dior Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας πηγα σημερα στο πλαισιο και ειδα το coolmaster cosmos θελω να ρωτησω το κουτι αυτο ειναι μεγαλο ειναι αθορυβο σαν κουτι λεει γενικος; βασικα ειμουν αναμεσα σε coolmaster 832 , coolmaster cosmos και Thermaltake Xaser VI VG4000BWS και μου ειπανε πως οι περισσοτεροι προτιμανε το κοσμος μπορειται να μου πειτε την γνωμη σας γι αυτο το κουτι εχω ακουσει παρα πολυ καλες κρητικες το θεμα ειναι θα χωρεσουνε οι νεες καρτες γραφικες 9800 οτανε βγουνε η θα εχω προβλημα με το κουτι αυτο;
liopyr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας πηγα σημερα στο πλαισιο και ειδα το coolmaster cosmosθελω να ρωτησω το κουτι αυτο ειναι μεγαλο ειναι αθορυβο σαν κουτι λεει γενικος; βασικα ειμουν αναμεσα σε coolmaster 832 , coolmaster cosmos και Thermaltake Xaser VI VG4000BWS και μου ειπανε πως οι περισσοτεροι προτιμανε το κοσμος μπορειται να μου πειτε την γνωμη σας γι αυτο το κουτι εχω ακουσει παρα πολυ καλες κρητικες το θεμα ειναι θα χωρεσουνε οι νεες καρτες γραφικες 9800 οτανε βγουνε η θα εχω προβλημα με το κουτι αυτο; ναι είναι καταπληκτικό κουτί, το μοναδικό αρνητικό του είναι το βάρος του. αλίμονο, αν δεν χωράνε εκεί οι 9800, τότε που???
Sadman Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 συμφωνω με τον liopyr.Τα αξιζει ιτα λεφτα του.
perryleros Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Και εγώ ψάχνομαι μεταξύ των 2 coolermaster. Το cosmos υστερεί στην ψύξη.. ειδικά των σκληρών δίσκων. Αλλά είναι αθόρυβο. Το Stacker από την άλλη έχει πολύ καλή ψύξη αλλά απο θόρυβο δεν έχω ιδέα.. Είδα σε φίλο το cosmos, και είναι τέλειο.... Το Stacker δεν το έχω δει... ειλικρινά δεν ξέρω τι να πάρω...
Melinbonian Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Στο cosmos δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπει ανεμιστηρακι ή κάτι παρόμοιο στουσ σκληρούς δίσκους?
oinoikoz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Εμένα στην επιλογή μου θα με ενδιέφερε ο θόρυβος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.