dior Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας θελω να παρω ενα νεο ποντικι πιο ειναι το καλυτερο ποντικι στην αγορα; to Logitech g9 ειναι καλο σαν ποντικι;; πια ειναι η γνωμη σας; Γεια σας σκεφτομαι να αγορασο ενα νεο πληκτρολογιο πηγα στο πλαισιο και στο multirama και μου ειπανε πως το LOGITECH G15 GAMING KEYBOARD και ειμουν αναμεσα και στο LOGITECH Wave Wireless ειναι το καλυτερο για pc games ειναι νεο πληκρολογιο αυτο ποσο καιρο ειναι στην αγορα; πιο εσεις μου λετε να αγορασω; το LOGITECH G15 GAMING KEYBOARD η το LOGITECH Wave Wireless ΄΄;;
gdp77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Αν πρόκειται να χρησιμοποιείς τα extra programmable keys του G15, τότε τα αξίζει τα λεφτά του (εγώ αυτό έχω). Αν όχι, τότε πάρε το wave που είναι και φθηνότερο. (Προσωπικά για gaming δε θα έπαιρνα wireless). Για ποντίκι θα πρότεινα το G5 που σου δίνει σχεδόν ό,τι και το G9 σε καλύτερη τιμή (και καλύτερο σχήμα κατ' εμέ).
pappous_soulis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Αν θες Logitech ποντίκι πήγαινε στο MX518. G5 και G9 suck..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.