoges me proxy apo tin mia sindesi.kati parpaano den xero..
Kostas75 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Αν γίνεται μόνο έτσι τότε άστα να πάνε... 1500 ευρώ δεν δίνω: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=168634&highlight=ADSL+connections+bridge Δεν γίνεται με κάποιο πιο εύκολο και ιδίως πιο φθηνό τρόπο;;
Black Demis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Αν γίνεται μόνο έτσι τότε άστα να πάνε... 1500 ευρώ δεν δίνω:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=168634&highlight=ADSL+connections+bridge Δεν γίνεται με κάποιο πιο εύκολο και ιδίως πιο φθηνό τρόπο;; όχι δεν είναι αυτό καποιος έκανε απλός με ένα πρόγραμμα και μερικές ρυθμίσεις
Kostas75 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 όχι δεν είναι αυτό καποιος έκανε απλός με ένα πρόγραμμα και μερικές ρυθμίσεις Έχεις κάποιο link;; Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι άλλο..
disqualified Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 γινεται με ειδικο router σιγουρα, αλλα δεν το εχω κοιταξει καθολου
Black Demis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Έχεις κάποιο link;; Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι άλλο.. Το έψαξα χτες επί μια ώρα και δεν το βρήκα. Το παιδί το έκανε με wingate και έβαλε και PrintScreeen με ρυθμίσεις
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 router iparxei cisco.1500 euro.mia xara:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.